543

do 539

преди 14 години

za da ne se razpraviat vechno v parklamenta i izvan parlamenta s toz vapros

542

ТУРЧИН

преди 14 години

Супер хайде сега спретнете един реферандум Може ли НЕ-Българи да жишеят в България

541

пената

преди 14 години

Иване, кажи си!!! Ти тогава го реши и не ни пита. Сега на някому са му нужни 20000 лв. за джоба му и хоп - референдум. Писна ми да ни използват!!!

540

до 537

преди 14 години

Пишати 537,щото незнам как да ти прочета името,не е на българцки написано.А сега на темата,...новини на чужд език в Б-Я неможе да има,това го пише в конституцията.И още нещо,това че ти харесват туркистанските филми си е твой проблем, ...и как няма да има хибави артисти ,колко синджира роби откараха от БЪЛГАРИЯ?НИКАКВА МЮСУЛСКА РЕЧ НЕБИВА ДА СЕ ЧУВА В БЪЛГАРИЯ.

539

Мартин

преди 14 години

защо е нужен референдум???

538

The Knight

преди 14 години

Българските турци да не се сърдят!Турският език е доста по-елементарен от българския.В турския език няма родове,-например"БИР"-е както"ЕДНО",така и "ЕДИН","ЕДНА"и т.н.Те,затова българските турци говорят така:"Да ми даваш на мене""ДВАМА ЛИМОНАДИ"и"ТРИМА ФАФЛИ"!А,спомняте ли си майтапа от романа"Под игото",дето Бързобегунек използвайки книжовни европейски изрази дигнал скандал на заптиетата,щото дошли да го арестуват,а Челебията му казал:"Остави бе ефенди,такива думи ги няма в турския език!:))))

537

The Knight

преди 14 години

Аз и моето семейство НЕ ИСКАМЕ НОВИНИ НА ТУРСКИ ЕЗИК,защото не знаем езика и защото тук е БЪЛГАРИЯ!Обаче искаме ОЩЕ ТУРСКИ СЕРИАЛИ като"ПЕРЛА","ЛИСТОПАД"и"БРАК С ЧУЖДЕНЕЦ.Те са ПРЕВЕДЕНИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ,както трябва да бъде,доста са смислени като сюжет и артистите които играят са много хубави!Българските турци да не се сърдят!Нямаме нищо против филмите ви,дори бихме казали,че са перфектни,-НО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК,за да можем да вникнем в смисъла им!Нашият език е по-богат от вашия!...

536

зъбатия

преди 14 години

Волен Сидеров - бъдещият президент!

535

някой

преди 14 години

До: 512За сведение турският телевизионен канал Kanal D вече излъчва и в Румъния. Май е на румънски език, доколкото ми е известно.

534

crazymouse

преди 14 години

ДО 521: тока ,парното и водата ги плащаме щото сме ги ползвали, а новините на турски защо ги плащаме???

533

АЗ

преди 14 години

Ами какво ще стане ако българските граждани все пак решат да има новини на турски език?Решението за тези новини не го взех АЗ , защо сега АЗ трябва да решавам.

532

ОДИСЕЙ

преди 14 години

Можете ли да направите вразка между появилите страници във ФЕЙС БУК и последвалия дебат за референдум за новините на турски език и евентуално да посочите, кой може да е неговият сценарист? Бая българи и турци се вързаха на подлото творение.

531

Анонимен

преди 14 години

Новините на турски, беше политическо решение на Костов , А едно политическо решение не е редно да се решава с Референдум, а трябва да се отмени пак с политическо решение.ТАКА ЧЕ, политици не се крийте зад гърба на народа...

530

Невярващ

преди 14 години

Абе вярно ли е ,че по централните турски ТВ канали щели да пускат новини на български,кюрдски,гръцки и арменски ?

529

Анонимен

преди 14 години

Прав си но лошото е че политиците си правят каквото им скимне само за да си види колко са велики

528

е те това е

преди 14 години

А и ако тръгнем от корена на ябълката на раздора - кой и кога въведе Новините на турски, отговорите са:при правителството на Иван Костов (за когото сме гласували, но за когото после отказахме да гласуваме повторно заради много му изцепки, една от които беше именно това несмислено решение), направено за да ухажва ДПС, защото беше по настояване на Доган.

527

ашколсум

преди 14 години

Докато мразим турците, значи още сме под робството им. Но както е казал един забравен варненски поет Робството първо трябва да се осъзнае.

526

Анонимен

преди 14 години

Що не проведем РЕферендум да ни ПОДСЛУШВАТ или не, А?

525

666

преди 14 години

Що се отнася до турските новини, най-добре да има цял отделен канал на етническите малцинства, а защо не и на не-етническите малцинства! -където освен новини и предавания за националните и етнически обичай и културни ценности - да има и уроци по Български език!

524

Анонимен

преди 14 години

Демократичните практики работят в общества с висока степен на цивилизованост. За това демокрация не може да се посади в Иран, Русия, Латинска Америка, Балканите и т.н. Така, че като сме мънички не трябва да си играем с кибрита.Иначе на подобен референдум ще отидат основно *** и ще гласуват против подобни новини. Демокрацията се прави от тъпанарите