59

до 53

преди 15 години

Искат от него да поеме ангажимент, той не иска. Праща ги в опозиция и толкова! -----------------------------"Сините" се показаха какви са по време на тяхното управление.Просто нещата започват да си идват на местата. Наистина светсните хора започват да се събират, за да могат да възпрат тази вълна от примитивизъм.

58

до 52

преди 15 години

*** в БКП/БСП и протежетата им нямаха никаква полза от перестройката, така ли? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Кой източи държавните фондове, кой окраде държавните предприятия, кой разруши икономиката и селскотостопанство в частност и т.н. и т.н.Бта сигурно.

57

до 50

преди 15 години

Какво сте се разплюли около Царя?Царя го изиграха толкова гадно и подло, такъв номер му изиграха, че ще му държи до к на живота. Накараха го да стане насила премиер, да се откаже от всичките си постове/доходи в западни фирми и да остане без дом в България и на гола заплата. После го оплетоха в интригите и с алъчността си и...Царя е виновен за всичко. Много е удобно за някои. Но истината е, че го изиграха, защото беше емоционален и добронамерен. Няма да се повтори пак.

56

до 51

преди 15 години

и затова БСП получи шут за ДПС няма коментар там всичко е ясно

55

Анонимен

преди 15 години

Понякога името много точно характеризира много точно какво представлява даден човек.

54

Анонимен

преди 15 години

Марин Райков не е ли зет на Данчо Соколов от кабинета на Костов? ха ха ха. Пак народът е изигран!

53

?

преди 15 години

И защо продължава да се говори за "изнудване" от страна на сините?Нали Бойко има достатъчна (безусловдна) подкрепа от РЗС и АТАКА. Нали вкарва във властта поне едно 30-40% от мръсните комунистически родове, а това предполага и доста сериозна подкрепа от БСП?Защо са му сините? Защото му посочиха преди 15 години партия, в която трябва да се прицели? ЕНП?Защо са му, та толкова ги коментираме!? Искат от него да поеме ангажимент, той не иска. Праща ги в опозиция и толкова!

52

Анонимен

преди 15 години

Перестройката се извърши в к на 80те години в СССР, за това не виждам какво общо има с изборите. До разпадането на източния блок комунистите на практика притежаваха държавите от източния блок. Всичко това го изгубиха. За това и се опитаха да се съпротивляват - ://en.wikipedia.org/wiki/1991_Soviet_coup_d%27%C3%A9tat_attempt . Така че, e че не се опитвай да ме убеждаваш, че комунистите са имали полза от това.

51

до 45

преди 15 години

И БСП и ДПС много неща казаха в началото, но сега...нещата са други. И защо???

50

Ризо Рендето

преди 15 години

Иха ама че изказване АКО НЕ СЪМ С ВАС ЩЕ СЪМ С ДРУГИТЕ И ПАК ЩЕ СЪМ НА ВЛАСТ . Само че тоя път ще си изиграе лоша шега РАПОНЯ . От вън доста ще го гледат а и народа може да се разбонтува . Защо за сега ми се струва че прогнозата че РАПОНЯ ще се държи като Станишев и Сакскуборгоцки . Ако трябва да бъда точен Борисов се опитва да копира методите на НДСВ

49

умна управа

преди 15 години

Не си мислете, че в ГЕРБ няма тайни и потайни, хитри и лицемерни лимонки, които ще си покажат истинската същност в удобен за тях момент момент. А Б.Борисов е достатъчно умен, за да е наясно с това. Важното е да си изпълни обещанията, без да позволява на тази неконтролираща се *** да продължи да съсипва и държавата, и хората в нея.

48

Манева vs Райков

преди 15 години

Единият от стар антикомунистически род, а другият от комунистически, свързан с високите етажи на властта.Кой на кого носи отговорността в тези случаи?

47

дайте ВЛАСТ,бе

преди 15 години

Бойко внимателно подбира кадрите и взима отвсякъде!Така и трябва!Гаргамел и очилатия заек не го разбират,щото е цяла класа над тях!

46

Анонимен

преди 15 години

Костов и другите провалили се политици само ще навлечеат неприятности и ще донесат провала на ГЕРБ.Като се започва наново,се разчиства от стар баласт и тогава се живее по лесно.Това си е живо изнудване от страна насините и показва вълчите им апетити.Кой знае защо тази история ми се сртрува че се повтаря.всички знаеме от българската история за Царя-Свинар,дано този път не се повтори трагичната му съдба.

45

до 36

преди 15 години

Не забравяй,че неговото величество каза нямам претенции за имоти, после си ги взема и всичко се срина в НДСВ и техните коалиционни партньори.

44

@

преди 15 години

2 500 000 гласуваха за дедо му2 500 000 не бяха тикви, само дето 300 000 не улучиха точната бюлетина и разпиляха гласа си в партии с близко монархическо звучене. Но те не са били тикви, те са били опианени от бъдещото добруване2 500 000 му поверваха и искаха генерална промяна за 800 дни. И следващите пак ще искат генерална промяна и по-следващите. Ну, ето нормално!За перестройката не съм достатъчно качествен мат'рял, та да го коментирам.

43

em

преди 15 години

Bojko sledi imaga. Zapochvash da prilichash na TJivkov.

42

IDIOT

преди 15 години

DOSTA HORA VE4E SAJALJVAT ,4E SA GLASUVALI ZA GERB.KATO VIDJHA KAKVI HORA SA V LISTITE I KAK ZAPO4VA NOVIJ BA6TA NA NACIJTA EDVA LI NE EDNI PREDSRO4NI IZBORI 6TE SE POLU4I TAKAVA RAZLIKA.PAK I DAVKATA "DOGAN"VE4E NE E AKTUALNA

41

Примат

преди 15 години

ЗАПАДНИТЕ АЛЪЧНИ *** ПРОВОКИРАХА АЛЪЧНИТЕ *** В КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕДИЦИ С РАЗЛИЧНИ МЕТОДИ И СРЕДСТВА ДА НАПРАВЯТ ПЕРЕСТРОЙКАТА!!!

40

Анонимен

преди 15 години

Ако Бойко смята да управлява честно и прозрачно не му е необходима коалиция,а ако смята да управлява като своите предшественици и да се страхува,че може заради това да бъде свален от власт му е нужна коалиция.