13

7

преди 14 години

PROPAGANDA!

12

Алф

преди 14 години

Пак неправилно заглавие. Грип A(H1N1) има всяка зима. Свински грип няма всяка зима. А правилното е, че свинският грип е щам който спада към групата A(H1N1).Така че би трябвало да кажат, че свинския грип щурмува България, а не че A(H1N1) щурмува България, което е еквивалентно на - Грип щурмува България.

11

Анонимен

преди 14 години

Статистиката ти е невалидна. В момента света е едно голямо село. Ако се появи нещо подобно на испанския грип, 5% ще са оцелелите.

10

Медийния грип

преди 14 години

Малко статистика.Испанския грип от 1918-1920 убива 100 милиона човека, или 5% от населението на земята.В САЩ всяка година от грип умират около 30 000.Свинския грип (кой изобщо не може да се прихване от ***) от април до сега в света е убил около 7000 човека.овце

9

Jolly Roger

преди 14 години

А тениски против свински гроп има ли, че да си взема една? :)

8

originalni

преди 14 години

Всеки да папа по малко чеснов лук , доста ракия и ще пребори грипа ;) ********** *********** ************ *********** ********Футболни тениски Nike , Adidas --- http://***.originalni.be -- само за 55 лв Man City , Man UTD , Chelsea , Barca , Real , Arsenal , Roma and ...

7

Iznervena

преди 14 години

Аз се ваксинирах с обикновена грипна ваксина, просто ми е навик. Чувствам се малко по-спокойно така. Пиите повече витамини и си миите ръцете редовно и няма проблем.

6

Анонимен

преди 14 години

много се смях.евала)))

5

Анонимен

преди 14 години

не виждате ли лъжата....в най-големите градове - София, Пловдив, където има най-много хора на кв.м.нямало грип!?!?!?Грипа тръгва да се разпространява от малките градове... не е ли доста странно????ЦЕЛТА Е ПАНИКА И МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ!!!!

4

капо ди тути фрути

преди 14 години

Всяка година едно и също. Не си спомням някоя година от последните поне 10 год. да сме минавали без обявяване на епидемия в някои региони.И толкоз...След време всичко ще отшуми и ББ ще се яви по ТВ-то да обясни как е спасил 7 млн. човешки живота, които иначе, ако е бил Станишев - всичките щяло да умрат.

3

Jolly Roger

преди 14 години

Ха стига с това малоумие, от колко места вече се каза, че като % смъртност тоя ужас-свинския грип е по безопасен от обикновенния?

2

........

преди 14 години

Журналята налагат масова психоза сред населението.Крайно време е да им се забрани да говорят само за това.Май фармацефтичните компании доста парички са наляли на драскачите за да си увеличат печалбите.

1

Анонимен

преди 14 години

аман вече стига с тия простотии.........и не всявайте паника в хората!!!!