72

СМЕХ СМЕХ СМЕХ

преди 14 години

Ми те амириканците знаят, че от нас по бандитска страна няма, ше ни пратят техните НЕДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, които след два-три месеца, ше са се изпекли като такива, след което дестанционно ше ги осъдят на по 100 - 200 години затвор и за да си излежат присъдата, а България ше стане 51 Щат със столица - Бобов Дол. Смех, Смех, Смех.

71

Анонимен

преди 14 години

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ za ГРОБ!!!

70

нагъзен

преди 14 години

На коленееее..е фраза от един шоумен.Нямах нерви да изчета коментарите на "долу-горе"мислещи хора. Питам се само: ДО КОГА? До кога ще гледаме безучастно,какво става в проклетата ни държавица?Питам се:ДО КОГА ще треперим за живота на децата си и дали ще м ожем да ги опазим от нас самите, от други деца с престъпни наклонности на същата тази държава, където расте моето, твоето...нашите деца.Не ни стигат нашите престъпници,ами дай сега да ги омешим и с други държави.До сега ако само са убивали-

69

Анонимен

преди 14 години

Да си ги вземе онзи БУШМЕН на ранчото в Tekcac всичкитеИ незнам защо изтичането на тази информация според мен е за проучване на общественото мнение в България ,ще има ли негативни реакции или не.Ако си затраят хората ,(като нормални овце),ще ни ги докарат всичките.Само тотална стачка може да спаси положението.

68

Анонимен

преди 14 години

Най независимият министър в БГ. Нищо независи от него(квот каже Бойко)

67

Asen

преди 14 години

А сега и ние ще станем цел на терористи ... а относно преден коментар Т.Ж. не е стоял на колене пред руснаците, защото те са си плащали много за това - а сега не получаваме нищо и може да се нарече стоене на колене.

66

Анонимен

преди 14 години

e tozi nashia narod i sega ako ne se vdigne da protestira, nikoga nqma da e! hora, pomislete kakvi posledici moje da ima priemaneto na takova reshenie i vzemete primer ot garcite, koito NE SA SAGLASNI i sa na ulicata!

65

99999999999

преди 14 години

сега остава ББ да превърне БЪЛГАРИЯ в затворнически лагер. Ще видим дали са останали политици , които мислят за страната .Поне досега атентатори камикадзета нямахме , защото един зтворник като дойде , 20 камикадзета ще тръгнат да го освобождават . Това си е война на Америка , не е наша да се оправят сами .

64

Granit

преди 14 години

AZ NE SUM SUGLASEN.

63

капо ди тути фрути

преди 14 години

Тиквата премиер - в затвора!Там, при новите арабски затворници! Да му вържат сега на него един синджир на врата, като на любимите му овчарски кучета, и да го изнасилват арабите ритуално в ануса!

62

до 54

преди 14 години

Подкрепям те. Статутът на тези лица е просто "задържани по подозрение в тероризъм". Те нямат присъди и това е причината да не могат да лежат на територията на САЩ. Затова пък няма проблем да бъдат пратени в страните, стоящи постоянно "на колене" пред САЩ. Не е тайна, че България е именно такава страна. На времето Т.Ж. стоеше в поза "партер" пред големия брат, сега пък неговият бодигард Б.Б. стои в същата поза пред ... мургавото човече, обитаващо Белия дом.

61

..........

преди 14 години

Тайни разговори на 2 и 3 декември - информацията излиза на 12. Принципно вече е решено, само трябва да мине фиктивно през комисиите към парламента.Честито !

60

Анонимен

преди 14 години

Тези са там от години без присъди и доколкото знам и заповеди за арест официално няма.И сега защо не ги пускат а се чудят на кого да ги пробутат ,като опасни животни.Най вероятно хора които са били третирани по този начин са вече 100% камикадзета.

59

Анонимен

преди 14 години

ИСКАМЕ СИ СТАНИШЕВ!

58

кака Пенка

преди 14 години

сега ми е много интересно с каква позиция ще излезе Волен Сидеров и АТАКА по темата,щото като ги помня какви ги плещеха за Американските бази у нас,а сега ето и затворниците им ще отглеждаме на наша територия,става много интересно,де сте бе АТАКАджии да ви чуя сега нещо май и при вас вота беше подменен.........еххххххххх пари,долари,марки ,евро........

57

капо ди тути фрути

преди 14 години

Бомба разкъса 22 човека на Женски пазар. От загиналите шест са деца. Ранени са над 100. Отговорност за атентата пое радикалната ислямска групировка....Умоляват се гражданите да дарят кръв.......Гответе се за такива новини в бъдеще...Благодарим ти, бащице Бойко!Оставка на цялото правителство, ако се приемат затворници!

56

Анонимен

преди 14 години

Вижте демокрацията по ХАМЕРИКАНСКИ от коментар 33А другите снимки е забранено да бъдат публикувани (Около 2000 броя са),за да не възниквали АнтиАмерикански настроения.Наказанието на командвалия затвора е че от Генерал го разжалвали в Полковник(доколкото знам е била жена-тоес и от крачол в крачол не си го е преместила)Интересно как щяха да *** ако някои го бе направил с техни граждани подобно забавление.

55

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ НАСРАХТЕ СЕ! СТАВА ПО-ЗЛЕ ОТ ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО! МНОГО ХОРА ВИ СЕ ДОВЕРИХА, А ВИЕ СЕ ПОДИГРАХТЕ С ТЯХ! СМЪРТ ЗА ГЕРБ!!!

54

до 48

преди 14 години

Така е, съзрял си истината. Причината САЩ да не могат да приемат тези затворници са АМЕРИКАНСКИТЕ ЗАКОНИ. Според същите това не са ЗАТВОРНИЦИ, тъй като не са осъдени, а само ЗАДЪРЖАНИ. Но в блатото България както е известно ЗАКОНИ НЯМА, има само едно стадо от ДИРНИКОЛИЗЦИ и ЙЕСМЕНИ готови на всичко, хора без морал, принципи и национално достойнство ...

53

Анонимен

преди 14 години

koito si ima prestapnici da si gi darji!zashto ni namesvat v kirlivite si rizi ???