205

аа

преди 14 години

Човешкото око насита няма,пък царя и той е човек.

204

Анонимен

преди 14 години

Аз пък искам да им отсека главите,че ми пречат на гледката. Тая страна всякакви иностранци я направиха на ***.Царя дойде да си вземе горите и верно ги взе ... отнесе си ги под формата на дървесина. ДУХан си нацвъка обръчите от фирми и хвана монопола върху икономическото развитие в малките градове със смесено население , което прецаква всеки нагласуващ за него там.А украинският гражданин СЕРйожа успя да срине всичко постигнато досега .А България е прекрасна, смърт за такива ***!!!

203

Ей

преди 14 години

Борисов е виновен за всичко.Ако го беше предложил за Европейски пост, Симеон щеше да краде Алпите и щяхме да си опазим парковете и горите.

202

АБВ

преди 14 години

И понеже ме ядосва безцеремонната ти ненаситност ,нека да ти доизкажа това ,което Ванга не ти каза;"НЕ ТЕ ВИЖДАМ."..каза тя и ...те отпрати."Всичко ще загубиш .Всичко.".Кажи ,вярно ли е ? България е територия на Този,които идва .Да взимаш горите на България? НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ПЛАТИШ,царю !

201

ABV

преди 14 години

Природата е страхотен художник;изважда гадостите отвътре и ги лепва отвън -за да се виждат..

200

бай Ганьо

преди 14 години

До 191 и 193. Когато дойде Царя аз бях още в България и знам какво говоря. Всички викаха "да дойде да ни оправи". Един въпрос; как успя този човек, който говори български с акцент да стане държавна глава? Нали го избраха българите а не чужденците. Та накратко как може *** и пульо да дойде в една държава и веднага т.е. още не знае добре езика и става държавна глава, ха де! А сега и за *** и пульо. Кой бизнесмен ще си зареже бизнеса и ще хукне за България тогава, ако бизнеса му върви. Чао

199

Анонимен

преди 14 години

Мъжът на моя позната е убит в арест през 1984 г. Върнат на сем. му убит с диагноза ,, травмичен шок,,. Диагнозата е СССР в експорт-Бг., а законите ..... СССР. Платиха на сем. 16. 000 левчета.

198

Анонимен

преди 14 години

Става дума за комунистически закони за 1944-45 .

197

Анонимен

преди 14 години

Преди известно време ми се наложи да проуча един закон по мои работи, и се оказа действително, че въпросният т. нар. закон за едикое си е от 1944-45. Всичко това, е вярно стига да виждаш добре с очите и разума.

196

Кроки

преди 14 години

Строг закон, но закон , открили са го римляните. Имало е закони много време преди комунизма, царизма, и по време и преди турското робство. Затова са създадени, за да бъдат спазвани от всички!Кой български закон не те устройство и си мислиш, че не е в съответствие с Европейското право?

195

Нац. Химн на Р. БГ:

преди 14 години

Шуми Марица !Хационален химн на Р. България

194

Анонимен

преди 14 години

пиши четливо и на български език, на кирилица.

193

Анонимен

преди 14 години

TOIA AKO NE SPRE DA SE PRAVI NA MNOGO OTVOREN SHA SVARCHI KATO ITALIANSKIA SI BRATOVCHED -V ZATVORA.DA IM IMAM I BLAGORODNICHESKITE TITLI I SELIANDURSKOTO POVEDENIE.

192

1944.,

преди 14 години

До 192, е хайде по същество за Бг. закони. От коя година насам са законите. Да започнем ли по ред >? 1945.....

191

И така,

преди 14 години

До Бай ***, 188, ти чел ли си сегашните Бг. закони ? Те са от 1944 г. същите.

190

Кроки

преди 14 години

Публикацията е за горите, които си е прибрал в двоен размер неосъществения монарх, след като се завърна в България. Не става дума за противоречивата личност на някого си и за идеализаторите му. Всеки който краде от държавата трябва да бъде съден според закона!Защо всички статии и коментари трябва да са политизирани?

189

Анонимен

преди 14 години

do bai ganio--------- abe brato bezsanieto ta e napravilo mnogo kasopameten ,toia nikoi ne go e vikal ,mai tia deto go izgoniha predi i koito i sega upravliavat si go dokaraha,kato porednata marionetka

188

Анонимен

преди 14 години

Симеон си има работа със сегашните БГ. закони от 1944 г. фактически.

187

Анонимен

преди 14 години

Те комунистите не само дърва горяха , а законите бяха техни. След комунизма остана: мизерия, пиянство, омраза, престъпност и бандитизъм, каквито Бг. в миналото не познава ! Не само дърва горяха - комунистите, а законите - НАПРАВИХА.

186

бай Ганьо

преди 14 години

А бе викнахте го испания, да царува, а сега се сърдите. Той нищо друго не прави, каквото правят и българите. Хак да ви е! Българина е от много години мозъчно ампутиран и все иска да дойдат от чужбина и да го оправят. Сами не могат да се оправят, джавкат се като ***. Добре че се махнах, да гледам сеира от далече.Ха да сте здравиАлеко Константинов