187

Анонимен

преди 15 години

Писах по-долу - казва се диктатура.

186

@

преди 15 години

Това никога няма да се случи. Та нали Доган и Бойко си помпят електоратите един на друг. Само ГЕРБ успя да направи електорален бум през месеца между двата избора именно с напомпване на етническо напрежение. Непосредствено след тях като ръст се нарежда ДПС!Тези две партии са в предизборна коалиция, както едно време АТАКА и ДПС бяха!Въобще не очаквайте ГЕРБ да притесни дори малко Доган, ДПС и най-вече обръчите им от фирми. Те ще си помагат и на следващите национални избори.

185

кларита

преди 15 години

Конкретно аз, на Костов никога няма да му простя смъртта на майка ми. Тя си отиде от стрес точно когато Костов посегна на пенсиите. Като днес си спомням, как обясняваше по телевизията, защо пенсиите и колко съжалява. Каквото е преживяло семейството ми през тези двайсет години - не е за разправяне... Та няма да треперя за мъст и реванш ли?!

184

Златко

преди 15 години

Пак сме супер оригинални - ще ни управлява коалиция,но министрите ще са от една от партиите.

183

Златко

преди 15 години

Според мен това е поредният суперекзотичен български експеримент, който ще свърши зле.

182

Златко

преди 15 години

и какво като нямаш министри-щом крепиш правителството в парламента, значи участваш в управлението.Защото управлението се осъществява в парламента - там се гласува бюджета например, без който правителството не може да работи.там се гласуват законите , по които работи правителството.Така че това е някаква странна коалиция-участват няколко, но само един определя министрите.

181

wert

преди 15 години

Тръгна акция "Кой какви пари похарчи на вота и откъде ги има". Икономическа полиция влиза в медиите - 24rodopi.com

180

кларита

преди 15 години

Ще му сваля шапка на Бойко, ако има ажа да се изправи лице в лице с Доган. Да направи всичко възможно, за да го накара да отговаря за обръчите, за това, че, ако той искал, България щяла да се развие другояче, за порциите, за всичко... Наглецът Доган все някъде е стъпил накриво. Много е важно първо Доган, а след него всички останали да си го получат. Мисля си, че чак тогава хората ще се успокоят. Народът има много стари сметки за разчистване с всички бивши управляващи.

179

ахил

преди 15 години

Много хора гласуваха за Герб,но хора гласуваха също и за сините,атака ,рзс,дпс и бсп всички те са български граждани и според мен имат право на глас.

178

Златко

преди 15 години

Не разбирам.България е парламентарна република, и за да управляваш, трябва да имаш мнозинство в парламента.Правителство на малцинството не може да има-за да има правителство, трябва да има мнозинство в парламента, което да го избере и подкрепя.Сега не може да има правителство на ГЕРБ, защото нямат мнозинство в парламента.Акоправителството бъде избрано с гласовете на ГЕРБ, сините , РЗС и Атака-това е правителство на ГЕРБ, Синята коалиция, РЗС и Атака.

177

Заинтересован

преди 15 години

Благодаря. Късмет и приятна работа :)))

176

st.anger

преди 15 години

и ти си прав! наистина по-важното е,че навлеците си отиват от властта.приятен ден.

175

ЦОКО

преди 15 години

ДО 152.Уважаеми другарю,кой ти иска безусловната подкрепа и то на кого,на партийната сенретарка и съпругът и преподавател по съветска икономика.Хайде , моляви се, идете си при ДПС,че то на времето бяхте коалиционни партньори-пък и по кафенета и барчета ходихте заедно.

174

Анонимен

преди 15 години

Не мога да разбера на какво основание сините имат претенции към властта и са постоянно център на внимание след изборите и по всичко личи , че са искали министерски постове? На какво основание? Техният резултат е даже по-слаб от резултата, който СДС и ДСБ постигнаха поотделно на предишните избори т.е продължават да губят гласове. Трябва да си знаят мястото и да са доволни, ако участват дори на експертно ниво само. Всичко друго би било подмяна на вота.

173

Заинтересован

преди 15 години

Мой, айде нема нужда да се пениш. Преди изборите се пенихме достатъчно. Комунистите са в опозиция, депесето - също. Стана каквото искахме. Айде не се тикайте да му давате акъли на ББ. Да си управлява сам и да си носи отговорността. А СК, ако са толкова загрижени за България, колкото се изкарват, ще го подкрепят и без да се натискат за министерски кресла. Коалирането на ГЕРБ с когото и да било си е жива подмяна на вота на избирателите. Вече се нагледаме на коалиции, стига толкова...Приятен ден..

172

Анонимен

преди 15 години

УСПЕХ НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВОА Костов и Димитров да не се вживяват като управляващи - помним тяхното управление

171

tikva

преди 15 години

do # 166 vijdam kak 6te se provalite tova vijdam az nqmate potencial , a krizata se zadulbo4ava posle sigurno Kostov pak 6te vi e vinoven , az iskam sinite da ne sa vuv vlasta a da ostavqt gerb da si berqt gaileto sami

170

Гербаджилък

преди 15 години

Нови гербаджилъци:"заслепени сме били от синята идея"А вие незаслепените защо я имитирате? Защо искате да се залепите към нея? Защо лидерът ви от СИК искаше марката СДС толкова дълго и настоятелно?

169

st.anger

преди 15 години

е,няма такъв дебилизъм!костов това,сините онова. абе вие да не падате от марс ве? КОМУНИСТИТЕ,а не костов,ОКРАДОХА България.костов ви вкара в Европа,която щяхте иначе само през крив макарон да видите,и т.н.

168

БГ

преди 15 години

НЕ ЧУХ ТУКА МНЕНИЕ ОТ РЗС И ОТ АТАКА. ТЕ ЯСНО КАЗАХА, ЧЕ НЕ ИСКАТ ДА УЧАСТВАТ. САМО СИНИТЕ СИ СЕ НАТИСКАТ. КАКВИ СПЕЦИАЛИСТИ ИМАТЕ, ГОСПОДА?ПОКРАЙ ВАС САМО ДА СЕ РАЗРОВИ-КОРУПЦИЯ ИЗЛИЗА! Я ПО-ТИХИ ОТ ВОДАТА И ПО-НИСКИ ОТ ТРЕВАТА! ОБАЧЕ НЕ ЧУХ НИЩО И ОТ ГЕРБ ЗА ЦАРСКИТЕ ИМОТИ. АКО ОБЕЗЗЕМЛЯТ ИСПАНСКИЯ МОШЕНИК, МОЖЕ БИ ЩЕ МИ СТАНАТ СИМПАТИЧНИ.