110

Nobody

преди 14 години

Докът изпушим по цигара останалите 3-*** се шмугнаха в храстите....

109

Анонимен

преди 14 години

Айде сега ми кажете, кой полицай ще ме накара да спра след 19:00 часа?

108

853211

преди 14 години

Грабителите стреляли с автоматично оръжие по полицаи. При ответен огън е прострелян смъртоносно единият от извършителите на тежкото криминално престъпление; /предоставяме видеоматериал/Въоръжена престъпна група за грабежи по автомагистрала Тракия, е неутрализирана при специализирана полицейска операция тази нощ. Около 12.30 снощи служителите на реда са предотвратили грабеж на турски гражданин, пътувал по магистралата с Ауди Q 5. Той бил спрян от автомобил със синя лампа. Нападателите му сложили белезници, отнели му пари и вещи и го изоставили в близост до Вакарел.Докато извършвали престъпното деяние, те били засечени от служители на ОДМВР-София. Грабителите открили огън с автоматично оръжие срещу полицаите. Нанесени са сериозни поражения на патрулен автомобил. При ответния огън е прострелян смъртоносно единият от извършителите на тежкото криминално престъпление. Той е 38-годишен, криминално проявен, с регистрации за притежаване на взривни вещества, незаконно оръжие и боеприпаси и на наркотици. Бил е с маска и бронежилетка.Съучастникът му успял да избяга и засега се укрива. Предприети са активни действия за издирването му, в които са включени екипи от различни поделения на МВР.Турският гражданин е изплашен, но в добро физическо състояние.В автомобила на грабителите Опел са намерени пистолет, две радиостанции и други полицейски атрибути. Извършват се огледи.На мястото на инцидента присъстваха министър Цветан Цветанов, главният секретар на МВР Калин Георгиев, прокурор Бойко Найденов. Действията по разследването продължават съвместно с прокуратурата.

107

Клеветник

преди 14 години

България е най-богатата страна и с най-малка престъпност. Благодарение на най-вече на изключително кадърния си Премиер, произхождащ от същите среди. Ако чуете че България е БЛАТО и ***, да знаете че това просто не е вярно. Това са долни клевети и инсинуации и заговор срещу Родината ни.

106

Донко

преди 14 години

После да не се сърдите на чужденците, когато ни наричат и изобразяват като ***

105

Анонимен

преди 14 години

Как ще избягат бе !?!??! Да не са се изпарили, докато се стрлят и изведнъж избягват. Тва няква пародия ли е 3ма човека да избягат от полицията?

104

Ужас

преди 14 години

До тези дето коментират обира на ФФ:За мен това е един вид добра новина, но много вероятно е тоя червен *** Валери НИколов сам да се е обрал..или пък негови служители да са го обрали!!! Лошото е, че сега ще си вземе до стоитнка тези 2 милиона от клиентите и работниците...

103

Saiman

преди 14 години

i az tfa pitam zashto e bil na svoboda toq shot i celata policiq e korumpirana

102

Анонимен

преди 14 години

Абе 96, тези същите са били задържани и други път от полицията! Защо са на свобода? По-скоро трябва да си зададеш въпроса по посока на съда. Защо 20 години съда спи? Или се прави, че спи?

101

Andrey

преди 14 години

Няма какво да се сърдят полицаите за негативните мнения. Това че никой не ги обича сами са си го направили. Може ли 20 години да се извършват грабежи на магистралите. Масово се шофира в нетрезво състояние и не съобразена скорост. Когато бъде спрян шофьор се вземат подкупи. Защо трябва да се инзталират камери и в задниците ни че да има контрол?

100

Анонимен

преди 14 години

Браво !!! Една добра новина ...дано продължават в същият дух!

99

853211

преди 14 години

Какво не ти харесва?Истината ли? И да ти харесва и да не ти харесва, пак си е истина!

98

Илиян

преди 14 години

язък, поне да бяха утрепали и турчина, но мен ме гложди въпроса, защо след като е известен на полицията за толкова прегрешения, престъпника все още е бил на свобода ?!

97

Ми-6

преди 14 години

Здравейте, ЦИРКАДЖИИ !

96

FUCK

преди 14 години

RAZTREL ZA VSICHKI KRIMINALNO PROIAVENI-PUBLICHEN

95

Не спирай в България

преди 14 години

Снощи полицията в България се събуди и установи че се извършват магистрални грабежи на чужди тираджии вече 20 години ...

94

Милко

преди 14 години

много милиционери в този форум бе, пфу !

93

до 92

преди 14 години

да и аз мисля, че на тия некадърни синковци трябва да им се увеличат часовете по стрелба. Трябваше да очистят цялата банда, защото сега "неподкупните" съдии ще ги изкарат всичките болни и инвалиди от ТЕЛК и ще ги пуснат

92

Ivan

преди 14 години

Някой може ли да обясни как криминално проявен, с регистрации за притежаване на взривни вещества, незаконно оръжие, боеприпаси и на наркотици се разхожда свободно и с оръжие в ръка!? Защо не е в затвора? Кой го е регистрирал криминално и кой го е пуснал? От там трябва да се започне! А иначе, браво на момчетата-полицаи!!! Така трябва да се действа! Иначе пак някой от приятелите на Кр.Черния вземе парите и ще пусне бандита!

91

недко

преди 14 години

МНОГО НЕТОЧНА СТРЕЛБА ОТ СТРАНА НА ПОЛИЦИЯТА. ОТ 34 МИШЕНИ САМО ЕДИН ТОЧЕН ИЗТРЕЛ.