49

46 продължение.

преди 14 години

Не ви съжалявам, както и вие не сте ме съжалявали, надсмивали сте ми се, затова че съм се мъчил и чудел, как да изгледам децата си в тоя вертеп от разбойници, наречен България. За вас ние възрастните сме били будали. Но онзи горе мълчаливо наблюдава и всекиму неговото. Не лекарите ви са виновни. Истината е, че дотолкова са се увредили някои, че е невъзможно оплодяването. Жалко, но факт. Направете добро, покажете на по-младите да спрат със злоупотребата си.

48

Malchev

преди 14 години

E TVA AKO NE E POREDNIQ OPIT ZA TURCIZACIQ PUK PU MI KAJI!!!!KAK MOJE DORI DA PUSKATE TAKIVA *** ! KOQ CHISTA BULGARKA SHTE OTIDE DA I SLOJAT SPERMA NA NQKOI RQZAN TURCHIN I DA NI MESHAT OSHTE POVECHE, KOQ ?!?!?!!?!?!?!SHTO GI PUSKATE TEQ *** IZOBSHTO !

47

do 45

преди 14 години

Да ходил съм, и то няколко пъти. Не мога разбера, защо след като не съгласих с мнението за Турция, веднага ме направихте привърженик на "Атака" ? . Колкото до Турция, факт е, че е страна с добра инфаструктура (най-вече заради туризма), обще взето почти всичко хубаво там е благодарение именно на туризма. Също така е вярно, че там живеят много повече бедни хора от тук, всеки който е обикалял и обикновенните улици, а не само лъскавите курорти, знае за какво става въпрос.

46

Анонимен

преди 14 години

Защо не си зададете въпросът "Защо двойката стига до ин-витро". Че има наследственост, има. Но че повечето причини се крият в самите двойки или в един от тях. Ние не сме живяли в лукса и глезотиите, в които вие живеете. Не са били и нашите родители и деди. Но създаваме деца. Държавата не ни е помагала. Напротив скубала ни е. Поне на 80 процента, причината е във вас самите. Прощавайте за жестокоста, истината боли, но е истина, жестока и реална.

45

до 44

преди 14 години

ами ти ходил ли с в Турция да видиш за какво става въпрос или само четеш вестник АТАКА и другите български смешни вестници

44

do 45

преди 14 години

Не се изхвърляй, говориш глупости, били половин век напред...Факт е, че от финансова гледна точка, на българите им е много по-изгодно да използват турските клиники (в което няма нищо лошо). Всички знаем, че нашите здравни заведения са способни да изцедят и последната стотинка от болния. Има много отчаяни хора, с не дотолкова добри парични възможности, които искат да имат деца, и тези клиники се явяват прекрасна възможност за тях.

43

manuelche

преди 14 години

Ако е способен, донор става мъжът от двойката. До чужд донор се прибягва, ако причината за затрудненията е в мъжа.

42

Stan

преди 14 години

Една позната от Бургас тя ходи с мъжа си често за процедури. Дано да завърши успешно процедурата за всички, които се опитват да заченат :)

41

do Tosho

преди 14 години

ti si porednija ***. Mislja daje 4e si taksimetrov shofjor v sofia !

40

manuelche

преди 14 години

Клиниките в България са много, но са безбожно скъпи за обикновения човек. Да не говорим, че лекарите обикновено искат и някой лев под масата. Не виждам нищо лошо двойките, затруднени в тази област, да потърсят по-достъпен начин, ако ще Турция, Патагония, Огнена земя. Тук няма място за напомпан национализъм. Само трябва да се радваме, ако ин-витро процедурите им са с по-голяма успеваемост, защото това значи повече дечица за България.

39

до 37

преди 14 години

Прочети внимателно какво е написал/а 31. Пише че неуспешните опити са били в ***, а сега са решили да опитат в Турция. Пожелавам им успех!

38

Димитър

преди 14 години

Не се притеснявайте, сега Боко Тиквата ще вдигне здравните осигуровки на 12% и някъде толкова ще стане и успеваемостта при Ин-Витро забременяването в България. Иначе Турция наистина е световен лидер, заедно с Пакистан, колкото и да не им се вярва на олигофренясалите атакистчета-бойковистчета.

37

Анонимен

преди 14 години

До 31: Е защо ПАК ще опитвате в Турция? Нали имат 90% успеваемост и са много велики, как така досегане са успяли с опитите? Или нещо леко си противоречите, ммм? Не знам защо български сайт прави такава реклама на турска частна клиника и изкарва някакви бомбастични медицински факти, на които всеки студент по медицина дори би умрял от смях...

36

до 34

преди 14 години

Недейте да лъжете хората - истината е че в България цари корупция и парите се крадат. Това е такова престъпление, че просто нямам думи. Да крадеш пари от тези нещастни хора ... и казанът на Ада е малко. Иначе в Турция услугата наистина е доста по-евтина и процентът на надженост е доста по-голям. Там си плащаш и получаваш услугата за която си платил. За разлика от България, където само си плащаш.

35

турко до тошо

преди 14 години

заради такива като теб България е на това дередже

34

Българийо, Българийо

преди 14 години

Нашата държава отдавна е пропаднала. Тук идваха единствено братята македонци, заради БУГАРСКИТЕ ПАСОШИ, които им даваха право да пътуват из Европата, но вече ограничението отпадна и за Македония, Сърбия и Черна гора, така че едва ли Божидар Димитров ще има с какво да се бие в гърдите и да лъже *** шовинисти, колко привлекателна страна сме. Смеем са на турците, но Турция е поне 40-50 години по-напред от България. Слагайте минуси, *** с промити мозъци.

33

Анонимен

преди 14 години

Всички, писали до тук, си чешат езиците и никой не се е докосвал пряко до проблема с ин витро зачеването в България (и слава Богу де, да сте живи и здрави). Турчинът може да ме хване за... феса. Някой знае ли, колко са клиниките за ин витро в България вече? И колко лекари след години квалификация в чужбина работят тук? И колко семейства се вредиха за ин витро програмата на държавата? Айде нещо като се прави като хората, поне за него да не си сваляме гащите пред всеки чужденец.

32

Анонимен

преди 14 години

извинявам се отнася се за 21

31

Анонимен

преди 14 години

Колко пъти ходихме инвитро.Какво скубане беше и нищо.Вече сме на 50 и пак ще опитаме в турция.

30

Тошо

преди 14 години

ама чакайте сега, в турция с турска *** ли ги оплождат наще убавици? щото по-добре бездетни, от колкото да носиш в утробата си турчин!