44

Анонимен

преди 14 години

Аз ако съм полицай няма да си мръдна пръста да върша някаква работа . Така ще си клатя ***..ду.рите. А ви е щом сте още будали трепайте се и си вдигадите нервите за глупости .Ха хахахахахаха

43

Домакин

преди 14 години

аз пък не съм виждал полицай под 120 кг, включително и полицайке - откъде ги намират тези добичета не знам. Всички униформи са ХХХХХL

42

Ушев да си ходи!

преди 14 години

не разбирам какво още искат тези несретници. Милиционерското им правителство на ГЕРБ им гласува 20 заплати, когато половината българи не само че нямат работа, но нямат какво и да ядат. Ей, лакома, алчна и арогантна пасмина!

41

Пешо

преди 14 години

ама хрантутниците само 100 ли са се събрали, аз си мислех че ще са поне 1000

40

Мими

преди 14 години

така наречените полицаи да си ходят по селата, откъдето са дошли. В София не ни трябват, имаме си достатъчно *** и без тях.

39

1

преди 14 години

Абе и аз питам нема ли кой да ги изволни тия!? И без това са много и никаква работа не вършат.Незабавна реформа в полицията като се започне от прочистване на личния състав!

38

VVV

преди 14 години

яяяя молоумните *** скоито и за *** на зелева каца не стават и освен да *** по форумите за друго ги не бива -си пишат плюсчета и си мислят че са гласа на народа и още малко оргазъм ще получат от предоставилата им се възможност да плюят безнаказано-иначе са страхливи мишки и си го знаят много добре-жалки мизерни *** ,аутсайдери и лузъри-хората които отстояват правата си заслужават адмирации -за разлика от вас -завистливо и мързеливо племе

37

НАРКОМАНЦИ

преди 14 години

тия май са пушили трева, градинката при Св.Седмочисленици е пълна с натъркаляни полицаи

36

Болярин

преди 14 години

Милиционерска им работа! Просяци!

35

Ха-ха-ха

преди 14 години

аман от ПУШАЧИ ... да направят цигарите по 10лв да видим тогава кой ще пуши

34

Анонимен

преди 14 години

Ili se napushiha qko s koz a

33

Анонимен

преди 14 години

къв гражданин си бе -чувал с *** -

32

Анонимен

преди 14 години

ВСИЧКИ В КАУША ПРИ ***-ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ НА ПРОТЕСТ ЛИИИИ...

31

Аз

преди 14 години

Браво на тебе! Сега препиши още някое умно изречение от друг форум и наистина ще докажеш, че странат има нужда от интелекти като твоя! Успех и прости нас, невежите и недостойните, че не се вписваме в житейските ти представи и високия ти стандарт! :-)) Страхотен си, браво!

30

Гражданин

преди 14 години

Лелее, форума се напълни с полицейски торби. Не сте ли на протест бе тюфлеци ?!

29

Митака

преди 14 години

В България ПОЛИЦАЙ = ПРЕСТЪПНИК. С това мисля, че темата се изчерпва. Освен това няма друга страна в света, в която ПРЕСТЪПНИЦИТЕ да са вързани на хранилка към Държавния бюджет.

28

Анонимен

преди 14 години

А верно, оня полицай от клипа където говореше на *** "Ти знаеш ли кой съм аз уееееееееее" Ако не беше трагично, щеше да е смешно. Знаеш ли кой съм аз, лелеееееее - кой е ? един пръдлив ***, несретник, от когото *** за зеле не става и за тва крета там на изпардяната държавна службица и се прави на големец на един *** - тинейджър. Браво, евала, големи сте верно. МИШКИИИИИИИИИИ, МИШОЦИИИИИИИИИИИ

27

да -ама- не

преди 14 години

-от поста ти личи ,че освен *** и *** си и *** който дори не е способен да измисли по-оригинален начин за сарказъм!!!!!!!!!!!!!!

26

Безработен

преди 14 години

Мдаа, то обществото няма наистина какво да каже повече. Ясно и нееднократно казва `българския полицай е неквалифициран, принципно необразован, агресивно истеричен и със системни колебания в морално етичните си норми`. Най много полицаи и най висока престъпност в Европа. Връзката между последните два факта е пряка. Но вие сте нагли. Казва ви се, че не ставате, но се правите на глухи.

25

Анонимен

преди 14 години

минетите ги правят долни душици като твоя милост ,и на катаджиите сте готови подметките да целуват ,пъхате им пари по джобовете -после до един ги плюете и се възмущавате колко били корумпирани -тя корупцията има две страни и такива прости индивиди като вас са основна страна в нея и причина да има корупция!