140

Анонимен

преди 14 години

135, наистина, след като имаш такива сериозни данни, защо не отидеш да ги дадеш в прокуратурата?

139

ляляк

преди 14 години

аре стиа ве щом е рожба на комунизма не ми го хвали ... трябва да има забрана вси4ки които са имали вразка с 4ервената власт и 20 годишния преход да не помирисват власт / със закон ! / те предпо4етоха да продадат България а не да я развиват избраха по лесния вариант тапите 4ервени вазпитаници от боико до костов през виденов станишев и про4ие ... тря наистина да ги разкараме излагаха родителите ни но нека да не им позволим да излажат и нас ! България над вси4ко БНС

138

Stambini

преди 14 години

Да ми ядат пацула ареееееееееееее не ме занимаваите с детски играчки

137

Анонимен

преди 14 години

Абе хора, защо вярвате на корумпираните политици и техните медиини лакеи? Защо бе? Нима това не означава, че сме стадо? НИКЪДЕ, АМА АБСОЛЮТНО НИКЪДЕ НЕ СТАВА ДУМА ЗА НЯКАКВА БЕЗКОНТРОЛНА ДЕЙНОСТ! Разрешението от съдията за достъп до тези данни остава като изискване! Т.е. тезата, че МВР ще прави разпечатки безконтролно, е нездържана. Направо казано лъжат ви и вие им вярвате! И освен това никога не е ставало дума за подслушване, защото разпечатките не са подслушване!

136

до 135

преди 14 години

След като ти, во главе с "всички" знаете, че престъпността в 95 % от случаите е дело на МВР и от първия до последния всички са престъпници, то наистина няма какво да си траеш. Като знаеш - отиваш в прокуратурата и казваш каквото знаеш и го подкрепяш с доказателства. ДО ТОГАВА, ОБЕКТИВНО си обикновен лаладжия, с доста комплекси за избиване.

135

Обективно

преди 14 години

Няма какво да си траем. Всички знаем, че престъпноста в 95% от случаите е дело на МВР. От най малкия, *** сержант, до големите им комисари - до един са престъпници. И ми е адски нелепо като се появят милиционери които твърдят, че не са вземали подкуп, че не са прекрачвали закона. ЛЪЖАТ. Няма, просто няма по престъпна сбирщина от българската полиция.

134

Гражданин

преди 14 години

Страшно е !!! Просто е страшно ако МВР има достъп до каквито и да е лични данни. На всяко друго място данните са по защитени от колкото в МВР. Проблем е да вземеш имената на човек от мобилен оператор, но НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ да ги вземеш от МВР. На доказани *** като български полицаи не трябва да се дават такива права !!!

133

Webadmin

преди 14 години

Така, ясно е и на децата, че няма престъпник, който да не вземе мерки срещу глупостите на МВР за подслушване. В интернет пък точно - не знам кои са `експертите` дали тази идея, но то в МВР от край време има само ***.Проблема е, че ще започнат едни кинти да текат към тези *** за нищо. За въздух. Бизнеса /даже и престъпния/ от много време си криптира комуникациите. Евтино, достъпно и сигурно. Най голямото постижение ще е да хванат някое хлапе теглило мп3-ка.

132

Анонимен

преди 14 години

... не им пука че СЪЩАТА тази "свръх конфиденциална информация" стои обикновено развхърляна по земята във всеки вход на жилищен блок, защото мобилните информатори изпращат пълни разпечатки за проведените разговори, задедно със фактурите си ???

131

Анонимен

преди 14 години

И освен това НЕ СТАВА ДУМА за "слухтене" на мобилните телефони, както са списали уважаемите компетентни журналисти. "Слушането" на мобилен телефон е експлотация на СРС. Това за което се пише в статията е ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТРАФИКА. Т.е. НЕ СЪДЪРЖАНИЕТО на разговорите, а факта на тяхното провеждане. Много ми е чудно, как будните съвести са ужасени, че достъпа до такава информация трябва да бъде разрешена зада се разкрие престъпление, а в същото време не им пука

130

Свиреп до 129

преди 14 години

Хах, сериозно ли го написа този пост ?! Кой точно се `затичва към българско управление на МВР` с очакване да получи помощ ?! Съвсем сериозно и благонамерено те питам - Наистина ли в МВР битува усещане, че някой въобще вярва на български полицай за нещо ?!

129

Анонимен

преди 14 години

Така като чета коментарите тук, не мога да се начудя как всички сте АМА ТОЧНО НА ОБРАТНОТО СТАНОВИЩЕ, когато пострадате от престъпление... или просто когато си заврете мобилния телефон някъде и се затърчите към районното управление да ви го издирват, защото "някой вероятно го е откраднал".

128

Додо

преди 14 години

Що се абите? Мислите, че не ви подслушват и сега? Не са преставали, хора! Те главния прокурор подслушваха, та какво остава за простолюдието?! Проектозаконът е мижи да те лажем и пунта мара. Един вид - "ние не правим нищо незаконно". Бажидар Данев поискал днес данъчни проверки на простолюдието ... ОК. Да почнат от полицията и митничарите. Или те не се водят бедни с по 500-600 лева заплата?

127

Анонимен

преди 14 години

Ами от ченге премиер какво очаквате? :)

126

Роко

преди 14 години

Аз съм неграмотен *** от Факултету и се учим да пишем тука.

125

............

преди 14 години

Унищожаване на демокрацията, под предтекст на нейната защита .http://blog.peio.org/

124

Роко

преди 14 години

До Киро на Кирия: Научи се първо да пишеш правилно на български език.

123

инернетзависим

преди 14 години

Историята е доказала едно.Стогодишно дърво има,стогодишно управление нема.И тия ще бъдат изпърдяни от политическия небосклон и то много по-бързо от колкото си мислят.

122

мале мале

преди 14 години

Ами ,че тази информациа служи ли в съда?Нали оня цигинин го бяха снимали с камера ,когато вземаше пари за изборите и това не се призна като доказателство за провинение.Мисля ,че сме големи клюкари ,това не може да послужи пред съда каквто и да си писал или казал по скайп имийл и др.И защо го казват като ще го правят ,да предопредят престъпниците по този начин да внимават затова ли?

121

интернетзависим

преди 14 години

Ален ДелонНе се притеснявай пич.Тъкмо сабрали матрял за мастурбиране бе.