171

рушене

преди 14 години

От къде са намери пари за багери и нафта? Защо не ги виждаме в строежите. В България багерите само за рушене ли ги има? Рушене на приятелството и брацвото между българи и турци.

170

Deso

преди 14 години

брато немой така разстрел.Бой,бой, бой докато мърдат и плитко заравяне. Ако никой не се сети за тях чакалите ще ги оглозгат.

169

шоп

преди 14 години

това село го знам много добре то е на 7 км от ПОПОВО безумна беднотия като Българи итурци живеят в разбирателсво като турците са 75% само тия двамата са за РАСТРЕЛ

168

Христо

преди 14 години

Определено хубава новина , ако почнат и джамии така да събарят цена няма да имат.

167

ХАНЪМА

преди 14 години

ГОЦЕ,ТИЧАЙ ДА СПАСЯВАШ!!! БЪЛГАРИТЕ НАЙ ПОСЛЕ РАЗБРАХА,ЧЕ ТУК Е БЪЛГАРИА И СЪБАРЯТ НАШИЯ КЛУБ В КОЙТО СИ ЧЕТЯХМЕ 1001 НОЩ.АКО НЕ НИЕ НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБЕ И БКП.КАКТО Е ТРЪГНАЛО ПРОКУРОРИРИТЕ СТЕ СТИГНАТ И ДО ЧИЧО ДОГАНОВАТА М КОЛИБА.А ТЯ Е ЗАКОННА.ПАРИТЕСА ОТ ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ.ПРОДАЛ Е РЪЖДИВИ ОБРЪЧИ ОТ ИЗГНИЛИ БЪЧВИ.ЗАШТОТО СЕГА В ТЯХ НИШТО НЕ СЕ НАЛИВА.ЧЕШМАТА ИЗСЪХНА.ДОРИ СЕГА ПРОКУРАТУРАТА ПИТА ОТ КЪДЕ ИДВАШЕ ПОТОКА???? НЕ ГО ВЗИМАЙТЕ ТОЛКОВАНАВЪТРЕ.ТОВА Е КЬОРФИШЕК!!

166

ттт

преди 14 години

Не е нужно да се слагат всички турци под един знаменател.Всички знаем що за хора са.Няма нужда да си кривим душите знаем ,че са друдолюбив народ и са цивилизовани.Не ги бъркайте с ***.Заради 2-3 човека страдат и обикновенните турци.Защо? Отговорноста трябва да бъде поета персонално от виновниците и те трябва да бъдат съдени по най- строгите закони на България.

165

do 146

преди 14 години

tova e nay yakia komentar!Pozdravyavam te !

164

Deso

преди 14 години

До 156 На тоя дерибеи една ,,мечка '' и Готово. одеяло на главата и бой докато мърда. После плитко заравяне,че като се сетиш за него да го изровиш и пак бой.После и Сокола ще се замисли дали да Би доближи,та дори и с охрана.Ама ако на него хвърлите един як тупаник и е...н ще се замисли и дали да Випреставлява в НС.

163

az

преди 14 години

Ами тогава бори се за това - държавата просто да започне да си върши работата! Незаконен строеж - да се събори незабавно. Хванали някой, че краде - бърза процедура. *** не правел нищо, а чака помощи и пратил децата си на просия - ами държавата да си свърши работата има член в НК за това. В много бели държави започна да се въвежда и пробация за неплащане на данъци. Какъв е проблема и тук да се въведе? Бай *** не плаща щот нямал пари и работа ами има магистрали да се строят, тунели да се копаят. И тогава току виж нещата взели та тръгнали. Но това *** кефа, че бутнали на турчина *** звучи някак си тъпо. Казах ти, проблема не е в турците и ***. Проблемът е в нас.

162

Анонимен

преди 14 години

време беше

161

Анонимен

преди 14 години

като се дупи в джамията

160

с.

преди 14 години

Ти изобщо осъзнаваш ли какво пиша!?Ето пояснявам!Аз съм твърдо за толерантност,права и задължения равни за всички!Без разлика какви са!Извинявам се обаче се получава така че *** не се съобразяват с нищо и освен да крадат,да правят проблеми и да чакат на помощи друго не правят!И някой като се опита да ги вкара в правия път се почва рев за права,че са дискриминирани и тн!Аз съм твърдо против това!А не срещу правата по принцип!

159

до турчин с фес

преди 14 години

Как става тая работа,първо си българин после турчин?Като мааш кебапчета и пиеш ракия си българин.А кога си турчин?

158

BG nad vsi4ko!!!

преди 14 години

ЕВАЛАААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!

157

Анонимен

преди 14 години

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

156

az

преди 14 години

Абе ти си бил голям познавач. Мислиш ли, че не го осъзнават? Ама май никога не си бил в район на ДПС, че да знаеш за какво иде реч. Там е феодализъм мой човек. Във всяко село или турско градче има местен дирибей (разбира се от ДПС) и от него зависи целия ти живот. Ако не пускаш правилната бюлетина няма да ти изкупят тютюна, няма детето ти да стигне до училище, няма да ти дадат на вересия в магазина. Имаш две възможности или седиш там и правиш каквото ти кажат или вдигаш цялото домучадие и си плюш на петите. Ама второто за огромната част от хората е невъзможно.

155

az

преди 14 години

За второто си прав. А за първото вече ти казах, жена ми обича да ходи с къса пола и потник (особено на жегите там) и като е била с мен не е имала проблем. В Египет има и 10% християни и тези жени ходят общо взето както си искат, обикалят си кръчми, дискотеки и т.н. без проблем. С мюсолманките обаче нещата са съсвем различни. Вътре, в закрити помещения, са си същата история като наште тука, жената си е жена навсякъде, но излезе ли от прага на къщата нещата стават други. Лошото е обаче, че и в тези страни исляма започва да се радикализира и вместо напред са взели да тръгват назад.

154

аааа

преди 14 години

когато в центъра на станбул както му викат *** има паметник на БУЛГАРСКИЯ ВОЙН тогава турски паметници в нашата страна !!! :) ако се считат за турци да ходят в турция защо седят тук :) в БЪЛГАРИЯ да се говори на БЪЛГАРСКИ и АНГЛИЙСКИ и новини само на тия два езика :) който не знае български да ходи в турция

153

т

преди 14 години

Прав е 152Доган си пълни гушите покрай вас а на вас подхвърля дребни корички. Лошото е че повечето от вас немогат да го осъзнаят!

152

До: Турчин с фес

преди 14 години

Ние не сме против теб, а против цялата *** от ДПС, начело с Доган.Те насадиха омразата на народа и тя се прехвърля към обикновения мюсюлманин.Ние не мразим вас, ние мразим ТЯХ!!!И жестоко се лъжат всички мюсюлмани в БГ, че Доган мисли за тях и се грижи за тяхните интереси.