14

Апис

преди 14 години

Ужасни са! Препочитам повечеко плът :)) както и повечето мъже предпочитат повечко плът ;) Който е правил секс с такова гърчаво моме му е ясно как боли на някои места от тялото...особено на заднакато плющиш :)))

13

Анонимен

преди 14 години

Всичко бях чувал да се краде, само не и чуждо тяло!!!

12

324

преди 14 години

Dremi mu ...

11

Polina

преди 14 години

Tova tyalo na ni6to ne prili4a stavnenie s neinoto! Ama tazi moda im e vzela mozacite...

10

Анонимен

преди 14 години

Всички знаеме че Деми Мур не е грацилна,няма как да се сдобие с такова кльощаво тяло,така чее...

9

8888

преди 14 години

Двете снимки са напълно идентични - и тялото и тоалета! Едно към едно са! Явно Деми Мур наистина остаря вече щом прибягва до подобни измами!

8

капо ди тути фрути

преди 14 години

Аз редовно "таковам" Деми Мур, но никой не ми вярва! Така и не мога да убедя приятелите ми, като им се хваля...аз им кавам, че спя с Деми Мур, обаче в/у нея всъщност е наложено тялото и главата на Цура Кварталната...*** манипулация, обаче аз си знам, че това е Деми...

7

ujas

преди 14 години

Abe , tiq da ne sa bili v konclager ?

6

ИТ

преди 14 години

Те може да са сложили и друга снимка на манекенката от същото модно ревю. Аз честно казано не мисля, че Деми е толкова слаба, /въпреки че снимката е разтеглена/. Никога не е имала толкова кльощава ръка. Макар че не изключвам и тази възможност, никой не знае - този Аштън може да е бог в леглото :)

5

Анонимен

преди 14 години

И аз мисля,че само роклята е същата.На фона на парите,които Деми дава за пласт.хирургия,инструктори+възможностите на фотошоп като цяло не мисле,че е необходимо друго тяло.ако има нещо по нейното собствено едва ли е трудно да се коригира.

4

Nasty

преди 14 години

Наистина прилича на откраднато!

3

-

преди 14 години

Мда, с тая поточна линия за производство на недъгави създания,които едва дишат наистина човек може да се зачуди дали няма подмяна на тялото. Ама не с фотошоп ами направо промиване на мозъка. Като им гледам ръцете - ами те тия ръце са негодни за нищо.Какво ли се чудя - те сигурно никога не са прали гащите на мъжа си или да са вдигали детето си щото за тая цел плащат на някой друг.Отврат и тотална деградация

2

Анонимен

преди 14 години

от филмите,който съм гледала с нея останах с впечатление че тя няма талия,възможно е кражба на тялото

1

zakky

преди 14 години

abe tiq ludi li sa... njamat ni6to ob6to dvete snimki.... dori pozite na tqloto sa razli4ni :D