14

IDIOT

преди 15 години

PONEJE GLEDAM 4E VSI4KI STE MNOGO KOMPETENTNI DA MI KAJETE KAK BOIKO 6TE OTSTRANI MAJORITARNO IZBRAN DEPUTAT ,KOITO E OTSASTVAL TRI PATI.KAKVO 6TE STANE KATO DRUG NE MOJE DA VLEZNE NA NEGOVO MJSTO

13

do kuku

преди 15 години

Предложението ти е страхотно.Продължително се смях като си представих някои от депутатите с датчика.Най-вече се смях ,като си представих на кой може да му хареса.Това за мен е вица на деня.Поздравления.

12

Анонимен

преди 15 години

Егати, и тея хора ни управляват. Щом такива сложни системи се правят за "елита" на държавата да не шмекерува кокошкарската, какво повече може да се каже за делата им.

11

kuku

преди 15 години

Абе защо не им наврат по един датчик в ***, така че да може да гласуват само като са си седнали по столовете ... лошото е, че на някои от тях може и да им хареса ...

10

Дъртанян

преди 15 години

д е р и б е я т, това е думата. Не мога да си обясня защо е налагат тази цензура, след като може да се заобиколи

9

няма смисъл

преди 15 години

в цял свят се гласува с биометрични данни защо и при нас да не е така- част от Европа сме доколкото помня!

8

Силвия

преди 15 години

Според мен най-добре ще бъде ако се гласува с пръстов отпечатък

7

аз

преди 15 години

тва е пак прах в очите. Ами к'во им пречи да визане и излизане да полват чужи карти?Има едно не толкожа сложно решение - фейс рекъгнишин на входа сързан за базада данни и системата за гласувене. После катото е в тудоватото законодотелство - мисля, че бяха 2 последователни дни без уважителна причина и аут.Мога да хвана са наколко доборволци и със собтвени средства и труд съм навит да им направя такава система ... ама кой ли ще преяви желание с това?!!?

6

Дъртанян

преди 15 години

Значи опозицията БСП/ДПС още отсега са с един глас по-малко, защото така или иначе, на дерят дуган не му стъпва кракът в пленарната зала :)))

5

Анонимен

преди 15 години

Безобразие! Да се дават излишни пари за системи, понеже народните избранници нямат съвест. Дано поне и заплатите да режат на тези, които рядко се вясват на работното си място. За неявяване на работа, на редовите работници и служители им пишат самоотлъчка, а тези богоизбрани ли са??!

4

Иван

преди 15 години

1214 е дяволски прав. Така както гласуват вътре с картите, така ще минат и на входа, без проблеми.По света вече си отключват телефоните с детектори за пръстови отпечатъци, а нашите все още се правят на приятно разсеяни. Направо ми писна да ни правят на ***.....

3

обикновен

преди 15 години

Не мога да разбера, що трябва да се измисля нещо което е измислено- справка всеки нов лаптоп. А именно едно елементарно устройство наречено фингърпринт или с други думи- разпознаване на пръстов отпечатък- преди 5-6 години струваше 40 долара сега нямам идея, но и 100 да струва пак си заслужава, щото туку виж видим депутан с отс панделка пръст:))))

2

Анонимен

преди 15 години

И на това ще му измислят цаката! Не мога да разбера какво толкова се противят на пръстовите отпечатъци? Доводът е, че не били престъпници! А нас ни задължават да дадем отпечатъци за новите документи за самоличност. Ние ли сме престъпници? Май по-скоро са те!

1

1214

преди 15 години

sistemata mai ne e po-razli4na,prosto na vxoda 6te minavat vs karti.