167

жена

преди 14 години

стига бе - 163 коментара до 18:15 и още си лаете!Да бяхте изчукали накого след тоя майтап!!!!Аз лично вече я свърших и мъже отново не ми трябват - отиваме на бар!

166

от 145

преди 14 години

хайде chillout хора статията не е за да се заяждаме, а да научим нещо ново. Винаги ли трябва да спорите за нещо?! Сега мъже - жени вчера българи-турци онзи ден софия - провинция важно е любов да има, защото най-голямо удоволствие човек може да постигне с друг човек, а не сам нали така Мацка ;) have fun bb and use a real one not fake :P

165

каро

преди 14 години

Е как за какво? За да ни го папкате големия.....Предполагам, по-различно е от колкото вибратора, а? Пък и по-безопасно май...

164

ts ts

преди 14 години

аз ако бях евреин директно бих се самоубил

163

Анонимен

преди 14 години

А сигурно! Само да не си и ти сред жертвите! :-)

162

ts ts

преди 14 години

my point

161

Анонимен

преди 14 години

отврат тяхното съществуване е свързано с рекет изнудване тероризъм насилие всякакво

160

ts ts

преди 14 години

da i ako bqha iztrepali i ostanalite nqkolko miliona ot tqh sega sveta shteshe da e edno po-dobro mqsto, no kakto i da e

159

Анонимен

преди 14 години

Нямаш проблем. Мария Кюри е получила Нобелова награда за откритията си в областта на физиката! Колкото до мъжете, които изброяваш... Хитлер, Сталин... леле, те пък как са допринесли за развитието на човечеството! Изтрепали са няколко милиона! Много велико!

158

Мацка

преди 14 години

Ще дойде време да го правиш и за съпругата си, за да изглеждаш добре като нея. Както го прави съпругът ми за мен, за да бъдем готина двойка. Както аз се ста да изглеждам добре и винаги във форма, така и мъжа е длъжен да го прави. Плюс и флуидите, които са също много важни! :)

157

факт

преди 14 години

до 148 Малко известен факт: На Айнщайн жена му от сръбски произход - Милица, отлична математичка му извежда ФОРМУЛИТЕ!!!! А Пития - друга математичка в древноста е убита и за часове скелета й е бил остърган до костите....Но през вековете мъжете са тези, който са имали "право" на образование. Жените само в малка част от света и днес се образоват. В Европа за 100 години образование /и то не масово/ дават убийствени резултати по математика. Акъла не е в гащите, момчета :-))) И не се мери на кил

156

anim

преди 14 години

@148айде сега пак се изказа неподготвен. Мария Кюри примерно. само напиши в гоогле famous women science и ще видиш. Съвсем го ударихте на простотия. Какавото и да си говорим не можем без тях, както и предполагам че нак ще излезе и обратното вярно.

155

Анонимен

преди 14 години

Много се палите, бе хора! Целта на тази статия е да развлича. Петък следобед е. Всеки вече си мечтае за уикенда, вместо да се усмихнете на една подобна статия, вие направо ще си издерете очите? :-)) И за какво? Истината е, че нито мъжете могат без жени, нито жените могат без мъже! Представяте ли си ако всички бяхме от един пол, колко щеше да е скучно! Нямаше да я има любовта, флиртовете, закачките... пълна скука! Природата си знае работата!

154

Мацка

преди 14 години

# 145, Тhank you, baby! :)

153

ts ts

преди 14 години

пък и ти ме разбираш погрешно.. аз съм един от тия твойте типажи и го правя само за да има с кого да си легна вечерта

152

neo5

преди 14 години

Продължение : ...защото аз непознавам такава жена,само ги интересува какво да облекат като излизат,да се гримират и с кой да си легнат.Лично аз съм бил в последно време с две жени(22г.;28г.) едновременно и едвам ме задоволяваха във всякакъв аспект.Неможа да ми е толкова хубаво с жена на бар отколкото с някой приятел, да си лафим за коли,пари,жени,Физика,Технологии и т.н. С УВАЖЕНИЕ - ЕДИН МЪЖ !!!

151

ts ts

преди 14 години

аз знам какво говоря, но с жена можеш да спориш само ако я няма

150

Мацка

преди 14 години

Направи си справка каква е разликата между метро и хомо сексуален! Аз съм привърженичка на мъжете, които се грижат за външността си и това е основното за метросексуалните мъже. :)

149

ts ts

преди 14 години

*** цензури има в този сайт.. изтяват = изпеерастяват

148

neo5

преди 14 години

Мъжът има около 300 грама повече мозък от една жена,ТОВА Е ФАКТ!!! Замислете се за някоя видна жена която е изобретила нещо огромно за човечеството...аз се сещам за Алберт Айнщайн,Нйил Армстронг,Хитлер,Сталин,Ю.Гагарин,Леонардо да Винчи и т.н. Да,ама това са все мъже.Откакто станах на 17-18 г.(24) съм все по и все по-сигурен,че жените на нас хората ни служат само за СРЕДСТВО ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА НАШИЯ ВИД,НА НАС МЪЖЕТЕ.Посочете ми някоя жена която да се интересува от Физика,Астрономия..