275

Анонимен

преди 14 години

Браво Бойко! Ох, стискам му палци да се справи! Все повече ми харесва! Пич!

274

до Лора

преди 14 години

Браво, Лорче ! Най-после и вие да гласувате за правилния човек ! Поздравления ! Бойко Борисов ще изправи България на крака !

273

фронтовак

преди 14 години

СИРЕЧ БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЛЕД 4 ГОД ЩЕ Е С ПЪЛНА ПРОМЯНА И ВСИЧКО ЩЕ Е 6 НЯМА ДА ИЗТЪКВАМ МОТИВИ .

272

Анонимен

преди 14 години

Ти не си никакъв пенсионер. ЛЪЖЕШ!!!!И понеже лъжеш без срам, значи си ЧЕРВЕН!!!!!!!!!

271

Лора

преди 14 години

...само че, разликата между нас е, че аз заложих на Бойко и ме чака доста по-светло бъдеще! :-) Ама за жалост, всички вие които го плюете, може да намажете наготово от предстоящите хубавини!

270

Някой си

преди 14 години

До пенсионер. Бъдещето е в младите хора, а вие трябва достойно да си живеете старините, само където сте със мислене за старото време,в което сте плащали една нищожна част от стойноста на дадено нещо, а сега 5 поколения ще доплащаме останалата час.

269

пенсионер

преди 14 години

Не мрънкай. Ние, пенсионерите, сме твоето бъдеще, и ти ще станеш като нас!

268

S6

преди 14 години

Za kakvo ide re4? Ti nali znaesh, obqsni. Prosveti ni

267

s6

преди 14 години

Estestveno 4e ima kadyrni hora v BG. Ama ogromna 4ast ot tqh sa dosta myrzelivi poradi prostata pri4ina 4e ne sa motivirani. Predi 2 godini u4itelite vzemaha 150lv zaplata. Iskash li da ti kaja, 4e v nai-elitnata gimnazia v starata stolitsa nikoi ne hodeshe dori na 4as. Nikoi ne go beshe grija. Zashto? Zashtoto vsi4ki sa syvestni li? Ne, parite do ogromna stepen sa faktora koito opredelq efektivnostta na vseki rabotesht.

266

Svilen75

преди 14 години

Прави са 255 и 257, не трябва никой да чакаме да ни оправи. Трябва сами да работим. Вярно е и, че ни е прекалено нисък БВП на глава от населението, т.е. неефективни сме. Но е прав и 259, че една голяма част от заработеното от нас отива пак в общини и държава. Която при които и да е било управляващи се оказва мащеха за нас. И е недопустимо хора с претенции, че могат да управляват и че са най-добрите за тази позиция да правят глупости и да приказват глупости. Всеки ден излизат идиотщините, които са натворили бившите управляващи. Но е време вече не само тези идиотщини да се осветлят пред обществото, все едно не сме го знаели, а някой да отговаря за тях. Пред съда. Не само тези идиотщини да служат за популизъм и оправдания на следващите управляващи. И наказването по съдебен ред им не е нещо феноменално героично, а най-обикновен и единствено логичен ход на новата власт, ако иска да покаже, че не е като предните. Героично, поне за нашите географски ширини е да се направи нещо като хората, нормално както си му е реда. В белите страни това е ежедневие, тук геройство. Но бат ни Бойко продължава да се държи като юнак слязъл от Балкана да накаже лошите чифликчии, ама май само яде агнета на селския мегдан като награда преди да е свършил работата. Само дето не разбра, че тази страна няма нужда от герои, има нужда от работещи хора. Так, че е време да заработим. Ефективно. И ние, и властта. Най-вече властта, оттам се започва.

265

s6

преди 14 години

Prav si Sasho. Ne vijdam koga i kak shte stane tova koeto predlagash, ama se nadqvam da ima hora vse oshte koito mislqt, i nai-ve4e dano natiska ot evropeiskia syuz si kaje dumata za vyzstanovqvaneto na Bylgarskata dyrjava

264

Лора

преди 14 години

май не ви трябват пари към пенсийките още - той интернета не е скъп, пък то друго какво...като ви гледам - по цял ден сте си тук пред компютрите и друго ви не требе :-)

263

Лора

преди 14 години

много ми се ще да видя физиономийките на вечно недоволните и мрънкащите нищо неправещи по цял ден освен да си чешат езиците по форумите червени поддръжници...ами то верно, пенсионерска му работа, като мотаенето из града с автобусите/трамваите от сутрин до здрач - че и тука така...добре че някои се научиха да пишат на клавиатура, та да сменят малко хобито :-) от трамвая по цял ден - сега у интернето. че по-забавно :-)

262

sasho

преди 14 години

Мутрите - вън от политиката !!

261

Анонимен

преди 14 години

Почвам да си спомням с добро за Станишев , а това вече е проблем.Бойко стаягай се ! Аман от простотии.

260

Читател

преди 14 години

до 255 И 257255 и 257 вие изобщо знаете ли за какво иде реч?

259

Анонимен

преди 14 години

аман от разбирачи като теб... работя по 12 часа на ден.... изчислил съм че 50 процента от заплатата под формата на ддс-та, плоски данъци, осигуровки задължителни доброволни и не знам си какви още се връщат в държавата.... много хора са като мен и е грехота ако някой каже че са мързеливи и некадърни....много си далеч от истината и от БГ реалността...

258

Анонимен

преди 14 години

Ееееех, знаех си че е лесно да си премиер :)Дайте насам едно телефонче с копченца и ще оправя София.

257

Дрън-дрън

преди 14 години

До 255.Точно казано.Все някой се чака да ни оправя.Ако чакам бате ви Бойко или Драгойко да ме оправя...Чешене на езици и чоплене на семки и държавата или Бойко виновен, че ръцете се ползват за клавиатурата или хладилника.

256

АНОНИМЕН

преди 14 години

Абе Бойко,Станишев не е будала .Ще си стои начело на великата партия и няма да мръдне от там.На него и огромна заплата да му дадеш ,пак няма да стане кмет на София.