249

Еми...

преди 14 години

Ти си смешен с дребните си емоции. Такива ниски стремежи ще те закарат само до онзи свят ... с 280.

248

???

преди 14 години

Полицаите ще се замогнат, ще работят по две смени!

247

Емо

преди 14 години

Звучи хубаво за да е истина. Ще стане като с миналогодишните поправки. Спомням си че се подготвяха доста добри поправки, но не бяха приети - естествено. Та нали повечето "клиенти" на КАТ са разглезените синковци и щерки на депутатите. Определено трябва да се вземат нещата в наши ръце. Просто няма кой като горския да спира и да ги възпитава неразумните шофьори. Почнем ли да ги бием такива, тогава ще се пооправят нещата. Един на 1000 ще останат нарушители.

246

Овчар

преди 14 години

Абе я да ви питам - знаете ли за ЕДИН, ЕДИНСТВЕН случай в който някой, човек или институция е понесъл отговорност за грешно, глупаво или нелепо поставен знак ? а ? Само една такава санкция ми припомнете. Ааа, не се сещате. Ясно. Ама овцете блееяяят `колко умно и разумно било да се отнемат коли`.*** народ. Ама МНОГО *** !!!

245

десислав

преди 14 години

Кире,преди да влезем в ЕС приятел мепомоли даотида с него до Германия за два автомобила.На границата го задържаха и не го пуснаха да премине докато не си плати глоба от преди 2 години.За спомен му дадоха снимка от камера на 5 км. от границата.

244

+-

преди 14 години

Цифрите за загиналите по пътищата е в пъти по-висока. Тази статистика тук е само за починалите "на място". Тези, които умират по-късно в болниците или на път за тях не влизат в тази статистика. Иначе предложението за конфискуване на колата е много добро. Само дано се справят с корупцията в КАТ...

243

Абсурди

преди 14 години

Не не не. Това не е нормална държава. Коя глава квадратна измисли тази глупост за отнемане на колите ?! Сега юристите се заливат от кикот на катаджийските проблясъци. Те КАТ вярно, че само за бъзик стават. Ползата от тях - нулева.

242

!!!

преди 14 години

по скоро на пихтия:)))))) ако ме срешнеш на пътя!!!То адреналин ,то чудо:)))

241

Анонимен

преди 14 години

Полицаите си уреждат клопки с безсмислени ограничения на скоростта за да си пълнят джобовете

240

Анонимен

преди 14 години

*** закон

239

Киро

преди 14 години

***, такива като теб и с поглед не ги удостоявам

238

Иво

преди 14 години

искам да видя как ще вземат някое ферари от нашите иначе "бедни" съграждани,нещо не ми се вярва да се случи това,или пък някое бентли?Пак ще пострада обикновенния човек с малко по мощна 15+ кола.

237

рсс

преди 14 години

Вместо да се занимават с престъпноста, тъпите полицаи се крият в храстите и дебнат за рекет

236

Киро

преди 14 години

Удивителна, ще ми станеш на въпросителна, мойто момиче, мълчи си по-добре, като няма какво да кажеш

235

Песоглавец

преди 14 години

Кире, *** да повъртиш натоканото си жигуле на селския мегдан, че нещо съвсем ти се размъти мозъка.

234

Грую

преди 14 години

Абе Цветанов, във Франция конфискуват коли, само ако са изоставени (не се мърдат повече от месец) - а и там франсетата негодуват от полицейщитана на Саркози.Също така в повечето протоколи за ПТП пише "несъобразена скорост", а не "превишена скорост" - и то защото куките ги мързи да помислят каква е истинската причина за катастрофата.п.п. Горския, *** ела ми пиле да ми даваш наклон. На Тракия има един участък който е бил в ремонт и има знак 60 отпреди 2 години...т.е. при 130 ти взимат книжката

233

Анонимен

преди 14 години

Пак искат да пълнят джобовете на корумпираните полицаи. На определени места скоростите са ограничени безумно.

232

Cat`

преди 14 години

Я кажи коя е тази чужбина, където караш с 220 км/ч без проблем. И по- какъв път какраш с тази скорос. Щото аз само по магистралите в Германия съм карал с толкова, че дори и с повече, но там (на магистралите) няма огрничение на скоростта за леките коли, освен при изключителни обстоятелства. Иначе, където и другаде да караш с такава скорост, просто ще те одерат жив, защото има камери навсякъде и законите се ПРИЛАГАТ, а не като тук да съществуват само на хартия..

231

!!!

преди 14 години

кире,голям комплексар си ,слънце!!!стои си у вас на мен ми се живее и дано никога не се засечем на пътя,кире

230

Киро

преди 14 години

О, ***, ти разпознаваш марките коли? Хаха, ***, аз карам различни коли, но за теб би-ем не е кола, а недостижима мечта, дето само лигите ти текат