176

Гъбарко

преди 14 години

Бойковистите не могат да приемат, че има свободомислещи хора. Такива кото не се подлъгахме по Симеончо, по ББ и сега критикуваме Дянков. Общо взето ние сме 2% от човечеството според МЕНСА. Така , че torn'чo не ни приписвай комунизъм и хленч. Голяма част от критиките към бюджета са за неадекватност към стратегията, към хазартното отношение към фискалния резерв и липса на идея за поддържане на бизнеса. Бизнесът няма нужда от парите на държавата, а от условие за развитие.

175

Мехмед Кадир Гепидир

преди 14 години

Иде етническо прочистване. Ще ви разнесем в съда за правата на човека. В хага ще ви съдим. В женева ще се оплачем. Как не ви е срам да разваляте етническия мосдел - "ние си крадем, всички да си гледат работата". В *** *** ще ви тикнем. Вие не знаете какво е турски тайни служби ама са ше разберете. *** с ***!

174

Лешничко

преди 14 години

Аз гласувх за Бойко ама са го мраза ама го мраза, щот забелязаха(ей на са) колко е мутра и гаден(вкара тате в затвора) Не сам очаквал да е толко *** и да разбие статуквото. Чук нееден!

173

Жълъдчо

преди 14 години

Аз съм експерт по финансийте и според мен бюджета е гола вода, защото така каза шефа Р.Овч. Несоциален, Отвратителен, Антихуманен, абе въобще ужас. Нема нищо предвидено за краднене. Това бюджет ли е. ***. Омаскариха системата. 20 г. я градихме и един мафиот, престъпник, ***, ***, Боко тиквата, Гнойко Вмирисов за 100 дни й разката фамилията и взе да ни тика зад решетките. Не си знаеш интереса бе мутро. Как ни ть е срам. Шъ видиш ти скоро кът ти пратим специалистите!

172

Трънчо

преди 14 години

Кремиковци, Кремиковциииии. Не на ликвидацията. Ей *** от герб тоя комбинат изхрани дядо ми (беше му партиен секретар), мене ( аз му бях шеф и точих, точих) и сина (направи им оздравителен план - слънце) а тия ще ми го закриват. Накъде против народа бе Еей, аванкоолу! Кво ми дреме че завлекохме държавата вече с 1 млрд. Аз съм на плюс!

171

Шипко

преди 14 години

Къде мие пенсиятаааа, къде са ми детските...Опс...това трябваше да го пиша в отделни коментарий...ама съм *** кратуна. Сега ще ми резнат надницата от Позитано. Пфу. Много важно. Ще мина към РЗС. И тия са наши ора.

170

Глогчо

преди 14 години

Не, много странно ми се вижда, че партията не участва в дебатите. Дали не е поредната заучена в Москва навремето тактика сега да окат, че никой не им дал думата и идвала диктатура. А пък в новините казват, че даже ги молили. Тия са опасни подривничета. Ей, палавници, путинчета на мама!

169

Г-н Подставен

преди 14 години

Аз съм гневен представител на подтиснатата партийна олигархия и тук плюя под десет имена по цял ден. Плащат ми да омаскаря правителството щот шефовете са бесни от провалените корупционни сделки. И такаааа - дайте ми детските, къде ми е пенсията.Аааа, Опааа маа му стара Бойко пак спечели изборите...Брех да му се не види. Кой ходи да гласува бе да му се не види!

168

Гъбарко

преди 14 години

В МС има двама министри - на земеделието и екологията, които приказват най-малко. Вероятно защото са професионалисти. Надеждата за изход от кризата са фондовете за развитие на селските райони - 3 млн. ЕВРО. Дано не потънат както досега. Страх мее, че Дянков ще ги подведе и ще опропасти всичко. Голям въздухар изглежда. Още по-страшното е, че никой не му казва какви ги върши. Костов се мазни, а може и да им крие калъчка зад гърба си.

167

Кико

преди 14 години

Не, не си прав. Това вече се случи на хамстерчето серГейчо. И той така се кокореше след изборите. Хи Хи

166

Кулинар

преди 14 години

Но не е най-вкусната пица.

165

Анонимен

преди 14 години

Нали си спомняте как гледаше Тато като му казаха че вече не Шеф.Не знам защо имам усещанети че подобно нещо ще се случи и на Боко!

164

Анонимен

преди 14 години

Искате бюджет, ама да сте си построили икономика. 8 години комунистите развиваха само строителство, че е най-лесно и се отчита ръст. А не правехте сметка какво става като се презастрои страната - крах. Да бяха докарали поне едно производство - автомобили, битова техника, нещо технологично. Защо не подпомагаха бизнеса за купуване на машини? Президентските авери си внасяха употребявани машини са салами. Как си представяте, за три месеца да разорат запустелите ниви и да засеят? Сиктир...

163

162

преди 14 години

До 151Ти също печелиш абсолютното ми одобрение!Браво!

162

Анонимен

преди 14 години

До 155Много добре казано!Браво!

161

Тялото

преди 14 години

2152г. Университета в Оксфорд. Започва лекция на тема "Българското чудо - бюджет 2010г."Този като го уволняват/линчуват ще се чуди с какво е сбъркал.

160

baby blue

преди 14 години

ei tsaisa, toya biudget e na STANISHEV!!! ot tebe samo maloumshtini dosega!

159

ГЕРБ

преди 14 години

Явно дава повече от БСП щом има 70% одобрение не мислиш ли?!Дай Боже всекиму.

158

юри

преди 14 години

Абе , като ти е най добър бюджета, кога ще сме поне като гърците

157

дим

преди 14 години

"Финансовият министър доволен от бързото гласуване на първо четене" само че явно не знае поговорката "Бързата *** слепи ги ражда."То хубаво човек да има самомнение ама неговото май е в излишък .