39

бесен

преди 14 години

нов бардак ,със старите ***.кои още смята,че гласувахме за промяна??току що ми съставиха глоба с фиш.трябва да преведа сумата в коя мислите банка??мда,сибанк,познахте,на *** на боико.това не е ли конфликт на интереси??*** ако питаме него ще ни върне назад във времето,когато ни управляваха лошите комунисти,и не можем още се оправим от тях.Е ВЕЧЕ СЪМ АНТИБОИКОВИСТ

38

БДС

преди 14 години

А аз предлагам да обвинят Янев в публична заплаха към народен преставител. Писна ми от този ***! Хитро и нагло селянче!

37

али

преди 14 години

нали знаеше всичко, що не питаш твоите приятелчета от данс ?

36

АЛЕКС2

преди 14 години

ГОЦЕ ЗАЧЕРКНА БАТ БОЙКО САМО С ЕДНО ЗДРАВИСВАНЕ....

35

тамплиер

преди 14 години

Масонът няма цвят- цервен, син или жълт.

34

Хайдутин

преди 14 години

Ми и Магарински ще го намерим самообесил се нанякоя градинка скоро или гръмнал се ама без пистолет в ръката

33

Анонимен

преди 14 години

На Магере Тагариски са му омръзнали изцепките на Яне и е отишъл за гъби

32

адвокат

преди 14 години

Спокойно бе Яне такава дебела *** като тагарински магарински няма как да се затрие.Сигурно е седнал да яде някъде по софрите и ти се уплаши е е избягал.Ще се върне тоз дебел *** как ще се храни ако не от парламентарни парички тоест народни.Ти смяташ ли тез *** там дето сте в парламента ,че ще избягате от лапачката.Спокойно.

31

Свиреп

преди 14 години

Егати майтапа :-) Добре де, дайте да си кажем честно - не сме ли най смешната държава на света ?! :-) Сценаристите на сапунки - пасти да ядат :-)

30

НФБ

преди 14 години

да поставен е от червените масони и изпълнява стриктно заръките..износ на капитали, бойкот на българското..внедрен бе в СДС сега бе внедрен в РЗС..червената *** пяна изплува...методите на бившата ДС са живи и в действие...

29

Анонимен

преди 14 години

Абе ,притеснява се дръжки.Като е изчезнал Тагарински нали ще влезе следващия от листата на РЗС и ще си попълни групата.По-скоро се надява да изчезне от колкото да напусне групата и да стане независим

28

Българин

преди 14 години

12 - Като иска правителството да оправя финансовите бакии на предното, да действа адекватно - вместо да се чуди как да натовари данъкоплатците с повишаването още някой акциз, за да изкара няколко милиона, да ореже издръжката на всевъзможната паразитна *** !!! Знаеш ли, че за издръжката на негодната и нищо невършеща полиция, на мързеливите държавни чиновници и отказващите да работят *** бандити всяка година се харчат три милиарда и половина? Ето защо няма пари в държавата !!!

27

ТРИ В ЕДНО

преди 14 години

Яне, наистина те удариха под-кръста. Твоят човек май си е преизпълнил обещаното. Напуснал е групата, парламента и държавата може би. Все пак виждам, че много се претисняваш - дано го намерят и вкарат пак в РЗС.

26

БългаринЯ

преди 14 години

не Янев и РЗС са единствените в този пърламент, които държат в България да има ред и закони, еднакви за всички !!! За сметка на това Мухобойко мастурбантът я подкара като туркокомунистите - все повече права и привилегии за *** ***, все по-високи данъци, такси и акцизи за лудите нормални хора, които все още не са избягали оттук !!! Кой има сметка от разбиването на парламентарната група на РЗС ?!? Ами точно ГЕРБ, които виждат в тях бъдещ опонент !!!

25

Анонимен

преди 14 години

kradci i ubiici upravlqvat bylgariq

24

Гъбарко

преди 14 години

До 14. *** има и *** са си избрали. Неселяндурите трудно ги допускат до медиите и нямат шанс да влезнат в политиката.Яне Янев не разбра, че ББ е диктатор и скочи срещу ГЕРБ. Нема лабаво казваше учителят им.

23

супер Марио

преди 14 години

Супер Марио. Марио Тагарински, министър от правителството на Костов, известен с прякора Супер Марио или краля на джетовете. Обожава да кара джетове край морския бряг. Те го издирват а той най-вероятно е някъде на почивка, пече се и си кара джета и го боли фара за България.

22

Анонимен

преди 14 години

ALEKSEI PETROV SI ZNAE RABOTATA ! HA HA HA HA HA ..........................

21

капо ди тути фрути

преди 14 години

Досега мислех, че Яне е просто безобиден луд, сега почвам да мисля, че страда от тежка форма на шизофрения...тази възбудно-параноидно-халюцинаторна симптоматика е описана подробно в медицинската литература...

20

Анонимен

преди 14 години

Напил се е от радост че е изпълил партиините заръки на *** и на Дон Гуци...