224

Гнуслив

преди 14 години

Бабета отива на война. Як и с яке с емблемата на Глок. Бре, че войнствен премиер сме имали! Гордея се с него, жив и здрав да е! Има си и лично мнение. Че какво може да бъде едно мнение освен лично? "Става въпрос за един човек..." Това дали ще е достатъчно за нашите нови стопани? Не знам защо, представих как те ни навират муцуната в едно нещо. "Само близни, не го изяждай цялото, това ни стига."

223

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Споко бе ***, стига сте ривали - в България имаме опит с такива - спомнете си за Чората...

222

Халил Ибрям

преди 14 години

Ние вече тук. Ние много и гаден. Плачи и моли малък българин!

221

Анонимен

преди 14 години

Аз лично разговарях в едно заведение с един бежанец от Ирак влязъл нелегално. Ние се вайкаме за един - те са тук вече десетки и още сме живи!

220

маринчо

преди 14 години

А близките им съратници кой ще ги приема,тези дето се возят в бронирани лимузини или безащитните хорица?

219

Анонимен

преди 14 години

Абе споко бе - тия дето отвличат са 200 пъти по страшни от един побъркан арабин. По подмолни и гнусни са. И да дойде един ислямист ще се завърти тук година две и ще се чупи. Голям страх, голямо нещо!

218

Анонимен

преди 14 години

Това показва, че ГЕРБ вече ПРОДАВА българските национални интереси!За меко кресло са готови да подложат на терористични удари българите, от камикадзетата.

217

ИСТОРИК

преди 14 години

Сголям интерес ще очакваме какъв ли дебат ще спретнат по въпроса еничарите в НС!За хората които следят гнусният натиск на който вашингтонските главорези подлагат страната след 1989г. ще припомним договорът за подсъдността на амвериканските военни при престъпления извършени в България-както и много нови европодлоги и нашите предатели скриха от народа,че даже и да извършат убийство наш съд не може да съди техни военнослужещи!Какво ли мислят негодниците,за да потъпкат КОНСТИТУЦИЯТА!

216

Анонимен

преди 14 години

boiko tyrsi zet za onaia revliva sterka zaradi koiato kato se razrevala nekakav Stenli stoial zastanal dokato Boiko go byhtal

215

Анонимен

преди 14 години

Бойко да си го вземе в Банкя, да се гушкат. Ако идва терорист, местото му е само в Банкя!!!

214

Анонимен

преди 14 години

СТРАНДЖАТА, за никого не е тайна, че си изкукуригал и то не от вчера.

213

БЪЛГАРИЯ !!!

преди 14 години

Защо САЩ ни го набутват, като имат 50 щата?Това ще превърне България в мишена на ония с бомбените колани!!!Русия въпреки Алфа и Омега не може да се справи със смъртниците а ние?Управляващите са ПРЕДАТЕЛИ на нажционалните интереси.Забравиха ли турските бомби във влака с децата?Ще станем център на международния тероризъм, близо сме до Ирак, Пакистан и Авганистан!Политиците ни пак се надупиха и жертват България!Прокълнати да са!!!

212

Анонимен

преди 14 години

НИТО ЕДИН НЕ НИ ТРЯБВА В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА..... ЕВРЕИСКА-АМЕРИКА СЕ ОПИТВА ДА ПРЕХВЪРЛИ -КАМЪКА НА ТЕРОРА - НАПРЕЖЕНИЕТО И ОМРАЗАТА ОТ НЕИНИЯ ДВОР В ЕВРОПЕИСКИЯ-ДВОР И БЪЛГАРИЯ. ОПИТВА СЕ ДА НИ ПРЕХВЪРЛИ ОМРАЗАТА НА АРАБСКИЯ -СВЯТ И НЕПРИЯТЕЛИТЕ ИМ И НА НАС В ЕВРОПА. ОПИТВА СЕ ДА ВЪВЛЕ4Е БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА В НОВА ОЩЕ ПО ГОЛЯМА -КРИЗА - СЪПРОВОДЕНА ТОЗИ ПЪТ С НАПРЕЖЕНИЕ- ОМРАЗА -ЗАПЛАХИ - КОНФЛИКТИ И ВОИНИ.

211

маги

преди 14 години

ха ха ха леле как го измисли така готино!! нямам думи, толкова вече е прозайчно всичко че е ад!

210

Анонимен

преди 14 години

Снимката на ББ кърти мивки ...

209

Анонимен

преди 14 години

Сега е момента, един талибан за 1000 ***. Взимаме талибаните и им даваме ***. Талибаните си ги отглеждаме и си ги храним вместо армия. После някой нека ни напада. А за тялибаните ще сме освободители и те ще са ни верни до гроб. Само трябва да ги научим да виката не Алахуакбар а Булгаруакбар и да не се самовзривяват а да мятат бомбите по отдалеч. Така де няма да губим жива сила я. Страшна далавера ...

208

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Казах ли, че ще го вземам дома?! От теа илачи веке не помня

207

Дядя Джо

преди 14 години

Ти доскоро плюеше американците, че били слуги на евреите, а сега искаш да се съобразяваш с ционистко-масонските брътвежи. Айде, определи се, ти си нещо като... ни Богу свечка, ни черту кочерьга :))

206

ДжиПи

преди 14 години

тук май всички сте заразени с новия вирус на гъшата ***

205

CTPAHДЖАТА

преди 14 години

Ах,ти малко дяволско създание! Престани да използваш ника ми! Плагиат! Помощ! Откраднаха ми самоличността! За щастие ефекта от медикаментите отшумява и скоро ще имам точно 8 нови самоличности! Наполеон ми е любимец!