174

Анонимен

преди 14 години

171-ви, отиди във Факултето и ще срещнеш много такива женици.

173

до 169

преди 14 години

Не бе тва е от последната пластична операция- носовата протезе нещо се е разместила....

172

мангуста

преди 14 години

нямат телефони?!?! WTF ?!?

171

Анонимен

преди 14 години

Хубава сестра имат тея бандити

170

мемо

преди 14 години

доста жени *** май и завиждат затова имено ми драскат минусите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

169

Белезите не лъжат

преди 14 години

Само на мен ли ми изглежда, че носа и е чупен? Сигурно и за това не са отговорни братчетата :)

168

Глупаво

преди 14 години

Глупаво е това бе.Маргините не са се изкачили толкова високи в бандитстската йерархия ,защото са били глупави.Колко *** трябва да си да вярваш,че ще поръчат Боби Цанков посред бял ден в центъра на София......И още повече,тая операция която я направиха НСБОП за задържането му,всичко беше заснето с камери....Това е нелепо смешно.Просто Бойко иска да набира точки

167

Анонимен

преди 14 години

Милата,май само тя е заблудената в тази държавица - напротив,не само те са чудовища а цялата банда които бачка за тях.Колко хора убиха те - ние знаем за най - известните,а още колко сигурно има за които незнаем.А не се ли е питала,откъде имат толкова много пари или и там ще се направи на гръмната.За тез доживотен затвор.Ето заради такива ме е страх да пускам дъщеря си навън.Заради тез *** на обществото.Много ясно,че ще ги пуснат,дават една солидна сумичка и света е техен отново

166

Скънк

преди 14 години

МАНГAЛ

165

Vik

преди 14 години

Искренно се радвам, че не съм и съсед- щях да спя на тръни и да се ослушвам за цъкащи механизми постоянно.... А иначе- както са ги хванали така и ще ги пуснат- те за другите убииства ги размотаваха сумати време и накрая ги пуснаха, та още едно обвинение надали ще ги уплаши.

164

Аз

преди 14 години

Това е нелепо.Найстина ли някой вярва ,че ако маргините искат да свитнат Боби Цанков ще го направят по толкова елементарен начин бе? На сред центъра на София,още повече когато срещу тях се водят толкова тежки дела....Маджо поръчва Боби Цанков,както и Маджо скалъпи делото срещу маргините,сега просто ги довършва...

163

Пффф

преди 14 години

Не е ... само дава заповедите :)

162

Калин

преди 14 години

Какво и да стане в тоя катун имащ се държава: Маргините са виновни. На кого ги прилагат тия. Европа е наясно с нещата!

161

hah

преди 14 години

i koi e tozi nai-luksozen magazin vav filibeto?

160

Анонимен

преди 14 години

Ами, притеснява се човекът, защото в България и много невинни бяха избити и са по затворите ...

159

Анонимен

преди 14 години

това не е часовник, а касов апарат.

158

Анонимен

преди 14 години

Смее ли да каже друго. Ще и спрат дневните и бутик ще има на кукуво лято.

157

Петрол

преди 14 години

Хубавица си! И носа ти е женствен. Не зная какво не ти харесват някои тук. А за делата, вие си знаете. А може и да се крие братчето ти, от страх, да не го стрелнат и него, като журналиста. Този свят не е лесен, че не знаеш, какво и кога става. Но, да си сложи бронежилетка и да иде да поговори "тет а тет", с МВР. Щом не е виновен, какво се притеснява? Тези обвинения не се доказват лесно.

156

мемо

преди 14 години

какво общо има тя с братята си-НИЩО!красавица плюс и две деца има,личи че е много подържана-да е жива и здрава както и тя така и децата и!

155

koi4o

преди 14 години

da bratqta ti vsi4ki gi znaem kakvi sa.. are nema gi nare4em 4udovi6ta ama kato te gledam teb v suratq si to4no kato zmei ... hahah .. *** neden ..