160

БЪЛГАРИН

преди 14 години

Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, трябва да се махнат от България ! ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се в моята родина да се притеснявам дали не обиждам някой отделен човек или неговата култура ! Българската култура се развива в продължение на векове борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим БЪЛГАРСКИ а не ***, турски, китайски..

159

REX

преди 14 години

Извини ме но би ли ми посочила къде съм споменал тези имена или тази партия, аз тези имена и тази партия никога не съм изписвал никъде защтото е позорно за мене даже да им изговоря имената. И друго, това което искам е България да бъде оставена на спокойстви от всички велики и толкова велики сили. Да оставят този народ сам да се управлява и сам да си жъне успехите или сам да си носи последствията. Не искам никой да се меси във вътрешните работи на България. Просто да ни оставят на мира!

158

Tina

преди 14 години

А ти не "виждаш" между редовете. Защо сравняваш Доган, Юзеирови, престъпни организации като ДПС, крайните ислямисти и терористичните им групировки с обикновените хора, с които живеем в мир толкова години, които са родени тук, децата им също, опитват се да живеят достойно тук? Чий интереси защитавате? Българите се успокоиха, че ДПС вече не е във властта и са доволни. Кой обаче не е доволен, че не е във властта? Кой иска да пречи и развали сегашното положение, дори с цената на размирици?...

157

do ali

преди 14 години

Що бе нещо не можеш ни смогна ли ,що ли! Мразим ви ...знаеш ли защо в Пещера няма един турчин?Трябвало е да постъпим навсякъде така в България като сме се освобождавали от вас ! Сеч ...Като не ти харесва ...аре у Анкара!Измир или където ти види феса ...Тук сме си добре и без вас!

156

Ali

преди 14 години

Достатъчно е да прочетеш коментарите във форума, да видиш колко комплексирана нация са българите, хора способни да възпроизведат само негатизъм и омраза...

155

mind twist

преди 14 години

Къде са ония хубавци дето писаха че катастрофите били от онзи "паметник" на смешниците юзеирови. Тук от какво е, от хубаво?

154

минувач-rex

преди 14 години

Поздравления, хубаво е да срешнеш мислещ човек тука. Това ме обнадеждава, че упорития дебилизъм, който се насажда на нацията, няма да мине...

153

Анонимен

преди 14 години

Ei takiva "tolerantni", kato Tina i o6te nqkolko kaputa,sa prikazvali protiv velikite balgari po vreme na robstvoto. "Ama sega,za6to da se buntuvame? To taka si e dobre. Nali ne ni zaka4at.." E kak da sme zadrujni?!Prosti hora i tova si e. Ama mnogo solidarni beeee,mnogo haresvat gadnata zgan. Zaradi takiva kato neq,skoro moje i po 5 4asa na den da slu6ame da ni 4urulikat na "blagozvu4niq ezik" po nacionalnata televiziq.

152

REX

преди 14 години

Никого с никой не сравнявам, явно не можеш да четеш между редовете , както явно и други хора за съжаление... Но както и да е, нали всеки в днешния свободен свят има право на избор и лично мнение, защо така се противопоставяте на това право, аз мразя исляма - ясно е защо ,ако не е, всеки се учи от историята а тя е дала много ясен урок на нас българите и на света какво става с исляма ,най малкото погледнете към Африка как мюсюлманите избиват безнаказано християните въпреки че са един народ.

151

Анонимен

преди 14 години

147 koy te izlaga, che ne ni iskat

150

raw

преди 14 години

в Столипиново *** се расърдиха, че ги били обявили за такива, а те се имали за турци. Питам аз ЗАЩО ЛИ?

149

журналистически трик

преди 14 години

"Строена е в първите години на миналия век като център на дервишитe." Вековна???Като гледа човек заглавието ще каже, че е от 16-и век, а тя е на 100 години... Че то всички нормални джамии в БГ са по-стари, с изключение на тези смешни с тръбите вместо минарета, които се пръкнахав сумати села през последните 10-15г. Иначе предполагам и пожелавам на нормалните мюсюлмани там храмът да бъде бързо възстановен. А в Никопол има Дервиши, така ли?

148

Анонимен

преди 14 години

edinstvenno G i Tina sa svestnite tuka, na vsichki drugi tryabva da im se drasne edna klechka.

147

Анонимен

преди 14 години

ами разкарайте се и вие с многолюдните ви безмислени фамилии, ама те и турция не ви искат :)))

146

Анонимен

преди 14 години

бражо на Г и Тина

145

Анонимен

преди 14 години

че в Никопол има ли турци?

144

Анонимен

преди 14 години

ВРЕМЕЕ И ТАЗИ В ПЛОВДИВ ДА ИЗГОРИ....

143

Федята

преди 14 години

ЕВАЛАТА !!!! ОЩЕ ПОНЕ 1001 ОЩЕ ДА ИЗГОРЯТ МАМА ИМ ТУРСКА ГАДОВЕ *** !!

142

Анонимен

преди 14 години

само не разбрах за негативното мислене на батачани

141

Адем

преди 14 години

Че кой иска да оцелява тук :))))) . Това е да се родиш в *** държава 2 500 000 са в чужбина даже не искат да чуят за Бългаиря ако имаше как и останалите тук щяха да избягат... кой иска да оцелява тук ??????????? ***