57

Интерес

преди 14 години

Какво всъщност разбираме от поредното малоумно изявление на Яне Янев. В България демокрация няма. Но, когато това ни устроива и проблеми няма. Виж ако не ни устроиваше, по-големи апологети на демокрацията от нас нямаше да има. Виж сега като тези фалшиви гласове осигуриха на ББ продължение на рода, това е в реда на нещата, ама ако не би, тогава щяхме да им разкажем играта на недемократичните фалшификатори.

56

L

преди 14 години

Яне е в парламента с помощта на ГЕРБ,затова сега само се скатава и пуска медийни бомби за корупция.Кметицата си беше назначена още преди изборите,защо се похарчиха пари за кампании? Иначе г-н Кадиев май е реално спечелилия,колкото и на някои да не им се иска.Ето,пак гаргара с гласоподавателите си правят,лъжат и манипулират хората,после искат да се гласува.Е,не става.Законите да се променят и да се наказват виновниците!

55

misho

преди 14 години

Защо се учудвате?!? Нормални избори в БГ няма! Защо всички си мислят, че ББ е "света вода", нали от комунистите се е научил - да бъдеш охрана на Тодор Живков и да не се научиш да мамиш е просто позор! Тук няма демокрация, по простата причина, че винаги ще има конфликт на интереси и то лични, не се гледат интересите на народа!

54

Анонимен

преди 14 години

Ε το при 120000 гласа от които 59 000 фалшиви излезе, че Кадиев е спечелил. На ви сега мутра премиер .

53

Dan

преди 14 години

Абе Яне , арх.П.Попов загубил 11000 гласа....нали гледахме предизборните клипове той една класна стая не може да напълни ти 11000 гласа, на клипа Ви за кмет имаше 10 ДЕЦА на кръст, той не може да напълни зала 1 на НДК ти 11000 гласа загубил...рекламира си книжлето дето е написал в национален ефир и това мисля ,че му беше целта!!!

52

БГ

преди 14 години

Тъпчат пасти и торти в джобовете здраво. Много здраво. БГ-Бай ***.

51

P.djuf

преди 14 години

затова после и професора по математика Константинов не може да им хване сметката , и се чуди какво става.това става "Бай *** прави избори" в съвременен вариант.

50

Янко

преди 14 години

Янее ....пак те хапе щъркела а :)

49

P.djuf

преди 14 години

Сега само балъците ходят да купуват гласове."Играчите" си купуват/"хващат"/ направо цели комисии.

48

Анонимен

преди 14 години

Хем говориш, че трябват имена, хем сочиш. Много е лесно да кажем "***" са го направили и т.н. Трябват доказателства. Нека се разследва и да се оповестят публично резултатите.Тогава ние да си направим изводите кой и как е бил подкрепен.В сегашните комисии имаше по 5 члена - по 2ма от СДС и ГЕРБ и 1 от БСП.Как 1 член ще повлияе на целия протокол?!

47

p.djuf

преди 14 години

Ама да не ви отварям много, че на другите избори какъв наплив от кандидати за председатели и членове на комисии ще има!

46

Демократка

преди 14 години

Няма демокрация за фантомите и за неточните гласове. Само явни и с имена. Ааааа, не може така. Пак избори и БСП ще съберат само роднините на вота. Не им ли писнаха тези платени гласоподавания. Веднага да дойде някой и да ми купи гласа срещу едномесечна почивка на о.Мавриций и 100 000 евро в банковата сметка. Ааааа. Господ е казал:"Искай, за да ти се даде".

45

КОЙ СЪМ АЗ

преди 14 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРОМЕНИ ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ. АКО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ 50% ПЛЮС 1 - НОВИ ИЗБОРИ

44

p.djuf

преди 14 години

До34-"СИК".На тебе ли да обяснявам как става "далаверата".Сега ако покажеш протоколите на членовете на комисията, половината няма да си познаят подписите.По пътя от комисията до внасянето на протокола се сменят цифрите, праскат се някакви подписи, и готово.Или тихичко се подменят листовете, и се внася 4правилния" протокол, докато другите зяпат настрани, или и те се вкарват в "играта" с по някой лев.

43

до СИК

преди 14 години

Ето за това си бил председател на комисия!

42

КОЙ СЪМ АЗ

преди 14 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРОМЕНИ ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН. АКО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ 50% ПЛЮС 1 - НОВИ ИЗБОРИ.

41

Анонимен

преди 14 години

Това е изявление на ЦИК,огласено в понеделник вечерта,не е на Яне Янев.Проверете ,източник БТА

40

Mesest

преди 14 години

ima 30% fal6ivi,no ne iskame kasirane ... tozi Yanev e mnogo kuho par4e ... furnadjiiska lopata ... kogato e za GERB - nqma problemi,kogato e za nqkoi drug oba4e - reve kato nedoklatena moma - eto tova e balgarskiq politik - interesi i pari ... Prokuraturata da go izvika tozi Yanev da dade obqsneniq otkade ima takava informaciq i ako ne e vqrno da go sudqt tozi carvul,4e ni pravi na ludi tuka vsi4ki ...

39

P.djuf

преди 14 години

Да е жив Алеко да види как сега правнуците на бай ***-мутрите правят избори.Че да ги опише, да знаят после потомците какви чудеса са ставали.

38

Не анонимен

преди 14 години

Как точно се промени софийския кмет?