72

Анонимен

преди 14 години

Цветанов, като иска бойни патрони за полицаите, да се сети за онзи полицай, който преди 10 години застреля момиче на попа със служебно оръжие.Искат да ни правят полицейска държава. Кокошкарите и обикновените хора да живеят в страх, а тези с много пари и полицията - да мачка.

71

BS

преди 14 години

Само метреси на мутри и техни близки са против Цетанов.Само така трябва да се действа,твърдо.

70

kyky

преди 14 години

владо, ми мевере като е толкова принципно, да прасне един регресен иск на убийците и да вземе парите от тях.... а пропо, силно се съмнявам че съда е присъдил някаква организация да отговаря за убийство, извършено от нейни членове, би ли ми показал решението на съда за да се уверя? и пак моля, бива бива ченгесарски фатки, ама придържайте се към истината, ако може, моля, не че го умеете, ама опитайте...

69

Анонимен

преди 14 години

утре да не плачката, когато куките ви претрепят превантивно

68

АРЕ БАСТА

преди 14 години

НАЙ-ПОСЛЕ ЕДИН СВЕСТЕН МИНИСТЪР НА МВР -СЛЕД ЕДНА ПОРЕДИЦА АЛКОХОЛИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ ! ВЪПРОСА С ЧОРАТА БЕ ПОЛИТИЗИРАН ОТ ВУЙЧОТО НА МУТРАТА ,ПОКОЙНИЯ РАДАНОВ СЕ ОБЕСИ ОТ ГУЗНА СЪВЕСТ ИЗГОТВЯЙКИ ПОРЪЧКОВА ЕКСПЕРТИЗА" ДОКАЗВАЩА" ,ЧЕ ЧОРАТА Е УМРЯЛ ОТ ПОБОЙ А НЕ КАКТО ТВЪРДЯТ ДРУГИТЕ ДВЕ ЕКСПЕРТИЗИ -ОТ СЪРДЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ ПРИЧИНЕНА ОТ ДЪЛГОГОДИШЕН ПРИЕМ НА НАРКОТИЦИ. НАРОЧНО НЕ ГО ПОГРЕБВАХА ЦЯЛА СЕДМИЦА ТА СЛЕДСМЪРТНИТЕ КРЪВОНАСЯДАНИЯ ДА ИЗГЛЕЖДАТ КАТО СЛЕДИ ОТ ПОБОЙ!!

67

Pach

преди 14 години

Stoq zad reshenieto na ministyra na vatreshnite raboti ako toi ne gi pokrepi nevijdam koi drug shte go napravi apak tozi 4orata leka mu pras tam e v to4nata si kompaniq m/u zmii gushteri chervei i bubole4ki kakvo zaslujavashte toq *** to4no tova koeto e stanalo e bilo na mqsto samo 4e bulgarskiq sad ne nie na mqsto vmesto da vleze v problema i da reshi umno toi gleda koi shte go rachka otdzad koq pardiq ili tam 4i4oto na 4orata kvi sa teq mishki za kakvi sa imat za po silni ot vlasta li !

66

Анонимен

преди 14 години

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов се закани да стои зад полицаите, причинили смъртта на Ангел Димитров Чората.Преведено - и да са го убили (а те са го убили), много важно!"Аз трябва по някакъв начин за засвидетелствам уважението си към тях, посочи дясната ръка на Бойко Борисов пред Нова телевизия.Е как не се намери един пиар да му вземе думата в този момент и да не се излага - защо уважение към доказани престъпници и осъдени за умишлено убийство? Още по темата Въпреки това Цветанов уточни, че като министър няма да оспорва решението на съда. А като какъв може да оспорва - да им стане адвокат!По думите на силовия министър акцията по задържането на Чората е била с утвърден план.И там пишеше, че трабва да го бият до смърт?"Ако имахме записа на операцията с Чората, както в случая с Червило, нещата щяха да са други.Какви други - Чората щеше да е жив, защото нямаше да го утрепят пред камерата! Значи когато не се вижда, си трепем, така ли, Цветанов?Тогава щяло да се види, че не петима, а двама са били Чората докато е бил с белезници, а останалите трима са били в автомобил.Да де, двама са го умъртвили, а другите са пили бира през това време - а за престъпно бездействие, а тия двамата съгласни ли са да операт пешкира заради колегите си?Цветан Цветанов опроверга категорично твърденията, че възнамерява да прави партия в партията.По думите му всички, които твърдят това, не знаят за голямото доверие между него и Борисов.Бойко, забрани на този да дава изявления, защото на хората им става страшно - в ръцете му е съсредоточен репресивен апарат, който може да обърне колата с преднамерени и непремерени действия - тоест да пострадат невинни хора и да рефлектира негативно върху цялостното управление!

65

До аз

преди 14 години

Някой ден и ти може да се сториш на някой полицай престъпник и да те наместят и теб в дървено пардесю.Тогава ще пееш друга песен ама ще е късно

64

Vlado

преди 14 години

Не се изказвай неподготвен.Цецо подкрепя МВР защото МВР е страна в делото и трябва да плати 250 хил глоба.Това са наши пари,а Чората е престъпник в крайна сметка.Не мога да разбера,защото се атакува системата толкова много,а се защитават престъпници.

63

аз

преди 14 години

Добре ,че ни отърваха от един престъпник загубен.Като няма съд така е ! Евала на момчетата.Да ги пуснат ,ако може и други да излекуват.Този кой знае колко е пребил,но за него наказание и закон няма!!!!

62

Тялото

преди 14 години

Става страшно. До скоро нищо не беше наред, но поне си имахме граждански свободи. Сега начело с един пожарникар нарцис и милиционер с празен поглед и това ще загубим.

61

kyky

преди 14 години

само и единствено съда казва кой е престъпник и кой не. съдът е казал - тия полицаи са престъпници. не ме интересува какво мисли ченгенцето ЦеЦа, проблема е че в ПРАВОВА държава решенията на СЪДА са окончателни и се приемат, а не се дуят стойки. толкоз. писна ми от бабаити мутрагени, които се поставят над всичко, и ни дават акъл за всичко

60

Димо

преди 14 години

Ако имаше запис досега съдът щеше да ги е осъдил за УМИШЛЕНО УБИЙСТВО и никой нямаше да смее да говори, че са невинни.

59

до Деян

преди 14 години

ами ако е такава, като нашата, мисля че от липсата й никой няма да загуби - по-скоро ще спечелим всички, обществото, така да се каже

58

Деян

преди 14 години

Значи ли това, че не трябва да имаме полиция? Вярно, че покрай 'сухото, гори и мокрото', ама като слагаме всички под общ знаменател няма да се стигне до нищо добро.

57

Йоан

преди 14 години

Вижте ги добре на снимката! Такива храним с данъците си - прикриващи убийци, изпълняващи мокри поръчки, подслушващи и следящи гражданите, биячи на хора по районни и по улиците, дори биячи и на деца. Едни деградирали типове, които не могат да се реализират никога като нормални хора. Научили са се да са над закона, а не да го прилагат. И сега правят мили очи. Всички са за уволнение и търсене на съдебна отговорност! Писна ми да им плащам!

56

Сържънт

преди 14 години

пулицаите сега ще извадим уръжието и ще ви *** дето ни мразите нас

55

Деян

преди 14 години

Ами като имаш снимки, клипове и каквото там имаш. Изпращай, публикувай и това е. Не съм против МВР, но трябва да се поизчисти от 'мършата'. Аз съм на страната на полицията, ама като има сгафили да си носят последиците. Това, което предлагаш е добро. Ние, гражданите да бъдем своеобразен 'вътрешен контрол' на МВР. Въпроса е стиска ли ни или само си говорим. На теб ти стиска, ето трябва да вземем пример от теб.

54

Данчо

преди 14 години

Ами като си избрахте правителство от милиционери, агенти на ДС, мутроиди и друга ***, така ще е. Ще си бранят интересите на своя бранш, а пък народът ... да яде супа

53

СОТ

преди 14 години

Мразя полицаите и всеки път когато застанат до моя блок ги снимам как взимат пари! Идвайте по-често по кварталните пряки там сте много удобни за снимки! Тамън ще има материал с добро качество за по телевизията!