680

Владо

преди 14 години

Кой познаваш *** пръдло ! Държавата била виновна ........... пълна овчичка си ! Първо тоя дет познаваш вече е история , второ - не беше човек , а *** и трето заради такива като него и тебе сме на това деридже , все някой трябва да ви е виновен , че сте *** така ли? Анонимен : А останалите фекали от групата на Рижите трябва да бъдат линчувани и набити на кол в морската градина на Бургас. PS. Надявам се скоро да стане!

679

пророка

преди 14 години

вероятно ще го колят в ада хиляди години , а няма да почива в мир

678

Асен Проданов, Бурга

преди 14 години

Бургазлии, подкрепете с присъствието си невинността на Петър Лисичков на организирания митинг пред община Бургас! Организирайте подписки! Нека покажем, че повече няма да търпим произволите, извращенията и насилието на мутрите. Крайно време е да им дадем решителен отпор, с всички възможни средства - позволени и непозволени!!!

677

vcdv

преди 14 години

po4ivai v mir Kaloqne.nikoga nqma da te zabravq.6te mi lipsva6

676

Анонимен

преди 14 години

Нито знаете какво е станало, нито знаете много по случея и пак приказвате, ЗАЩО ? Оставете всичко така, не нареждайте много много, защото всичко което пише във форумите е лъжа така че няма смисъл. И още нещо, като не ги познавате като хора и двамата братя, защо приказвате ???Почивай в мир Калояне

675

Бацил

преди 14 години

Ало,SESTRATA,ти да не си нимфоманка?Много ли са те добродушвали тия мутанти?От нищо нещо не става!Тяло на Щварценегер,с глава-топлийка.От тая химия блеят като телета.Като ги пипне някое жилаво алпинистче,ги къса на сила и издържливост.Егати и келепира от тия мускули-да плашиш гаргите...И какво друго харесваш SESTRO,парите им ли?!Лесно изкарани,и да ги харчат по теб,по пахнещата ти катеричка?!

674

leliata

преди 14 години

mnoooogo...ama mnoooogooo si prosta!

673

мен

преди 14 години

ти май не си нормална? Тоз шебек ли е най-добродушният? Ти в каква среда живееш? Ти познаваш ли нормални хора с нормално съотношение мозък-мускули?Виж, Шварценегер също е мечтал за мускули, защото е имал тежко детство, но не е станал *** мутра. Станал е Човек а не ***, изнасилващ, колещ и тормозещ хората. *** си и ти ама не го осъзнаваш щото няма с какво да го осмислиш.

672

SESTRATA

преди 14 години

I TI 6TE OTIDE6 V GROBA,AMA NIKOI NQMA DA TE NOSI,6TOTO SI STRAHLIVEC I 6TE UMRE6 SAM I 6TE BADE6 ZABRAVEN,MOM4ENCEEEEEEEEEE!!!NE MOJE6 DA OBVINQVA6,NE SI POZNAVAL I NE SI DOSTOEN DA POZNAVA6!!!!!!NE PRITEJAVA6 MORALNI CENNOSTI MATERIALIST4E S PROMIT MOZAK!KOMPLEKSARITE OBSAJDAT I ZAVIJDAT,AMI NAPOMPAITE SE I VIE KATO SI ME4TAETE ZA MUSKULI BE,AMA OSVEN MUSKULI TOI IMA6E I MORALNI CENNOSTI I BE6E NAI DOBRODU6NIQ 4OVEK,KOITO NQKOGA BIHTE SRE6TNALI,IZVERGI ZLOBNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

671

individa Y

преди 14 години

Полицайчето си е престъпна душица две мнения няма ама си е тарикат ,докато хора от типа знаий кой съм аз веееееееееее рано или кусно се срещат със Свети Петър а колкото до това дето крещяха как да знаят децата че лабораторията в опицвет кадето го хванаха Лисичков е на баретите и утре таман да обяснят на некой колко дигат на лежанка изаминааа при другата екс батка Релакса също покоен анаболен балон така че полицайчето си е класа квото и да прави не тормози обикновените граждани ....

670

Асен Проданов, Бурга

преди 14 години

Би трябвало ако в България има гражданско общество да се организира подписка в защита на Петър Лисичков в центъра на Бургас. След поредният кървав инцидент, предизвикан от самозабравилите се мутри отново и за енти път всички се питаме До кога така?. И защо у нас се допусна мутризацията да се превърне в едва ли не узаконена репресивна система? И как своевременно и надеждно да се защитим от наглостта и агресията на мутрите? И по какъв начин да гарантираме сигурността си, щом овластените за това органи не успяват да се справят по законен път?За разлика от другите хора, мутрите винаги разполагат с цял арсенал от общоопасни оръжия в прекия и в преносния смисъл на думата: -незаконно притежание и ползване на забранени средства за извършване на насилие и терор -показни мускули, целенасочено помпени в спортни зали по времето през което другите хора добросъвестно се трудят, учат и се грижат за семействата си -жестокост, свирепост и злонамереност на питбули-придвижване в агресивни глутници от себеподобни ***-неограничено свободно време, през което да организират и провеждат почти необезпокоявани своята престъпна дейност и наказателни акции -достатъчно пари, трупани от всевъзможна престъпна дейност + безгранична наглост да купуват с тях оневиняването и недосегаемостта си от правосъдиетоДемонстрирайки най-нагло пред обществото целия този опасен арсенал, мутрите застрашават сигурността и живота на хората, разчитайки на робската психика на българина, на беззаконието и корумпираността на магистрати, полицаи и политици. Всявайки страх по този начин, мутрите принуждават свидетели на престъпленията им да си затварят очите и устите, деформират непоправимо психиката и съзнанието на подрастващите, обезличават добродетелите, убиват човещината и вярата в справедливостта. Как при всичко това, когато съдбата срещне някого от нас с такава глутница от зверове, той би могъл да защити честта и живота си, ако няма надеждно оръжие? Така се е случило и с Петър Лисичков. Използвал е единственият възможен начин неизбежна самоотбрана в броените секунди време. Не е имало друг начин да се защити от груповата агресия на освирепелите и самозабравили се ***. Ако нямаше пистолет и бог не би го спасил от тези изверги. Постъпил е правилно и в никакъв случай не бива да бъде съден за умишлено убийство. Днес вече все повече хора (в това число и аз!) на мястото на Петър Лисичков биха постъпили по същия, макар и несъобразен напълно със закона начин. Писаните и неписани правила на живота у нас и натрупаният през годините горчив опит скоро ще превърнат саморазправата в единственият сигурен начин за оцеляване в условията на безнаказано ескалиращата престъпност.Българското общество спешно се нуждае от закони, допускащи драстични мерки (като тези в САЩ) срещу напастта мутризация = бандитизъм = тероризъм, която неминуемо застрашава бъдещето на нацията ни.

669

приятелката на 1 мут

преди 14 години

ne znam samo koi se izrazqva nepravilno ku4eeeeeeeeeeeeeee

668

RnB

преди 14 години

Za teb moje da se kaje,4e mutree6 ne6tastnik

667

RnB2

преди 14 години

mnogo ste umni bravo....ne se li se6ta6 4e i vsi4ki da izbiqt 6te izlqzat novi tva e edin postoqnen kragovrat....

666

RnB2

преди 14 години

abe sprete be.....nqmali s kakvo da se zanimavate.....govorite taka 6toto be6e mnogo nad vas....i kakto kaza edin negov pr i 2 metra pod zemqta da e vinagi 6te e pove4e ot vas vav vsqko otno6enie....mnogo znaete ama kato be6e jiv mal4ahte i navejdahte glavi kato mine nali

665

RnB

преди 14 години

Ei Bezpristrasten li kavto si tam nikoi ne e kazal,4e sa mutri i moga da ti kaja,4e sigurno ot vsi4kite nas sabrani e bil po-umen i dobar.Edva li 6te sedne da pravi ei taka ne6ta za tema na razgovor...

664

хуи

преди 14 години

а шутка ако беше уволнен нямаше да има пистолет

663

Toan

преди 14 години

zastrelqn kato ku4eeeeeeee

662

Toan

преди 14 години

I darja da i kaja na Taq pikla 4e se izrazqva nepravilno.....zastrelqn kato ku4eeeeeeee

661

Хан Кан

преди 14 години

Всички мутри - в гробищата. Приятелките им *** и долни чалгаджийки - заедно се тях. Казах.