160

hahaha

преди 14 години

нека текста звучи така:"извадят ли ти първи някакво оръжие не носиш отговорност за последствията" и няма да има престъпност!!!много ми е интересно при такъв текст кое дебело милиционерско прасе ще ми посегне?нямам предвид тези в униформа.........

159

72939

преди 14 години

155 А ти откъде знаеш че така точно е станало? И от къде знаеш кой е ПОГОЛЕМИЯ бандит!?? Предпочитам да ми налети бандит с ножка, от колкото бандит с пистолет! Аз знам! Защото чета! Чети и ти:Предпочитам да ми налети бандит с ножка, от колкото бандит с пистолет ,при това ПРОФЕСИОНАЛЕН УБИЕЦ-МУТРА и НАРКОТРАФИКАНТ!А ти?

158

anonimen132

преди 14 години

От затвора се излиза, от гроба не...

157

хахаха

преди 14 години

нека някой *** юрист се консултира с накой психолог и да направят промяна в закона!.....................

156

hahaha

преди 14 години

противно на очакването за сплашване предполагаемия потърпевщ ще ти отреже главата без да се усетиш!за това,че не вади каквото и да е оръжие ако не мислиш да го ползваш.............

155

БРАВО НА ЛИСИЧКОВ

преди 14 години

ВЪПРОСЪТ НЕ Е ДАЛИ СТРЕЛЕЦЪТ Е ПОЛИЦАЙ , ДАЛИ БАРЕТА , БИВШ ИЛИ НАСТОЯЩ ! ВЪПРОСА Е ЧЕ СИ ШОФИРА И ГО НАЛИТАТ ТРИМА БАНДИТИ , ЕДИНИЯТ С НОЖ И СЕ ЗАКАНВАТ И НАЛИТАТ ! КАК БИ РЕАГИРАЛ ЕДИН СЪДЯ , ПРОКУРОР ИЛИ СЛЕДОВАТЕЛ , КОЙТО ИМА ОРЪЖИЕ ?! АМИ ЩЕ СТРЕЛЯ , РАЗБИРА СЕ ! Е ПЪРВО СЕ СТРЕЛЯ ВЕДНЪЖ ВЪВ ВЪЗДУХА , ПОСЛЕ ОТ КРЪСТА НАДИЛУ , НО ЯВНО ЛИСИЧКОВ Е БИЛ ЕФЕКТИРАН ОТ ОБИДИТЕ И ЗАКАНИТЕ И ПРИТЕСНЕН ОТ АГРЕСИВНОСТТА НА НАПАДАТЕЛИТЕ

154

Mickey

преди 14 години

Do 152 ico Дори и да си бяха сменили местата жертвата и убиеца , би трябвало по твоята логика да ПОДОБРЕ! Защото такива като Лисичков създават такива като Рижите! А аз не искам да се засичан на кръстовище нито с Рижи с ножки, нито с Лисичковци с пистолети! Но случая тука е друг ! Никой никого не е засичал случайто! Лисичков нещо го е преметнал и онези са му искали сметка! Мафиотски идилии!A ченгьовците спамят ли спамят за "ГЕРОЯ"

153

hahaha

преди 14 години

интересно кога Тайпана(Oxyuranus Mikrolepidotus) ще реши да закуси с гущера?Активна е нощем, дневно време се крие от слънцето в пукнатини и дупки. Основно се храни с гризачи,рядко с други змии,гущери,птици.Хапе, после се отдръпва чакайки отровата да подейства. Противно на името, което и е дадено(Свирепа змия), тя е спокойна и неагресивна. Когато бъде приклещена, гледа да избяга. Отровна. Отровните зъби са предни, средно големи. Притежава най-силната отрова в света на змиите, мощен невротоксин(Oxylepitoxin, (Oxylepitoxin-1)).При едно ухапване отделя 80 100мг.отрова, която е достатъчна да убие около 100 човека или 250 000 мишки.Отровата и е близка по химичен състав с тази на някои видове Морски змии.Данните за ухапани хора от Континентален Тайпан са спорни. Змията живее далеч от населените места, почти няма досег с човека. За миналият век има четири предполагаеми случая, но и това не е сигурно. Снася около 20 яйца, които се излюпват до 60 дена.

152

ico

преди 14 години

moje da evsqkakav nego poznavam nego i zashtitavam no po moq precenka toi e postapil pravilno i mislq 4e vseki na negovo mqsto bi postapil po toq na4in nezavisimo dali si 4enge ili kakavto i da bilo a zaradi svoq sobstven jivot

151

Mickey

преди 14 години

A Днес.бг ни трие, яко! И оставя 2/3 форумни ченгета да праскат като ботове с ралични никове стотици постове за "ГЕРОЯ" лисичков! А после ще отчетат 90% процента подкрепа за освобождаването на НАРКОПРОИЗВОДИТЕЛЯ! А и Рижи-мижи няма да вкарат в затвора, щото им трябват като нарко-пласьорчета! Само ще им набият обръчите в ареста и ще им покажат, КОЙ КАРА ВЛАКА! Иначе и аз, ако мога бих изтрепал при самозаяита такива като Рижите, НО ТОЗИ СЛУЧАЙ НЕ Е ТАКЪВ!

150

hahaha

преди 14 години

гущера ще ходи на фризьорка да му подстригва опашката!ама голям *** како пено!тоз нещо им се мазни.........

149

Mickey

преди 14 години

do 148 batkov:To да е само това с двете години при Галевите , ами цели 16 години е бил МАФИОТ! виж и този линк:Ама го копирай бърже , че не се задържа тука много! Щото виж как са му сменили името , а и вече дори и ДЕЙСТВАЩА барета го изкараха в заглавието! И не само в ареста , ами и в затвора трябва да изгние, заради това че СЪЗДАВА и дава "РАБОТА" на такива като Рижите!

148

batkov

преди 14 години

Струва ми се че е по добре да оставят Лисичков в ареста... с оглед на това което може да му се случи ако е на свобода! 1 убиват остават още много болни батки които искат да мъстят... ;) пс: 2 години в системата и охрана на братчета Галеви не може да се нарече бившо ченге ;) (не защитавам никого ... просто мнение;) )

147

smoke_chiba_chiba

преди 14 години

Този път се Българската правосъдна система да НЕ изневери на себе си и нищо да не свърши по този случай.

146

Ей

преди 14 години

" 67 " е подписка. не го пропускай !

145

Шефа

преди 14 години

Вижте кво ченгетата писна ми да се правите на мъже като имате държавни патлаци. Кой е по-по-най-мъж го доказвайте на жените си дома. Съдът ще реши дали Лисичков е действал в рамките на законна самоотбрана и МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ Е ТАКА, но иначе той си едно мутризирало се бившо ченге и да го героизирате, значи че и на вас ви харесва да поработвате и за мутрите и държават. Да "служи и защитава..." това е вашата мисия, объркали сте филма май..

144

bareta 2

преди 14 години

Tribvashe da zastrelia vsichkite ako beshe istinska bareta! No edin kato za nachalo biva ! dano ne go preebat v sada!

143

Cyrex

преди 14 години

Mama ти мypeнcka да ***! Който наблюдава,не знае! Не знае как стене майка му...Пфу!

142

Анонимен

преди 14 години

Могъщ поздрав за господин Лисичков! Така трябва да се действа срещу *** на българското общество. Господин Лисичков вие сте пример за мъжество и смелост. Така трябва да се дейста!

141

бивша барета не тъпа

преди 14 години

До 130.Въпросът те не струва и два лв.Тук и за сега темата и коментариите са за конкретен случай - този в БургазЗа другите варианти кокато е трябвало и тогава се е вземало отношение.Много добре е нарлавил Лисичков и добре че е имал с какво да се защити.Ами ,ако е нямал .....край.Ти сво искаш тръгнала глутница *** с ножови и той да ляга и да вика ръгайте.Мисли подреждай си мислите и тогава пиши,ако не си и ти като тия.Лягай да се наспиш и утре *** да дюдюкаш срещу полицаите на "протестта "им