98

бг

преди 14 години

ИСТИНАТА БОЛИ!!! заменихте такива добри кадри-живковите цоциалисти, заради които ни се смее цел свят, сега Волен и Яне били черни! - ми те двамата са розов сън в сравнение с младенофф луканофф виденофф и сичките им креатурки

97

Гошо

преди 14 години

Български Парламнет = Пародия на българската семокрация.

96

Анонимен

преди 14 години

Вън от политиката и двамта, смешници и палячовци. Няма ли хан Крум да се прероди и да дойде да оправи тая държава :(

95

до Тъпанарка

преди 14 години

Фенерът му трябва на Болен за да свети на Яне, когато той оправя Капка. Защото лудият Болен , хем е луд, хем е Болен. Защо са и двамата в парламента, това трябва да кажат тези, които са гласували за тях.

94

Анонимен

преди 14 години

И аз се карам с майка ми и баща ми дори сме се обиждали с цинични думи ама тва не ни пречи после да се укротим и да си помагаме.Тъй че не им берете грижа на Сидеров и Янев те пари имат много и пак ще си въртят игричките

93

ужас

преди 14 години

Лелееееееее, гати излагацията!!!!

92

Анонимен

преди 14 години

Отдавна казах, че парламента е цирк и ЯЯ е главният " клоун " в кавички, защото уважавам клоуните. Сега цецка трябва да ги глоби, че разпространяват квалифицирана информация. Ако беше жив Ботев щеше да допише безсмъртното си стихотворение: Тежко братя се живее между глупци неразбрани....

91

РИСКУВАМ

преди 14 години

да ме оплескате с минуси, но ще изкажа възхищението си и от двамата ***... Те наистина знаят как да правят шоу, с което да привлекат внимание към себе си...а всички знаем, че и ЛОШИЯ PR е PR... Освен това им отива...смях ме напушва, обаче, като си представя тлъстата Фидосова да се разкрещи с некви подобни излияния... тя ще е жалка катастрофа.... :)))

90

Angry

преди 14 години

Брутално ! ! !

89

Тъпанарка

преди 14 години

Не мога да разбера фенерът за какво ще служи и кой да го носи - Волен или Капка?Защото не ми е известно фенерът да се приема като доказателство за хетеросексуалност... Пък и Капка за какво е?

88

Анонимен

преди 14 години

Volene v posledno vreme samo vredish na ATAKA napysni

87

IND

преди 14 години

Политиците са едно отражение на народа, даже бих казал че са като една представителна извадка. Така че няма какво да се учудваме.

86

Анонимен

преди 14 години

Татко Бойко не е ли дошъл да удари два шамара на децата и да им издърпа ушите.

85

Mitjo do 80

преди 14 години

Absolutno!

84

Ben

преди 14 години

И смешниците и тези от РЗС са ми еднакво жалки. Освен да лаят един срещу друг или да лаят среюу ДПС , досега нещо друго не съм видял от тях. Хубаво е да е има шум, но поне да беше с някакви последствия. А те какво? Много викат, нищо не казват и нищо не правят! Единия е доказал се луд, другия - кандидат такъв. Да се изядат дано!

83

Asen Petrov

преди 14 години

..samo voenen rejim 6te opravi Bulgariq..,ni6to drugo...

82

Jolly Roger

преди 14 години

До шер:Вече е три и половина, Дуган вече е на такова дередже, че него ако го хване някой........... Не, че утре ще знае какво е станало, ама ще се чуди защо го боли на едно определено място.

81

jiko

преди 14 години

otdavna e iasno che i politikata ni e chalga

80

Анонимен

преди 14 години

Какво толкова се чудите, по другите парламенти и се бият. Нормално . Голям праз. А и навсякъде по предприятия и фирми чуваш същите изявления. Това ни е вече общуването. Коментариите по форума да не би да се отличават? Какво се правите на св. вода ненапита.?

79

Анонимен

преди 14 години

и какво искаш да кажеш с това стихотворение ???Ако се срамуваш, че си българин - свят широк.