36

хехе

преди 14 години

Аз пък, за да не ме хване грипа си похапвах всяка вечер чесън и накрая даже и настинка не ме хвана.Пък който си е дал парите предварително за глупости...И другия път гледайте да не се хващате.

35

Анонимен

преди 14 години

Тя и "кризата" е като свинския грип.

34

мейс

преди 14 години

ми как да ти кажа, оказа се, че свинският грип ходел и по глупаците, та ни се наложи да се лекуваме с лекарства. А неглупаците, които се лекуваха с парацетамол - умряха.

33

Анонимен

преди 14 години

за съжаление криза има, и то световна...

32

Танкист

преди 14 години

Балъците, които си мислеха, че има свински грип са същите, които от поливин година вярват, че има и някаква криза.

31

Д-р

преди 14 години

Тамифлу и Зинат са за глупаците. Щом се връзваш на всяка глупост, която чуеш или видиш от медиите сега тепърва ще береш ядове защото тези препарати са токсични и причиняват доста неприятни странични ефекти в дългосрочен план.

30

Анонимен

преди 14 години

то беше ясно, че всичко е пресилено, ама хората обичат да се паникьосват, същата работа като с края на света 2012... дрън дрън...

29

Анонимен

преди 14 години

исках да кажа оли гофрените.

28

Анонимен

преди 14 години

Ако това го четат ите, които носеха маски искам да гласуват с минусчета. Моля ви.

27

pepi

преди 14 години

Опасността за здравето на хората е ваксината за свински грип. Мислите, че инжектираха милиони заради парите им ли ? Свинският грип и ваксините са работа с хора, които имат всички пари на света.

26

мейс

преди 14 години

...да не говорим, че когато децата ми вдигнаха изведнъж 40 градуса температура, положението беше ни напред, ни назад от ей такива умници, които пишат преуспокоителни статии или дават изявления по телевизията. В крайна сметка се наложи здравите у дома да пият Тамифлу по една таблетка в продължение на десет дни, а на децата им изписаха Зинат!!! Ако обичате, лекари, вредно е както да паникьосвате хората, така и да ги преуспокоявате, защото ако се случи, не знаят как да действат!

25

Пффф

преди 14 години

Щети ли ... бих го нарекъл ПЕЧАЛБА !!!

24

мейс

преди 14 години

не знам тази статия преведена ли е или някой българин я е писал, но май е забравил всекидневните новини за починали от свински грип в България. Теории на конспирацията като подобни статии винаги ще има, но остава факта, че лекарите обявиха, че по време на пика на грипната епидемия, изследванията показват, че 90 % от болните са били болни от новия вирус.

23

s

преди 14 години

накрая ще стане като с лъжливото очарче и ще се тръшнем наистина от нещо....

22

Коко

преди 14 години

Ми нали искахти да са придпазитии....всички вие, дето не вярвахте в конспирации.. и ся кво? пенсионери станаха жертви на измамници - сефте

21

ЕмиГрант

преди 14 години

Най-смешното бе, че Гърция поръча и плати 12 милиона ваксини, при 8 милиона население (имигрантите не им влизаха в сметката) с което огромният им външен дълг от 350 милиарда нарасна с още наколко стотин милиона, министерството на тяхното здравеопазване още умува дали да започне ваксинирането, а глупавите гърци все още се паникьосват когато кихнат.

20

MM

преди 14 години

8 милиарда жители на Земята?? Имаме новина!

19

Пророк

преди 14 години

Ваксините ще се използват така или иначе, защото иде "кози" грип. А както всичи знаем тези ваксини са универсални и лекуват всякакви животиски, че и други грипове. При това след "козия" се очаква страховита епидемия от "заешки" грип и за него ваксините няма да стигнат. Призовавам всички държави по света да закупят още от ваксините, за да спрат заешката напаст.

18

павел

преди 14 години

Така е ! Всяка българска медия участваще активно в този фарс!То не беше нормално...по 15 минути всяка вечер се говореше за този грип.Който се е поддал на провокацията си остава изцяло за негова сметка.

17

Загрижен

преди 14 години

А на децата си сложихте ли Тамифлу?