39

до =5.

преди 14 години

Стига с тоя Костов бе.Дане ти е отпрал халката че само за него се сещташ.

38

Х

преди 14 години

А сега де глупости. Като подписваш договор нали го четеш ако не ти харесва не подписваш.

37

маалии

преди 14 години

Тая на снимката много яка,бе!!!:)

36

Рустикални поп-недор

преди 14 години

Невена!?Севлиевската *** ли?Аааа, ясно!Всички *** полека-лека ще започнат да разбират значението на думата "договор".Да, бавно ще става,но ще се получи.По-антипатично рустикално *** не съм виждал!Пеела.Може и така да е...

35

Do Nerez-a

преди 14 години

S udovolstvie bih ti pomognal...apak ako imash druga rabota napravo vikai da te zamestq :)))))))

34

Васил Стефанов

преди 14 години

Спиро, ти хвърляш ли си *** през прозореца?

33

Тодоров

преди 14 години

Гледах този спор скоро, в това предаване което го води бившия вокал на Хиподил. Не знам каква е истината, но в съда би трябвало да се разбере.Лично мое мнение е, че продуценти и мениджъри направо "дерат" артистите.Невена е показала какво може, за краткото време от music idol до сега. Нормално е да поиска да се отскубне от лапите на т.нар. продуценти. Тя си преценява какво е най-добре за нея. Нека се каже открито Саня Армутлиева какъв % взима от всеки ангажимент на Невена, а и не само от това.

32

НЕРЕЗ

преди 14 години

И НА САНЯ И НА НЕВЕНА БИХ ИМ ОБЪРНАЛ ХАСТАРИТЕ .КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ МОЖЕ ДА ПЕЕ ИЛИ НЕ? ДА ЛАПАТ ЖИВОТНОТО.

31

тц, тц, тц

преди 14 години

извинявайте, но "имах" удоволствието да гледам интервю на невена цонева преди време и бях потресена от това колко глупаво момиче е и как двете водещи се видяха в чудо при измъчените й отговори с огрооомни паузи между думите!! така че не се учудвам от поведението й. в интервюто се казва, че невена е спечелила награди с този албум - някак си е доста нахално. твсъщност типично за всяка амбициозна неблагодарна провинциалистка.

30

Anelka

преди 14 години

мммдааа, май невена се надцени тук. трябваше да си седи на дупети и да си пази договора

29

Spiro

преди 14 години

Стефанов, ти си безнадежден. Лекувай се пич !

28

Васил Стефанов

преди 14 години

Не, не искам да влизам в "твоя час", защото няма да оставя простака да ми определя манталитета. Да, на мене ми прави впечатление и съжалявам за липсата на елементарна култура, защото такива изверги, както ти ги наричаш, тровят атмосферата с комплексите си. Всеки избира какъв да бъде, нали?

27

Анонимен

преди 14 години

Бати Слави пуска фитилите.Иска всичко в БГ да е за него.

26

Малена

преди 14 години

А, Саня защо не обясни как си плаща на артиситите, ск акви документи, какви проценти взима фирмата..... Все забавни неща ще излязат, по-скоро нелепи, дори срамни за толкова амбициозна бизнесдама, която така настървено защитава правата на българските артисти, авторските права и етиката в целия този бизнес!!!!

25

fan

преди 14 години

nevena mai iska da pee pop folk i poneje virjinia ne sa i razreshili- sega nyama da si spazva dogovora!!! neka ya sadyat i tya golyama zvezda stanala. ako ne byaha virjinia koito plashtaha za vsichko i pr, kade shtese da bade nevena sega?? v kruchmata v sevlievo s peni na gloria:)

24

Пич

преди 14 години

Стефанов, ти от колко време ползваш Интернет ? :) Това е Интернет, бе ливадо. Тук има всякакви изверги и на никой не му прави впечатление. Какво си тръгнал да се правиш на *** в някакъв анонимен форум ?! Че когато папата умря, коментарите в същия този сайт бяха - "Еййй, пукна дъртака" и т.н. Влез малко в час !

23

Певец

преди 14 години

Няма по тъпо парче от Невена. Още от айдъла си беше от *** по ***. Ядеше на пицата само месото и оставяше питката за да не надебелее.Откак тръгна с тоя дървар от кукубенд стана недосегаема. Вярно, че и Вирджиния си имат косури и не са се разтичали да уреждат участия на певците си. И държът на твърд хорорар и не се навиват на по малко, но това не дава право на пиклата Невена да се мисли за голяма работа. Още повече Вирджиния наляха много повече пари в нея отколкото трябваше.

22

Пич

преди 14 години

Батков, това става ясно веднага щом погледнеш мастийския и поглед и небрежното и деколтенце. Това е злобна ***, готов съм да са подпиша под това твърдение и без да я познавам лично. Първо те ***, после ти реже главата. По-далеч от такива ...

21

Васил Стефанов

преди 14 години

По-добре ли се чувстваш, когато показваш на другите колко си невъзпитан? Анонимността на интернет дава свобода, но това показва и възпитанието. Лошото е, че такива "откровения" тровят атмосферата.

20

зъбатия

преди 14 години

Всеки момент ще пръдна...