29

lola bunny

преди 14 години

Бареков определено е по-противен от Ани Цолова,само имам проблем с начина на гримирането й- лицето й е оранжево-розово, деколтето-бяло като на удавник. Нарочно ли я правят като констенурка с различен цвят на шията и лицето?Мистерия..

28

Анонимен

преди 14 години

Няма угодия ей. Барека крив, Цолова не кадърна бТВ ***, Слави не знам си какъв, Бойко н'ам си що. Простотията е страшно нещо. Лекувайте се бе хора. Има специалисти, които ще Ви помогнат. Само за едно нещо няма да успеят завистта, а тя Ви е обсебила тотално. И кой Ви кара да гледате новините по бТВ, като не Ви харесва сменяте канала и гледате Ал Джазира (примерно) Айде със здраве и си пийте редовно хапчетата. (изкл. хората с позитивни постове по-долу).

27

Попова

преди 14 години

Има едно нещинце което се казва дистанционно!!! Който не му харесва да гледа един или друг водещ, просто превключва копченцето и гледа това което иска. Тук обаче има проблем.....чета постовете на хората и долавям агресия, злоба и недоволство. Тези състояния общо взето обвземат хората които не успяват да се докажат никъде и по никакъв начин. Затова скривайки се зад екрана на своя монитор изливат негативизма си като оплюват постоянно, за да получат някакво удоволетворение! Жалка картинка!

26

dr. Red

преди 14 години

Това е направо терористичен акт! Това е посегателство срещу свободата на словото и демокрацията в България! На право немога да разбера как грипа ще влезе и ще зарази Бареката! Мчи Колю за една секунда толкова слюнка изхвърля на вън, дори и когато си взема въздух, че нищо не е в състояние да ги преодолее и да се лепне в подходящо за инвазия място! И при това свински! На наш Лисан! *** Лисан със Зъ ли се пишеше или не! Отивам да пала свеща за здравето на величайшия водещ...

25

Българин

преди 14 години

Това лице Ники *** изплува от най долнопробната чалга(справка клипа който всички сме го гледали)Има една много мъдра поговорка-Пази Боже сляпо да прогледа.Бюреков е най големият български нагаждач.Сега прави музикални изпълнения на Бойко Борисов.Колкото по бързо той се махне от екрана на БТВ толкова по добре за нея.Да си прибере и чувалите пълни с глупости от "Барекадата"

24

$$

преди 14 години

Правилния му прякор не е "Имаме новина", а "днеска пак излизах *** на биби"

23

Тая пача - ЦОЦОлова

преди 14 години

не само се държи арогантно със събеседниците, нея просто я е яд, че върши това, за което е седнала пред екрана...***...излъчва тотален антипатизъм.

22

Анонимен

преди 14 години

Николова, ти да си чула някой човек да злобее, защото друг е голям ***. Какво има да се злобее, природата го е наказала достатъчно, а Цолова още повече

21

$

преди 14 години

Нормално за Бареков - то оттам и идва СВИНСКИ грип - тръгнал е от свинете...

20

Анонимен

преди 14 години

Бюреков е гола вода, но като гледам Цолова колко е зле, баси уникално *** парче. Не ми се вярваше, че ще го кажа, но ми се ще Бюреков да се върне

19

Николова

преди 14 години

Много злоба ейййййййййййй! Къде Ви остана доброто възпитание на което са Ви учили в училище???Българска му работал."Не сакам аз да съм добре,сакам Вуте да е зле." Смешници,къде сте тръгнали за Европа беееееееееее???

18

Бареков

преди 14 години

Добро утро фенове! :-)

17

Spiro

преди 14 години

"Слухове, че Бареков напуска bTV вървят още от лятото, когато самият той обяви, че след парламентарните избори вазнамерява да си тръгне от телевизията.""вазнамерява", а ? Еййй, вие биете по неграмотност всички останали онлайн медии. Това е сигурно.

16

Анонимен

преди 14 години

Аааа не може да е уволнен, щото бат'Бойко ще закрие телевизията.

15

Граучи

преди 14 години

Мразя да мразя!

14

ззз

преди 14 години

до : 9 Има , има Главчо Трифонов

13

Косев

преди 14 години

Баси *** е тия Бареков

12

joly

преди 14 години

Колко сте злобни само!

11

viv

преди 14 години

Добре де,защо пък чак толкова го обиждате,ако вие сте на негово място по-добре ли ще се справите,еми хайде,отивайте нали го няма да ви гледаме вас и да ви обиждаме!Няма нужда от злоба,справя се момчето,успех !Не обръщай внимание на злобните коментари ,знаеш ,че ще е вечно едни завиждат,други ти се радват!Успех ,ти желая!

10

Запознат

преди 14 години

Уволнен е за злоупотреба с пари