405

Анонимен

преди 14 години

Може ли да се избият всички комари, защото хапят ? Не е възможно. Естествено, че не трябва да има глутници с бездомни ***. Но те не са виновните !!!!!В случая в село Сушево става непоправима трагедия. Непоправимо е за детето и за родителите му! И в село, в което става трагедия не е на добро!!! Хората ще се карат, обиждат и МРАЗЯТ.

404

Анонимен

преди 14 години

Трагедията с това дете е голяма ! Едва ли тук има природозащитници, тъй като темата не е за природата !!! Просто се тълкува през глава. Ако някой каже, че ще съдят кучкарката, други имат проблем с това. Ако се каже за кръвнина, пак има твърдоглавци. Ако се каже, че е трябвало с насилие да се изземат псетата и да се настанят в кучкарник, пак не пасва. Нищо не пасва, освен съдизми, ругатни и излишни емоции. Защото действително бг. харо е емоционално разстроен, не може да мисли правилно. Това е.

403

bg

преди 14 години

Май всички забравихте, че приеха закон да не се трепят помиарите. Горкото дете. Що не сме видели един *** да се разкарва безпризорно в Германия ААААААААААААААААА ?????? Милото дете. Трябва да се трепят , помиарите, кой с каквото може , трябва да ги обявят , като лисиците и вълците за изтребване. Кога ще се изчисти това общество от ВСЯКАКВИ ПОМИАРИ .......................

402

Анонимен

преди 14 години

dsadas

401

Анонимен

преди 14 години

Защо изтрихте всички коментари бе?

400

ААА

преди 14 години

Нали се сещеш през кое ми е за природозащитниците.Да отидат да се обясбяват на родителите на детето.Щото стана така ,че ***,турците и пумярите имат повече права от нас.

399

Анонимен

преди 14 години

едва ли има мнение на природозащитник, защото темата не е такава ! жал ми е за всички, това е самата действителност при мен.

398

123

преди 14 години

Господа управляващи трогнете се . Утре песове може да захапат и вашето дете. Така ли е в Европа? Глутници безстопанствени и бездомни кучета заливат всички населени места. Живее се в страх , ако не те нападне психар, мутра или гамен ще те нападне куче. До кога ще продължи това?Природозащитниците ли ще върнат живота на това дете? Ами за следващите кой ще е виновен?

397

Анонимен

преди 14 години

396, каква грешка..... ?

396

анонимен

преди 14 години

Алеко е убит в резултат на грешка умнико

395

Анонимен

преди 14 години

Навик е станало все с политиката да се оправдаваме. Като бай ***.... малко гюл.... малко келепирец.... и много политика. Та ето за това убиха и Алеко... не се е харесвал на просолюдието..... и простолюдието го уби.

394

Истински Българин

преди 14 години

След като се обърне каруцата, пътища много - както го е казал народа.Истината , многоуважаеми сънародници е, че нашите управници , след като се доберат до власт, гледат да се облагодетелстват максимално, а простолюдието (99 % от населението ) "кучета го яли" ...

393

Анонимен

преди 14 години

не само бездомни *** има, но има и хора-съдисти. гледаш го човек, а той като вълк кръвожаден......... .

392

До СФ

преди 14 години

Много правилно! Всяко куче в Европа носи марка с номер едикой си. Всяко куче е на каиш !!! Всеки плаща данък !!! Данък без ваксина е невъзможно, (почти). Всяко куче, което е безпризорно се прибира в кучкарник. Защото ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ СТОИ НАД ВСИЧКО ДРУГО. Но хората носят както отговорност, а така също ЕДИНСРВЕНО ЧОВЕКЪТ Е СПОСОБЕН НА ХУМАННО РАЗВИТИЕ.

391

СФ

преди 14 години

Толкова ли е трудно да въведат контрол върху собствениците на кучета.Като начало да се следи дали кучето е регистрирано, с платен данък, ваксинирано и за всяко куче да има задължителна застраховка гражданска отговорност, чийто размер зависи от породата и размера на кучето, както и дали е кастрирано.Всяко куче, разхождано без каишка и намордник да бъде залавяно и прибирано в кучкарник, като връщането на собственика му да бъде след заплащане на солена глоба (нещо като паяците за колите).

390

д.

преди 14 години

Леле, колко са ми любими такива като тебе - казва някаква глупост и не може да си защити тезата после, само се репчи с *** изказвания! Не знам в кой университет си ходил/а, т.е. в кое училище, защото правопис не се учи в университета, ама подобно правило няма, и изобщо какво точно глаголно време изразява думата "глагол" в случая?!?! Думата "глагол" е подлог и се членува(в конкретния случай)! Доста са ти объркани понятията, пич! Засрами се и не се излагай публично повече. За твое добро е!

389

До 386 и 387

преди 14 години

Видимо сте щастливи представяйки си разкъсано на парчета 5 годишно дете.Изненадан съм, че и вампирите имат достъп до Интернет.

388

AAA

преди 14 години

Ако няма да му дадем един.

387

телефункен

преди 14 години

Забрави да напишеш: и куршум за тебе, ако ме заразиш с грип!

386

Анонимен

преди 14 години

ЕС не е механа.