67

Анонимен

преди 14 години

е пеша ли да дойдат?

66

Анонимен

преди 14 години

Дино, за кои големи учени говориш? За тези които се спонсорират от нефтената и газовата индустрия? Има големи интереси, които всячески се опитват забавят края на нефтената ера!!! Това е индустрия за хиляди милиарди долара, със стотици по голяма от всички зелени производства в света! Ако не са редовите хора и политиците, нефтената индустрия може да ни трови още 100 години!!!!

65

SAPATA

преди 14 години

Заглавието е умопомрачително. Вероятно журналята са очаквали държавните глави да отидат с тротинетки.Несериозно е това мнениее, особено, когато куцо и сакато мъкне бомби и пушкала.

64

Све

преди 14 години

Някой може ли да ме уреди с един пропуск от Срещата на върха за промените в климата, поне за нощ :))

63

Съни

преди 14 години

58, газта е много по екологична от дизела и бензина, но и това не е трайно решение на проблема! Преди 10 години въздухът в София беше много по ужасен и ако се разходаше по Стамболийски направо се усещаше оловото в дробовете ти! Сега положението е по добро с раъпространението ан ползване на газ и вкарването на по нови и екологични коли!Истинското решение ще бъде обаче ще бъдат електрическите автомобили зареждани с електоенергия от вятъра и слънцето!

62

Dino

преди 14 години

Големите учени в областта на екологията изказват мнение,че човешката дейност влияе минимално на изменението на климата.Останалото е само гнусна пропаганда на самозабравили се политици,бизнесмени и псевдо еколози.Хора,не им вярвайте!!!Парите за "защита" на климата идват от вашия джоб,а не от техния.Нека всички в Интернет се обединят около тази теза и дадем отпор на тези бандити.Хакери вече влязоха в официалните сайтове и скандала е много сериозен.Там има разногласия на мненията на учените и полит

61

СМЕХ!!!!

преди 14 години

ХАХАХАХАХА:)))))

60

Анонимен

преди 14 години

55, съвсем елентарно е да разбереш, че ограничаването на емисиите на въглероден двуокис намалява затоплянето! С изгарянето на нефта, газа, въглищата и т.н. във въздуха се вкарва много допънително количество въглероден двуокис коийто до сега е бил под земната ***! Няма как нарушаването на природния баланс да не променя климата!

59

РН

преди 14 години

Не си прав, че не е направено нищо конкретно!!! Ако не беше предишната среща в Киото нямаше да се появят стимулите за развитие на зелени технологии и да започне да се развива целия сектор! В Момента вече изобщо не е въпрос трябва ли да се използва енергията от вятъра и слънцето, а как може тя да стане по евтина!Благодарение на конференциата в Киото ЕС почна да стимулира изграждането на пасивни къщи и ограничаването на уреди разхищаващи елекрическа енергия!!!

58

Анонимен

преди 14 години

Кои са болните от замърсяването на въздуха? Значи ли, че след като в България се кара предимно на газ сме еколкогично съобразна държава в това отношение?

57

ed

преди 14 години

a ani dobroto reshenie e tiq s limuzinite i samoletite da umrat-taka 6e spasat planetata,no te sa reshili obratnoto.

56

Анонимен

преди 14 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКОТО СТУДЕНТ И БИВШО И НАСТОЯЩО.НЕ ЯЖТЕ БОБ ЗА МЕЗЕ ЗА ДА НЕ ПРОИЗВЕЖДАТЕ ГАЗОВЕ.КАТО ПИЕТЕ НЕ ПОВРЪЩАЙТЕ,ЧЕ ЦАПАТЕ ПЛАНЕТАТА.ИСПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ МНOГOКРАТНО ЧЕ ТРУДНО СЕ РАЗГРАЖДАТ В ПРИРОДАТАНЕ ХОДЕТЕ НА ЛЕКЦИИ ЧЕ ЗА ХАРТИЯТА СЕ СЕКАТ ДЪРВЕТА И ВЪОБЩЕ МИСЛЕТЕ КАКВО ПРАВИТЕ В ЖИВОТА СИ

55

Анонимен

преди 14 години

Мислиш, че промените, за които говориш ще спрат глобалното затопляне ли? Аз мисля, че само ще напълнят джобовете на определени кръгове хора и нямат нищо общо с екологията. Всъщност не го мисля, сигурен съм.

54

Петканчо

преди 14 години

ха ха ха АКО някой си мисли, че тая среща е за решаване на проблема със замърсяването и затоплянето МНОГО се лъжете. Тая среща има за цел да постави основата на ново данъчно законодателство, с което да съдират кожите на обикновените хора, докато те харчат вашите пари и произвеждат много повече C02 :)

53

Анонимен

преди 14 години

Прав си Съни! Ако шофьорите на бензинови и дизелови коли плащаха здравните сметки на болните от замърсяването на въздуха или икономическите щети от глобалното затопляне, бензинът трябваше да е поне два три пъти по скъп и икомически щеше да е по изгодно да се ползва алтернативно гориво...!

52

Анонимен

преди 14 години

Докато наближава финала, Новият Световен Ред започва да става видим за все повече хора. Само да не стане твърде късно

51

ЕкоГлог

преди 14 години

Толкова се възмутих, че произведох 261 кг. въглероден диоксид!

50

Mi

преди 14 години

Напълно подкрепям номера 7, 11 и 20. Пълна измишльотина е това събиране. Финансова криза имало, глобално затопляне имало, но никой от тия *** не е направил нищо реално. Само харчат пари за купони - ето това е резултата.

49

Анонимен

преди 14 години

Догодина с Голф тройка.

48

Съни

преди 14 години

Никакво лицемерие няма в летенето със самолет и возенето в лимузини!!! Екологичните проблеми няма да се решат с ограничение на потреблението, а с промяна на технологията!Това което трябва да решат политиците е допълнително облагане с данъци на замърсителите и стимули за чистите технологии! Мръсните технологии излизат евтино на тези които ги ползват, защото до сега никой замърсител не е плащал за косвените щети които предизвиква неговото замърсяване!