40

шушлякът

преди 15 години

Уплашила се е мекицата. Тоя Герб какви кадри извади, какво чудо.Дупе да ни е яко, дано издържим.

39

доносник

преди 15 години

Публична тайна е че всички от герб са си подписали оставките предварително (след някой бягства на кметове и други издънки) и те са прибрани на високо, така е и в местната власт така е и в държавната. Няма да видите разцепвания течения и т.н. само оставки с подобен текст. Предполагам че дамата е отказала да подпише нещо подобно и сега праща бланката формуляр как нямало да бъде честно да стане министър. И преди да почнете да плюете -симпатизирам на герб мисля че трябва здрава ръка да влезем в пътя

38

Анонимен

преди 15 години

До 15Защото сме доволни че няма да е министър на земеделието, защото сме доволни че ще се избегне явен конфликт на интереси и сме доволни че все пак някой чете и тези форуми и се вслушва в мнението на небогопомазаните.

37

1111

преди 15 години

ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ НЕЩАТА СТОЯТ ПО СЪВСЕМ ДРУГ НАЧИН... БОЙКО ПРИТИСКА ВСЕКИ, ОКОЛО КОГОТО СЕ ЗАШУМИ, И ГО ПРИНУЖДАВА ДА СЕ ОТКАЖЕ, ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ ЧИСТ ПРЕД НАРОДА, НО НЕ Е...

36

Димитрофф Божо

преди 15 години

Димитрофф Божо, има мноо да търка на Гербът интимниото място зада остане тих и спокоен депутат в тва Нар Съб.Този специалист, който знае едва ли не за всеки хълм къде какви и колко кости на български и небългарски войници са затрити, ще бъде натирен в миша дупка защото , моля ви се, Боци незнаел ЕГНетата на избитете солдати. макар че тогава не е имало номера-това една простащина и то историческа.

35

4enge

преди 15 години

Taa ne e sadila, ne brala i ne e ialo boba na Bobo.wah ti i partiinoto otkazvane! kogato Bobyt pritisna burgaskia rap4o da se razkara bese kyde kyde po zabavno.Bravo na Bobo 4e gi razkarva. vsicki koito ne sa bili 4engeta niamat miasto w upravlenieto na DYRJAVATA, BE!

34

овца

преди 15 години

Аз пък си мисля, че пилотът си е вързал кърпа на очите и иска да ни покаже как се пилотира "на сляпо".

33

овца от народа

преди 15 години

На тази комсомолка сигурно са и излезли далаверите на яве и сега гледа да се скрие в миша дупка.

32

Анонимен

преди 15 години

Госпожата се е жертвала за партията , не заради бизнеса си, вие се присмивате ,ааа ще има наказания

31

Анонимен

преди 15 години

Почвам да си мисля , че пилота в самолета не е много наясно със с си.

30

Тъжен

преди 15 години

Ех колко тъжно писмо. Безмалко да се разплача и да роня крокодилски сълзи. Каква доблест, каква чест. :)) Ама столката работи като гледам форума изпадна в телешки възторг. :)

29

за БОЖИДАР дИМИТРОВ

преди 15 години

Сега призовавам и другаря Божидар Димитров ДА ПОСЛЕДВА ПРИМЕРА НА ТОВА ДЕВОЙЧЕ. Нека сега и той каже, че за да няма упреци към ГЕРБ си оттегля кандидатурата са поста министър без портфеил. Всичко е на личен избор и морал. Браво на момичето , запазвам едно браво и едно ууу за Б. ДИМИТРОВ СПОРЕД ДЕЙСТВИЕТО МУ.

28

ham hum

преди 15 години

Екипи от проори, разследващи полицаи, следователи, агенти на ДАНС, данъчни служители и на финансовия контрол да разследват организираната престъпност. Това предложи главният проор Борис Велчев в коментара си по доклада на Европейската комисия. Вече сме обсъдили идеята с бъдещите управляващи и срещаме пълната им подкрепа, каза той. "Екипите ще са с особен режим, ще вземем мерки за защитата им, за гарантиране на лоялността им и за материалното им стимулиране", обясни Велчев.Според него механизмът за контрол от страна на ЕК е здравословен и е нужно да продължи. Шефът на Върховния касационен съд Лазар Груев заяви, че за него докладът е обективен и партньорски и отдавна е очаквал документ, който толкова точно отправя критиките към различните институции. Приемам изцяло критиките за кадровата политика на Висшия съдн съвет (ВСС), очевидно системата за оценка на работата на магистратите е формална и не работи, заяви председателят на Върховния административен съд Константин Пенчев. Той предложи съветът сам да ходи по съдилищата и да оценява работата на кандидатите за повишаване. Подкрепи го главният съдн инспектор Ана Караиванова, която нарече сегашната система за атестации "безотговорна работа". Представляващият ВСС Анелия Мингова заяви, че в отговор на "обективните критики" другата седмица съветът ще приеме нови правила за оценка на работата на магистратите.Сдържани, но нееднозначни бяха коментарите на политиците. Според председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов оценката на ЕК е критична, но препоръките на Брюксел са изпълними за новата власт. Вътрешният министър в оставка Михаил Миков заяви, че документът е оажаващ и няма опасност от предпазна клауза. На същото мнение е и министърът по европейските и Гергана Паси, но е важно "да не изпаднем в еуфория, защото критиките в доклада са обосновани". "Този доклад, както и предишните, констатира липсата на борба с корупцията и организираната престъпност", заяви евродепутатът от ГЕРБ Румяна Желева.Вицепремиерът по еврофондовете в оставка Меглена Плугчиева смята, че докладът е значително по-добър от миналогодишния. Оставяме добра база на следващото правителство, за да може през следващата година да отпадне наблюдението върху България, каза Плугчиева.

27

до no1

преди 15 години

Какво внимание? Гледа само дали публиката му ръкопляска. А иначе го е страх да не се ***, щото каквата и държавна работа да е докопал все я е оплесквал. 10 г. осиране във властта (всъщност 8 г., но той очевидно брои и тези със Сл. Христов по времето на Костов).

26

ЙЙЙЙЙЙЙЙ

преди 15 години

Абе умните вас като ви предложат да се жените (омъжите) - питат ли ви преди гражданското или чакате аха пред свадбата да се отказвате! АААААААААААААААА!Тоя който предлага не питали по-рано ти БУЛКА ставаш ли за нещо или си не верна!Та къде спаха тея по горните другари!Утре може да решат да обявят война на ЧЕЧНЯ!

25

liberal

преди 15 години

mai tazi gospoja mnogo rano useti che niama da ima dostatuchno otdarjavnata banica za neia i che samo shte bade pionka i izkupitelna jertva na nekadurnata mutra.......

24

ГЕРБ = БСП

преди 15 години

По комунистически изказ и начин на мислене от този на другарката Танева не бях чел от времето на бай Тодор !!!Оставало е да завърши писмото си до Първия с думите : "Да живее другаря Живков ! Аааа ... другаря Борисов, де ...! "А що се отнася до отказването и от министерски пост, не се учудвам - жената се чувства неподготвена ! Тя вероятно е добра в други дейности :) ...

23

ham hum

преди 15 години

leko be bi4 cukai tam na pc 4e realnosta e druga uspokoi si malko atakiskite strasti i ne se vjivavqi na supermen lape

22

бг

преди 15 години

колко ли писма ще има като маниака?

21

bylgarin

преди 15 години

абе ти добре ли си ?