65

Някой

преди 14 години

Тагаринсъки винаги е търгувал с депутатското си място. Това направи и сега.

64

АЛЕКС2

преди 14 години

ПРИЗНАВАМ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ББ НО НЕ СЪМ ЗНАЕЛ ЧЕ Е СПОСОБЕН ТАМ КЪДЕТО ПЛЮВА ПОСЛЕ ДА ЛИЖЕ-ПРИМЕР ГОЦЕ.ЯНЕТО ЗАПОЧВА ВЪПРЕКИ РЕЗЕРВИТЕ КОИТО ИМАХ ВСЕ ПОВЕЧЕ ДА МИ ХАРЕСВА.ВСЕКИ КОЙТО Е ГОТОВ ДА ПРАВИ СЪЮЗ С *** НА КАКВАТО И ДА Е ЦЕНА Е СТАВАЛ КАТО ТЯХ...

63

maverick

преди 14 години

Nai-setne Boiko si pokaza rogata i dokaza 4e koito ne e s ne e protiv nego.....

62

Гошо Тъпото

преди 14 години

ВИЦ Попитали радио "Ереван" - На Яне трябва ли му парламентарна.....група?Отговор - Яне може да мине и без група,защото той е,човекът....парламент.Това последното не го е .....осъзнал,защото му се плаче.

61

X

преди 14 години

Интересно каква е завръзката? Яне открито ползва еврейска помощ от Мосад, дори го пазиха по изборите, бяха му съветници пенсионирани шефове от Мосад. Яне беше рупор на активното мероприятие, което трябваше да обясни срива на софтуера в НАП, правен от IBM, вероятно с български аутсорс, с това, че поради корупция сме си купили софтуер правен и тестван в Африка. Болшинството от шефовете на IBM са евреи. Бойко пък е човека на Чорни, който пак е евреин и е изгонен от България за шпионаж. Българийо...

60

Анонимен

преди 14 години

az glasuvah za tqh i mislq da go napravq pak !

59

Анонимен

преди 14 години

znaete li,4e mutrata BB e izvar6il 4 ubiistva li4no v mutrafonskite godini?

58

debat

преди 14 години

DO 47: KOITO GLASUVA ZA DPS E NACIONALEN PREDATEL I NQMA MQSTO V BG!

57

Анонимен

преди 14 години

tuka ia cenzura

56

ани

преди 14 години

Неуравновесен *** ..............

55

Гъбарко

преди 14 години

Всичко беше ясно още когато ББ стана кмет. Никой не повярва тогава. РЗС е направено с много пари. Тези които са се бръкнали, няма да оставят магарето в калта. Накрая ГЕРБ ще останат само те и независимите отцепници - пълно непоклатимо мнозинство.

54

народ

преди 14 години

рзс си отива,идва ред на атака,атака си отива,идва ред на правителството.догодина ще има избори.пак ще се харчат пари за реклами за глупости ,някои партии ще се помъчат по изкуствен начин да създадат етническо напражение,с цел да оцелеят.И ще доде деня кокато трябва да си изберем партия за когото да си дадем вота.сетне дефецит в буджета.АЗ ВИ ПИТАМ МИЛИ ХОРА,ХРИСТИЯНИ И МЮСЛЮМАНИ И ДР.ДО КОГА?

53

Анонимен

преди 14 години

В политиката няма никаква логика!Да не забравяме, че и никой не е гласувал точно за Б.Б!Всички, които го подкрепиха, са гласували единствено за ГЕРБ!И сега да не се правят на недоволни и разочаровани от управлението му, защото всичко си беше кристално ясно още от самото начало... още откакто *** на София тръгна на пътешествие из България!То бива професионализъм, ама този надминава очакванията на всички ни!

52

Бекуит

преди 14 години

За всеки Левски ще се намери предател. Яне не е случаен за разлика от Цецка и тия които са се захванали с него ги чакат сюрпризи. Магарински няма да спи спокойно.

51

norm до Косев

преди 14 години

Бедни ми Косев,пише се нуЖда,пишесе мАжОритарна,твоето писание не се разбира на български ли е.Ако и останалите фенове на РЗС са като теб,нормално е да бъдат изхВърлени от парламента.

50

Фактофил

преди 14 години

БКП отговори на удара-чрез синята болшевишка *** Марио....

49

Най-логичното

преди 14 години

Най-логично е да се предполага , че Тагарински е спазарил една доста нечистоплътна сделка

48

Най-логичното

преди 14 години

Най-логичното е Тагарински да освободи депутатското място за следващия от листата, защото никой не е гласувал за него, а за РЗС

47

Алтимир Измеров-Тур

преди 14 години

Стига сте маскарили човека, най-после тази фашистка *** ще си отиде!РЗС е мафия, ДПС е истинска и силна!

46

debat

преди 14 години

TAGARINSKI NAVREMETO PREDADE I IVAN KOSTOV(AKO SI SPOMNQTE TOI BESHE V SDS),TAKA CHE PREDATELSTVATA SA MU PO ROJDENIE :)...TAKIVA BEZPRINCIPNI HORA,KATO NEGO NQMAT MQSTO V PARLAMENTA