76

mhoo iasno

преди 15 години

S mutri samo mutra moje da se spravi-taka 4e napred Boiko!!!

75

burgas

преди 15 години

davai bat boiko,iskame politici v pandiza ve4e,boi po 4ervenite kratuni i fesove do otkat.gerb+ataka!

74

аноано

преди 15 години

не забравяй че ренегатството е страшна работа.чистия комунист-ренегат ББ може да е троянски КОН...

73

po povod napisanoto

преди 15 години

"Протурската политика на Външно министерство. Калфин и Керемедчиев, за да угодят на Доган откриха 123 секции в Турция и само 3 в Гърция. В Гърция има 380 000 БЪЛГАРИ а в ТУРЦИЯ 180 000 изселници, които винаги гласуват против България!"Ако това е вярно, значи тези двамата са за разстрел!

72

Анонимен

преди 15 години

Голямата грешка на комунистите е, че подцениха Бойко. И продължават да го правят.

71

ivan

преди 15 години

a we pojarnikar.kolko t, beshe zaplatata na jenati........

70

@@@@@@+6

преди 15 години

Защото "властта" звучи тромаво,а с 1 т е гладко и лесно за изговаряне!Затова!Стига сте сеели на корена ряпа т.е.стига сте издребнявали!Много по-важно е да разкараме тая шльокавица!

69

аноано

преди 15 години

мутрона да вземе да прочете закона на паркинсън-за нивото на достигната компетентност,щото той такова никога няма дадостигне.никакви нива не достигат тези на които им липсват първите 50 години във възпитанието!

68

серджо андолини

преди 15 години

малкото негърче Барак Обама притежава чудовищен ***! Потресен,именно от такъв *** ще бъдеш натресен!!

67

Арагорн

преди 15 години

А ти си турскосин фен от някой периферен обръч от фирми около Доган.Ама вече са почнали да го стягат обръчите...

66

Айде Каратяга

преди 15 години

Сеа напрао с по едно маваши-гери в ДЗУРЛИТЕ кат ги видиш из парламента. Няма кво да ги жалиш с "трайте"- ЪПЕРКЪТи в ДЗУРЛАТА до кЪ станат вълча порода тия крадци . И ако не ги вкараш по панделите народа ще те намрази и теб да знаеш ! ПАНДЕЛАТА ако влезе в употробичам сега при чистката нямаш равен Бойче... И ще те признаят и хора които не са гласували за теб - като от сам МЕНЕ :)

65

до 63

преди 15 години

Айде бегай. И аз бях потресен от комунистите 65 години ама никой не ме питаше!

64

мозер

преди 15 години

Арагорн е стар ***

63

Потресен

преди 15 години

Избирането на мутромилиционера за министър-председател на България ще е най-голямата гавра с държавата ни през последните 20 години !Дотам ли я докарахме, че този да ни управлява !?

62

бат` Бойко

преди 15 години

Искам да помоля премиера, понеже утре се предвижда назначаване на посланици и консули, и за да не говори после за реваншизъм, утре да се подготви само със сдаване на кабинета", каза пред журналисти лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов.

61

аз

преди 15 години

Тези от редакцията май в едно училище са учили правописа с мутрата ББ

60

alex

преди 15 години

Бойко + Волен, ГЕРБ + АТАКА = това е истината... всички дръги марш.. издънихте се... дори и сините сте за там където са БСП!!! само си точите зъбите, безсрамни смешковци... 6% имате, а искате 66% от държавата!!! И вие вън!

59

П.Р.Славейков

преди 15 години

НЕ СМЕ НАРОДНе сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!Аз не зная! Аз не мога! - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за с си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядемеПомежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорниВсе нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърниВсякой вика Яман ни е нам хала! -а всякому мерамът е развалаНе сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.1875 П.Р. Славейков

58

Серторий

преди 15 години

Малките деца спят с пижами с лика на супер-мен, а супер-мен спи с пижама с лика на Бойко Борисов. Когато Бойко Борисов докосне вода, той не се мокри! Водата се Борисовизира! Така е и народа в момента - Борисовизирал се е.Искам да попитам тези дето призовават за реваншизъм, не че съм против, но къде бяхте по време на студенските протести? Защо Вие като сте недоволни не се отганизирахте и не направихте предсрочни избори, компютърни плъхове?!!!? Дано Борисов даде и нещо за народа,а не за кликата.

57

az

преди 15 години

А защо по дяволите пишеш "забелязЪл" ;) иначе за Т-то съм съгласна