83

Дражко

преди 14 години

Бравос!Бяха ВИС,СИК.......Идва ред на ***.Аферим,машалла.........

82

sas

преди 14 години

Тая какво е правила като са я снимали? Самозадоволявала ли се е? Или е била в "ездачка" ? Странно изражение....

81

Анонимен

преди 14 години

Най достойния!Мразя да се присмивам на хората, но в случея да вземе да се пооправи малко ,че ще помислят в европарламента ,че фреди меркюри е възкръснал!

80

ЦВЕТАНОВ...

преди 14 години

АКО СЪДИШ ПО СЕБЕ СИ, МОЖЕ И ДА СИ ПРАВ, НО ДА ПРОБУТВАШ СЪПРУГАТА НА НАЙ-ВИДНИЯТ *** В БУРГАС ПО ТОЗИ НАЧИН НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ. НЯМА ЛИ МАЛКО СЪВЕСТ ВЪВ ВАШИТЕ ДУШИ!

79

OMG

преди 14 години

OMG RAMZEZ 2

78

Гей

преди 14 години

*** ти крокозъбера е тая Желева.

77

Гошо

преди 14 години

Един достоен бъдещ еврокомисар - интересно ми е точно какви са й заслугите? С какво е доказала компетентноста си? Трябва да се съглася с част от вас, ГЕРБ се превърна в шуробаджанащина.

76

zound

преди 14 години

долния коментар се отнася за 49 не са 50 извинявам се за грешката

75

Анонимен

преди 14 години

Цветанов: Румяна Желева е един достоен бъдещ еврокомисар - вижте какво мъжко излъчване има!

74

zound

преди 14 години

До 50- АнонименТвърде жалко за теб, щом се изказваш по този начин за всеки който не ти харесва, ...... Всичко което съм написал е истината. Не членувам в нито една политическа организация от както съм се родил до настоящия момент. За твое безкрайно съжаление, аз не чакам нито Станишев нито Доган да ми плати. Изкарвам си сам парите с чустен труд а и съм осигурил повече работни места от теб със сигурност. Плащам си редовно данъците и съм честен и почтен човек.

73

сигнал за ОТБОРА

преди 14 години

Цветан Цветанов: В МВР не е постъпвал сигнал срещу ТИМДр-ю Цветанов, сигнал се подаде в прав текст от РЕВИЗОРО, че мафията ръководи и митниците и тя се казва галено "ОТБОРА". Ген. Танов каза че митниците се ръководят от МАФИЯТА. Юрген Рот директно и с нарочно писмо ви информира, че някаква си "***" е мафията и вие с Бойко сте обещали да се преборите с нея. Целокупният български народ те осведомява, че въпросната "***" е баш МАФИЯТА и желае да го оттървете от тази МАФИЯ.Народа вази гледа и съответно ви крои шапката!!!!Не вдигайте само пушилка за цинтове, кламери, боядисани валяци и т.н. маймунджилъци......

72

сигнал за ОТБОРА

преди 14 години

Цветан Цветанов: В МВР не е постъпвал сигнал срещу ТИМДр-ю Цветанов, сигнал се подаде в прав текст от РЕВИЗОРО, че мафията ръководи и митниците и тя се казва галено "ОТБОРА". Ген. Танов каза че митниците се ръководят от МАФИЯТА. Юрген Рот директно и с нарочно писмо ви информира, че някаква си "***" е мафията и вие с Бойко сте обещали да се преборите с нея. Целокупният български народ те осведомява, че въпросната "***" е баш МАФИЯТА и желае да го оттървете от тази МАФИЯ.Народа вази гледа и съответно ви

71

Анонимен

преди 14 години

Какво ни занимават с глупости.Щяло да има вътрешни избори.Глупости в ГЕРБ става това което каже Бат Бойко.Това си е партия от вождиски тип там става това което каже вожда!Също ката в комунистическите партии.

70

Севастократор

преди 14 години

По-добрият вариант е,Желева да стане еврокомисар.За външен министър,трябва МИНИСТЪР.

69

ANTIKOMYNIST

преди 14 години

podlogo isinskite komynisti sa postroili po4ti vseki zavod v tazi strana .sushtite zavodi gi rzsipa kostov .vtoro samo boiko e zabogatql 4estno taka li ????

68

???

преди 14 години

извинявай ,ти на колко си години?и изобщо знаеш ли какво е комунист?не бъркайте партийците с комунистите,има голяма разлика...същата история и сега,има хора във всички партии,които искрено вярват на идеите на тези партии,а има и хора които искат само да използват партиите за лични цели и те за съжаление са болшинство.виждаме как прескачат от една партия в друга,само и само да барнат кокала.а най-жалкото е че и Бб не можа да се опази от такива.така че не слагайте всички по един знаменател....

67

Анонимен

преди 14 години

Jako *** !!!!! muahahaah

66

Ха Ха

преди 14 години

Коко, наистна трябва да се хванем в ръце и да работим. *** не знаят какво е това, всичко което не е изкарано по честен начин се връща на N-та степен.

65

Ася

преди 14 години

И какво има, госпожо?

64

Анонимен

преди 14 години

oooo malko reza4e da izsprishtvam se kogato tvoqthodja zavie liybimite ti akordi ot djamiqta