24

дО ЕМИГРАНТИТЕ

преди 14 години

Това е двоен стандарт!!! иска им се на управляващите да имат кадри със световен опит, а в същото време искат да махат двойното гражданство, под предлог, че така турците гласували два пъти. НИЕ НЕ СМЕ ТУРЦИ. Етнически българи сме, които се мъчат както и нашите роднини в България!!!! Само че зад нас няма дъщерни, татковни фирми в България и Кайманите!!! и ние лесно можем да станем жертва на демагогията в България! Помислете хубаво, дали не ви пука от цялата работа...

23

Анонимен

преди 14 години

В Чикаго живеели 300 000 хил. българи заявление за гласуване подали едва 16 200 хил.,а другите са предали род и родина в ламтежа си за един долар повече.Ако всички българи в чужбина проумеят.че трябва да гласуват положението ще е коренно различно.

22

До емигрантите

преди 14 години

Последно! ЕЙ, БЪЛГАРИ, живеещи в чужбина!!! Опитват се да ни промиват мозъците от дистанция!!! Отново искат, както преди 60 години да настроят нашите роднини в България, срещу нас, работещите българи в чужбина!!! искат да премахнат гласуването от чужбина - не е редно, но добре. Искат обаче да премахнат и двойното гражданство! Това вече е сериозно посегателство!!! В същото време Борисов се гордее, че е взел едно момче - българо-американец за министър на финансите или икономиката. ТОВА Е ДВОЕН СТА

21

До californian 2

преди 14 години

Ако не искате в България турците да са заплаха, трябва така да направим, че те да се чувстват по-добре у нас, отколкото в Турция. А това става с толерантност!!! С по-добри условия за бизнес, с по-малко заплахи за възродителни процеси и пр. АКО МИСЛИТЕ ТРЕЗВО, ако им беше притрябвало ОТДАВНА ЩЯХА ДА СА НИ ИЗКУПИЛИ!!! Така че, дишайте спокойно. Не са ви проблем турците, а продажните БЪЛГАРСКИ политици. ЗАЩОТО НЕВИНАГИ ПОЛИТИКАТА НА САЩ, ЕС И РУСИЯ е добра за България!!!!

20

do-15

преди 14 години

Absoluitno pravilno !!

19

До californian

преди 14 години

Аз пък също живея в САЩ и не мога да разбера българите, които са в Америка, как може да са такива расисти!!! Първо: ако ще правим демокрация, трябва да се примирим, че България е МУЛТИЕТНИЧЕСКА ДЪРЖАВА!!! Второ, ако толкова те притесняват турците, ти не си и за Америка, щото тука първо има много турци, второ има още какви ли не мюсюлмани и всякакви други. Как издържаш, просто не знам. Не се ли научи, че в САЩ трябва да си толерантен. Междудругото, те затова и са толкова напред в икономиката!

18

Анонимен

преди 14 години

Точно така беше и продължават да ги пускат пак след като си платят.

17

Аз

преди 14 години

Аз не се радвам на такава победаДПС има повече депутати от предишния парламент и то защото пак не гласуваме.Прав е номер 9 вече 600000 след 4 години ще са 700000

16

Анонимен

преди 14 години

Червеното паленце се разджавка рано сутринта.

15

Анонимен

преди 14 години

Не, не, бате. Затворите НЕ БЯХА ПРЕТЪПКАНИ! Не помниш ли крилатата фраза на Бат Бойко: "Еми ние ги ловиме, ама съдът ги пуска!" Това беше първият мега проблясък на тоя *** пожарникар!!! ВИНАГИ НЯКОЙ ДРУГ МУ Е ВИНОВЕН!!! ВИНАГИ!!!

14

Анонимен

преди 14 години

евала!!! Точно така!!! Хората, които цял живот са лапали покрай комунистите (а някои дори са и били членове на БКП), сега псуват по комунистите (които всъщност са БСП и са си капиталисти, та оттатък) и се ядосват, че не могат да живеят безгрижно и безотговорно както по комунистически. Хем псуват комунистите, хем гласуват за тях, хем чакат да живеят както по тяхното време. *** разбери що за стока е това българският избирател! Аз лично съчувствам на колегите журналисти от западните медии.

13

SAPATA

преди 14 години

Отдавна се смея на един факт. Бившите комунисти и лапали привилигии и блага, сега обиждат като ги наричат, "Абе, комунист такъв!".

12

до 10

преди 14 години

Имунитета се сваля с гласуване в Парламента. ББ има достатъчно депутати да му свали имунитета ако има достатъчно основание, за да не провокира насилие в някои райони.

11

Карл Маркс

преди 14 години

Батман е научил за дяда си, едва на влизане е НДК.Когато се прегръщаше с френския посланник, той му е казал, че френските служби са разкрили едва в 18:30 този факт, до 18:38 са го потвърдили от независим източник и в 19:01 му съобщават. Това се е пазило в дълбока тайна , дори и баба му не е знаела, тя е получавала фалшиви писма уж от него от Аржентина.Цялата тази конспирация е замислена, за да няма спънки малкия Бойко да влвзе в БКП,като му дойде времето.

10

do 9

преди 14 години

Ами в условия на криза и безработица се вдига няколко стотин пъти процента на битовите (квартирни кражби) престъпления. Хората търсят с какво да си изплащат вноските по кредитите а омразните капиталисти ги изхвърлили от работа!

9

No Angel

преди 14 години

Dogan e prestypnik i mqstoto mu e v zatvora , jalko 4e ima imunitet . Ina4e nqmam ni6to protiv bylgarskite turci .

8

Анонимен

преди 14 години

Спомняте ли си какво беше, когато Борисов беше Главен секретар на МВР ?Затворите бяха претъпкани с кокошкари и дребни риби !Сега очаквайте същото - ще се настъпи дребната престъпност и контингента, за да се отчете дейност и да се заметат следите от огромните далавери и злоупотреби през последните 8 години ...Другата лоша новина е това, че за ДПС вече гласуват 600 000 човека !

7

ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО

преди 14 години

СЪВЕТ: Демокрация произлиза от старогръцката дума ДЕМОС, което значи народ. Да се попита НАРОДА дали иска турците които не живеят в България да ни назначават управлението? ДЕМОКРАЦИЯТА се изпълнява чрез РЕФЕРЕНДУМ! Тогава никой не може да каже ГЪК, на това което иска народа!

6

До Californian

преди 14 години

Знам какво е да си в чужбина. И да си далеч от страната в която си роден и на която казваш Татковина!!! Там където природата е неповторима, където хората са добри, защото аз знам, че народът на България е уникален по своята същност. Трябва ни обединение - "Съединението прави силата!". Ако всеки българин се замисли над това поне за 10 минути и отвори учебника по история да "види" през какво сме минали за 1300+ години то ще знае, че сме страшно упорити, работливи, милосърдечни, горди. Повярвайте!!

5

Кирил

преди 14 години

АХМЕД ДОГАН PАЯ СТЕ БИЛИ, PАЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ !