75

Анонимен

преди 14 години

Пари има, просто на Бойко и компания име по-изгодно да казват, че няма и да си скатават парите.... а вие им се връзвайте, че няма... ахахахахахха

74

Анонимен

преди 14 години

И понеже сега нямало пари в резерва, за тва ли има министерства за физическото възпитание и министерството на българите в чужбина?! ето това са дебилни министерства за източване на пари.... защо дублират функции особено с министерството на българите в чужбина- нали има консулства и посолства в чужбина, които ТРЯБВА да се занимвата именно с интересите на бг в чужбина?! За какво е това министерство!?

73

Анонимен

преди 14 години

Бойко каза около билион пъти че ще закрие министерството на извънредните ситуации...за какво?! структурата била "***" ... а сега праща външния министър на "дебилен" пост, така ли да се разбира?! Истината е, че МИС положи основите и модернизира от А до Я Гражданска защита, които преди нямаха и две специализирани колил, да не говорим за модерна техника! А той го закри! И какво като го управлявала Емел Етем, да не би да не е постигнала всичко това. да не би да не е било от полза?!

72

Анонимен

преди 14 години

Това се дължи най-вече на международните отношения на МИС Ем.Етем, която разви неимоверно много външни отношения с ЕС и издигна нивото на БГ до това ниво, че да ни предложат този пост в ЕС. kolkoto i da ne im se iska na 6ovenistite prostaci da si go priznaqt e vqrno!

71

Анонимен

преди 14 години

просто човек може да прочете биографията на г-жа Желева., приета преди 1989г. в СУ - Педагогика на пионерската и комсомолската дейност",но специалността след 1989г. се преобразува (само на думи) в Социална педагогика. топлата връзка със службите и подземния свят се поддържа и по линия на съпруга й - към онзи момент работещ за Мултигруп. През 1995 год. Румяна Желева (на крехката възраст от 26 години) ненадейно става член на УС на Национален Инвестиционен Фонд НИФТруд АД

70

Тъй, тъй...

преди 14 години

Боже, Боже!Как каза наш'то светило и водач бат' Ви Бойко: с такъв мат'рял - толкоз!

69

Анонимен

преди 14 години

ДО 57 ТИ си комунист АНАТЕМА ... ака се осмеляваш ВОЖДА под критика да поставяш .... Сега щете те наскакат гербаджйиичета

68

даабеее

преди 14 години

То на елемнти от Нова загора и чистач на кефе=а е много!

67

бг

преди 14 години

пак пускаме в политиката самовлюбени. Не може пред талавизора с усмивка на уста да говориш за множеството стихийни бедствия, и видите ли ще има много работа. Не говорим за качества, образованост, морал. Липса на елементарен човешки усет... дано не съм прав. Една самовлюбена усмивчица на кофти място, очерня образът на цяла Европа.

66

ДО 61

преди 14 години

Питала жабата Вола какво е те подковават ...Като не можеш или не искаш да ме разбереш заслужава ли си да ти обяснявам ?

65

Азе

преди 14 години

Желева, можеш да пишеш проектите на писмата, които ще поднасят за подпис на Ирина Бокова.

64

до 63

преди 14 години

на 34

63

estet

преди 14 години

be na kolko godini e taq jena - izglejda na 65....

62

Петров

преди 14 години

абе няма ли кой да го озапти това хлапе, което напълни форума с едни и същи безсмислени постове, които пейства през 2 минути. Срам!

61

ДО 55

преди 14 години

С КАКВО СА ПО-ВАЖНИ ОТ РЕСОРА НА ЖЕЛЕВА ПИТАМ ВЕ ТУМОР ?????????

60

did

преди 14 години

Ami q pomisli po-dobre s kakvo sa po-vajni?Ribarstvoto vajen otrasul za EUCifrovizaciata shte zasegne vsichki v EU.Klimata...kakvo da govorim...

59

GOSHO

преди 14 години

Щом е казал г-н Премиера за поста че е важен, значи е важен ТОЧКА !!!

58

Анонимен

преди 14 години

С КАКВО СА ПО-ВАЖНИ ОТ РЕСОРА НА РУМНЯА ЖЕЛЕВА ПИТАМ ВЕ ТУМОР ?????????

57

Анонимен

преди 14 години

А на бас ,че Бойко Борисов няма да изкара цял мандат

56

Анонимен

преди 14 години

Дания - Кони Хедегард - въпросите на климатаСловакия - Марош Шефчович - междуинституционални отношения и администрацияХоландия - *** Крус - цифровизацияГърция - Мария Даманаки - морско дело и рибарствоТЕЯ С КАКВО СА ПО-ВАЖНИ ОТ НАШИЯ РЕСОР ??????????