41

EDIN FES

преди 14 години

ISKAM SAMO EDNO NE6TO DA KAJA!TUR4IN SIM NE KRIYA,JENEN SIM ZA BILGARKA I STRA6NO MNOGO SI OBI4AM JENATA!DAJE I NE6TO DA STANE AZ SIM ZA BILGARIYA!!!NI6TO NE E V SISTOYANIE DA MI PROMENI MNENIETO!TUK SIM RODEN,TUK SIM VIZPITAN I NE ME *** ZA DPS ILI KAKVOTO I DA BILO!BIH NAPRAVIL VSI4KO ZA RODINATA SI!NE BIH PREDAL S LEKA RIKA STRANATA SI!CYALATA TAZI OMRAZA TRIGVA OT PARTIITE,KOITO YA SIZDAVAT IZKUSTVENO-ZA PARI,PARI I PAK PARI!DOGAN MOGAN VSI4KI VIN OT BG!

40

Tina

преди 14 години

И кой е виновен за това "навиване" и "омраза"?

39

anti-islam

преди 14 години

стига ги защитава тия турчаци бе ДПС та депесе били единствено виновни. Така са ги навили редовите фесаци като пумпали,че бедна ти е фантазията какво им е отношението към християните. Не отричам ,че има и места, където хората живеят в разбирателство, но на доста место се усеща явната им омраза към нас. Явно ти разчиташ само на информацията от днес.бг, а не на преживявания от 1 лице ед.ч.

38

Анонимен

преди 14 години

tep1e, има какво да показваме и то не са джамии. Чуждите турсити надали идват тук , за дагледат джамии. Има дрежнотракийски съкровища, стари църкви, древни останки, които наистиан са символ на българщината, ане джамии, олицетворение на чужда и завоевателна култура, която няма принос за българското духовно развитие и опазване на българския народ. В гърция заради джамии ли ходят туристите?!

37

Анонимен

преди 14 години

Ne razbraj zashto za vsiaka provokacia triabva da se plashta ot nashite djobove.Na tova my kazvam podlo iznudvane!

36

Tina

преди 14 години

Това са грешки на досегашните управляващи - не на Борисов! Престанете да го оплювате и на всяка цена да искате да го провалите. От това печели само Доган и ДПС, а вие им помагате. Освен ако не сте от онзи "кръг" хора, които искат ДПС да управлява за вечни времена...

35

G

преди 14 години

Не знам дали може да се нарече изнудване в този смисъл. На това му се казва политика. Трябва да се търси баланс. Това е. В цял свят има протести, защото има недоволни хора. Някои въпроси се решават с отпускането на средства и се предотвратяват още в зародиш. И без това положението българи - турци, роми не е розово, питам ви защо трябва да се влошават нещата. На мен лично не ми се ще да си спретнем една гражданска война, но като гледам повечето това искат. Не може всичко да е или черно или бяло.

34

belle

преди 14 години

Не разбрах защо се прибърза така с обвиненията в умишле палеж. А ако е неизправност на инсталацията? Защо не се застраховат и застрахователят да изплаща сумата? Аз не съм съгласна да се дават пари от данъците за построяването на джамии, в които не знаем какво се проповядва и дали не се насажда радикален ислямизъм. Но преди да се дават пари, редно е да се установи кой е виновникът- дали е нарочно или е грешка на работещите там. Мюфтийството доста удобно започна да назидава, че било обществото.

33

Анонимен

преди 14 години

"Нали ако не дадат ще започнат протести и гражданско неподчинение." - Е какво предлагаш, да им даваме пари за да си седят кротки? Ми то и аз освен да кажа "Дайте ми пари за да си ремонтирам гаража, иначе почвам "протести и гражданско неподчинение"." Това май се нарича изнудване.

32

Анонимен

преди 14 години

"Нормално е да дадат пари за възстановяването на един културен паметник!"Не, не е нормално. Пример: църквата Св. Никола в гр. Карлово, в която някога е служил дякон Игнатий, познат по-късно като Васил Левски или Апостолът, от години е в окаяно състояние. Фасадата е напукана, стенописи от XIX век се рушат. И досега 1 лев държавни пари не са дадени за ремонт.

31

?

преди 14 години

то е ясно че доган иска да провокира напрежение

30

ГРЕБЕЦА

преди 14 години

това смръдливо племе заслужава само яка тояга а те им дават 25000 за изгорелите бълхарници-НЯМАМ ДУМИ

29

Анонимен

преди 14 години

A taka Vse povece hora zapocnaha da se useshtat kakvo tseli Dnes .bg ...s tiya etniceski temi vseki den

28

temp1e

преди 14 години

Typo e da se razrushawat sgradi s arhitekturna stojnost. Hubawo e, che se orpaviat. Towa e nacionalno bagatstwo, triabwa da se pazi. I bez towa, niamame koj znae kakwo za pokazwane.

27

...

преди 14 години

NQMA NUGDA DA SE DAVAT PARI NA VQTARA. DGAMII V BG NQMA DA IMA.

26

Анонимен

преди 14 години

Неможе ли поне един ден да не видя новина свързана с джамии, турци, мюсюлмани и всичко от тоя род. Незнам кой ги подбира тея новини и какво цели ама до гуша ми е дошло.

25

Цветан Караилиев

преди 14 години

Това са паметници на културата и трябва да се поддържат.Но че подпалването им е инссценировка-нямам никакво съмнение.Вероятно е тази вандалщина да има за цел предизвикването на етническо напрежение,може би и сблъсъци за дискредитирането на новото правителство.В този ред на мисли аналогията с 1925г.,взривения катедрален храм"Св.Неделя"ми се набива в очи.

24

Анонимен

преди 14 години

A sega vsicki da plashtame zaradi razni nenormalnitsi -pishman natsionalisti

23

G

преди 14 години

Нали ако не дадат ще започнат протести и гражданско неподчинение. Вие какво искате, да започнем да се трепем на религиозна основа ли? На тези които се перчат по форумите - моля трепете се. Само не занимавайте останалата част от населението с глупоста си.

22

зъбатия

преди 14 години

Що!?