25

Мъж

преди 14 години

Полякинятя си взе детето по закон.На тази жена съдът не и го дава.Как така една майка е лишена от рожбата си и щом си потърси правата влиза в затвора?

24

ss23

преди 14 години

Интересно, това става само ден след като бат Бойко каза, че българския комисар има най-голям шанс да поеме ресор "Разширяване" в еврокомисията. Май им припари на фиромските ***

23

Мъж

преди 14 години

Просто и е изтекла присъдата.България с нищо не и е помогнала.

22

Иво

преди 14 години

Спрях да гледам предаването на Велизар Енчев по СКАТ защото всеки път когато го пусна чувам едно и също от устата му - Спаска, та Спаска..... Сега като са я освободили какво ли ще измисли?

21

Анонимен

преди 14 години

и защо не се борихте когато полската помиярка заедно с руска *** отвлякоха българско дете посред бял ден

20

БГ

преди 14 години

Да видим дали ще си остане в Македония, или ще си вземе детенцето и ще дойде тука ?

19

Анонимен

преди 14 години

ами ще я пуснат,но я пуснаха когато показаха че българските дипломати са нещастници,така беше и с либия,а пък тая спаска доказа ли че е от български произход,не,има бълг.паспорт,маика и не,и какво стана с охридското езеро,маи само наште се оказха виновни,бати държавата,няма грам достоинство,защо дадохте бълг.паспорт на георгиевски дане би да го е заслужил

18

Един Българин

преди 14 години

Държавата да наблюдава развитието на събитията и ако има второ дело за попечителство над детето да вземе необходимите мерки процесът да бъде справедлив и детето да не бъде отнемано от майка си!!!

17

Клара

преди 14 години

горката,колко ли е страдала като е била далече от рожбата си?Много се радвам

16

Iznervena

преди 14 години

Не е редно едно дете да се разделя от майка си, при това със съдействието на държавата. Добре е, че са отново заедно. Обаче това е толкова преекспониран скандал. Защо трябва да се намесват отношенията м/у България и Македония? Тя си е македонка с БГ гражданство, а такива македонци - колкото си искате. От къде на къде нашата държава ще се намесва в техните семейни неуредици?

15

Явор Захариев

преди 14 години

Те нямаха особенно голям избор поради факта че така зверски затриха нашите на техния "Илинден" и си мислят че по този начин ние малко или много ще сме по снисходителни към безобразията , които не за пръв път се извършват с наши съграждани ! Македонците по принцип са една от най безочливите нации и с такова самочувствие че много хора биха се учудили на какво точно се дължи то !!! Според мене е време да слязат малко на земята и да се замислят че за това не са в Европейският съюз заради недостатъци

14

Анонимен

преди 14 години

Защитата на български граждани осъдени по политически причини в чужди държави не е ли важно според теб?

13

Иван

преди 14 години

Ти си комплексиран ***!

12

нагъл

преди 14 години

я да я връщат обратно в панделата, че току виж нов проблем направила

11

н

преди 14 години

Пълни нещастници-престъпни намерения..че не е оправила легло на бившия си.

10

Анонимен

преди 14 години

заменям Спаска за Р.овч

9

Анонимен

преди 14 години

Не мога да разбера защо ни занимаваха толкова време с тази Спаска? Велизар Енчев реве за освобождаването и във всяко свое предаване по СКАТ - сякаш няма много по сериозни проблеми в държавата.

8

police

преди 14 години

Сигурно добре са я онодили в пандиза, пускат я да роди второ ***.

7

G

преди 14 години

и на мен ми е чудно. Но като се замислим хм... той си е македонец. За него може и условна. И все пак и невинен може да се окаже... Това е Македония. Там всичко е възможно, щом България е намесена.

6

Анонимен

преди 14 години

Тая си е чиста макядонка голем дзвер да си седи у макядонията тая си е родена в макядонията що се намесва БГ правителството. ВМРО-то си прави ПиАр с тоя случай.