15

Тединка

преди 14 години

А аз се боря следващото народно събрание да стана депутатка. И заедно с Калинка Крумова от Атака да продължим мисията.

14

Ленин

преди 14 години

Аз пък се чудя, защо изобщо се впечатлявате от подобна биография. Всички са кадри на БКП, от преди 1990 г. Просто няма как да стане...

13

Анонимен

преди 14 години

Важното е да си метал с мазна грива и да миришеш!

12

зъбатия

преди 14 години

Не бързайте да плюете по човека написал първия коментар, сега емоциите са много, но после да не се получи нещо като с НДСВ-то...видяхме ги всички до сега, кви големи ги изсраха а!

11

varg1

преди 14 години

много голям нос има тая

10

Коментар

преди 14 години

Цецкеееееееееееееееееееееееееееееееей! :)

9

jiko

преди 14 години

izumiava me kolko energia dava zlobata i meraka za ocherniane. :) . Az lichno otdavna ne viarvam na vsichki pisania po razni medii ;)

8

Анонимен

преди 14 години

Пуу махаите ги тия магнитни карти , теса вече отживелица .Направете го с пръстови отпечатаци да видим тогава как ще гласуват с чужди.Пръстов отпечатак примерно от палеца и някакъв кратак цифрен код и готова работата.

7

Галена

преди 14 години

Жалко ако написаното е вярно.Много жалко.

6

преди 14 години

toq sait e palen s 4erweni i turkoezi4ni provokatori ili mai si e tehen

5

Анонимен

преди 14 години

ne zakachaite Cecka gotina e!

4

zamesen

преди 14 години

CECA-VYLK VYV....VYL,болно животно такова,време е за лекарствата.Още не са почнали работа хората взе да плюеш.Дреме ми кви безумия си написала,по-големи от самата статия,да ги чете някой по-психично болен от теб...хаха

3

Маркс

преди 14 години

Ако в това има 50% истина- евалла на каката! Браво!

2

зъбатия

преди 14 години

И тя ли...

1

CECA-VYLK VYV....VYL

преди 14 години

В Плевен повечето хора знаят за известната юристка Цецка Цачева. Но малцина знаят как всъщност започва псевдокариерата на тази госпожа. А началото е важно, то е определящо и понякога разкрива неща, които говорят много за същността на дадена личност. Не трябва да оставяме времето да заличи истината, защото чрез нея ще си отговорим на много и. И така, първоначално Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надежното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар. Повечето си спомнят каква бе ролята на партийния секретар по онова време той колеше и бесеше. Вписваше в бележник всяка заигравка на работниците и после тичкаше да докладва на председателя. С една дума узаконен доносник. Е, това всъщност правеше в Окръжния съвет настоящия общински председател на ГЕРБ, Цецка Цачева. Много невинни хора изгоряха заради нея. Тя ги топеше за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима, а самоувереността й безгранична. И тя решава да се пробва като адвокат. Но нещата на този пазар са други, партийният лидер, с когото се разделя като ненужен, вече не й помага. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка. След като успява да вземе всичко, което може (а то не е малко), вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната успешна вълна - тази на ГЕРБ. Изводът е, че още в зародиша си, кариерата на Цачева е била дълбоко порочна. Още тогава кариерата й е стартирала с уродливи прийоми, с добре пресметната хитрост и направлявана от единственото желание на областната герберистка пошъл кариеризъм.I az glasuvah za Gerb no sega sym razo4arovana ot izbora na BB! SORRY!!!