25

онбашията

преди 14 години

предлагам всички мислячи, дето пискат срещу фармацевтичните компании, макдоналдс, банките, консервантите, инсектицидите и другите "отровни работи", да бъдат изселени в афирка, където ще живеят природосъобразен живот сред комари и нечистотии, а ние ще си живеем консуматорски сред молове и небостъргачи. и за тях добре и за нас. защо да си тровим живота един на друг?

24

Анонимен

преди 14 години

Много странно чувство за хумор имаш! Какъв празник, бе? Това, че заради лекарска небрежност е погубен един млад живот? Това ли е причината да празнуваш? Защото съм сигурна, че ако момичето беше оставено под наблюдение след процедурата щяха да я спасят. Обаче докторите много бързали да я пратят да си ходи. Аз не виждам никакъв повод за празник!

23

333

преди 14 години

Като няма нищо общо с безопасния секс тогава защо и слагат ваксината?

22

kpuTuk

преди 14 години

До 21 : Кажи че е празник на семейството на момичето

21

Тялото

преди 14 години

Кефи ме как всички дават експертно мнение за това как действат ваксините и фармацевтичноте компании. Колко от вас са лекари (добри), или научни работници.Един нещастен случай на фона на сигурно половин милион предотвратени такива си е жив празник.

20

Анонимен

преди 14 години

Благодаря за информацията! Не бях запозната. Е, значи имам един проблем по-малко, няма смисъл да се занимавам с подобна ваксина.

19

Hm

преди 14 години

Най-лошото е че винаги има разли дрислиовци,които нямат изобщо представа за какво става въпрос,чуват "рак" и започват веднага да плямпат. Немога да разбера от къде идва тая истерия да се давааш мнение,когато очевидбно изобщо незнаеш за какво става въпрос.Пууу...

18

Анонимен

преди 14 години

Я прочетете това....http://grigorsimov.blog.bg/politika/2009/08/11/zashto-nasilstvenite-pogolovni-vaksinacii-sa-biologichna-voi.377934

17

Анонимен

преди 14 години

do 7Ami may ne e rano,zastoto po prinzip vaksinata e nay-dobre da se napravi predi momicheto da pochne polov jivot! Pone taka chetoh,a kolko e efikasna samata vaksina ne e qsno! Tuk v Germaniq se poqviha samneniq i debati dali izobsto ima smisal da se pravi!A inache jalko za momicheto!

16

Spiro

преди 14 години

Е, това е алергична реакция. Какво са виновни GlaxoSmithKline ?!

15

Грую

преди 14 години

До бастуна под мене с медицинското образование. Рака на маточната шийка най- често се причинява от човешки папилома вирус който се предава по полов път. Аман от специалисти.

14

гост

преди 14 години

няма защо да плюете по фармацефтичната компания, защото е спасила хиляди ако не и милиони живота. Може да го прави и за пари, но е факт. Момичето най-вероятно е получила алергична реакция от ваксината.

13

Светлю

преди 14 години

че кое му е кофтито?

12

Petya

преди 14 години

Ракът на шийката на матката е втората причина за смърт при младите жени след рака на гърдата. В повечето случаи причинител е човешкия папиломен вирус HPV тип 16 и 18. Най-засегната възрастова група е на 40-49 годишните, но през последните години зачестяват случаите с рак на маточната шийка и след 30-годишна възраст. Ваксината предпазва в най-голяма степен, ако се приложат преди започване на полов живот.Смята се, че колкото по-рано започне половият живот, толкова е по-голяма вероятността за инфе

11

debnadaviebna

преди 14 години

Рак бе, образи, не се хваща от необезопасен секс. А и винаги когато науката измисли начин да отърве милиарди, но някакви единици имат непоносимости и не издържат, всички кълнат науката за загубените животи на единици и наричат фармацевтите безскрупулни. Нали и те трябва да ядат. Ако фармацевтите бяха осигурени откъм всичко и не им се налагаше да пласират лекарствата, за да се хранят, едва ли някой щеше да боледува от нещо.

10

Hm

преди 14 години

Ами ***,общото е че рака на маточната шийка се предизвиква от вирус,който се предава по полов път! Са разбрали *** смотан защо човека ти казва за безопастния секс.

9

Ядосана

преди 14 години

Абе Номер 1 - какво общо има безопасният секс с ваксина против рак ??? най-мразя такива глупави изказвания, и тези които им слагат плюсове. И още нещо - тази ваксина се слага до 26-тата годишнина, тъй че на 14 е нормално.

8

anim

преди 14 години

абе специално, тези ваксини срещу рак на шийката на матката, не правеха ли куп други поразии?Спомням си че имаше някаква история точно с тези ваксини.Иначе кофти за момичето.

7

Анонимен

преди 14 години

Горкото момиче! Не е ли задължение на лекарите, преди да слагат каквито и да е ваксини, да проверят дали пациентът няма алергия към някоя от съставките! Или и те са като нашите доктори. Слагат ти ваксината и с това работата им приключва! Пък как се чувстваш след това, дали ти е зле, дали имаш алергия... не е техен проблем! Щом си решил да се ваксинираш, рискът си е твой! А и на 14 години... не съм лекар, но не е ли малко рано за такава ваксина? Само питам. Не съм запозната.

6

Анонимен

преди 14 години

Науката изисква жертви.