25

SportingBet

преди 14 години

стига бе хора, хайде да залагаме коя ще е следващата мумия която ще пукне.1:5 че ще е Мадона...

24

НМТ

преди 14 години

До 21 и 22:Вие сте найстина много нещастни хорица....Не Ви ли е срам...Бог да го прости :(

23

Niki

преди 14 години

Най-голямата звезда! Първият ми идол, събирах картички с него от стрелбщата...А за *** дет се правят на интересни с *** коментари...е, жалко за тях и за малките им провинциални пошли душици. Мъчно им е на хората, бил е нещо за тях, спестете си комплексарските бисери.RIP, MJ!

22

fs

преди 14 години

Jalko za choveka,dano da e vuv ada sega

21

Анонимен

преди 14 години

Една дузина *** се събрали,за да демонстрират голямата си любов към един ***,който беше средство на талмудистите срещу християнството и бялата раса.

20

Пора

преди 14 години

Стига и ти бе. Какво бе виновен, че е мазен ***...Пееше поне. Чудя се ако умре Азис, дали ще има толкоз хора на площада...

19

Фен

преди 14 години

Боже, вземи всички фолк певачки (знам, че стойността им е нулева), но върни ни Краля!R.I.P. Michael!!!!!!!!!!!!!

18

Макавели

преди 14 години

В България сме все пак.....фийл ми?!

17

напушеният журналист

преди 14 години

Защо монтажът е направен сякаш се разделяме с изгонен участник от Мюзик Айдъл??? Срам за българските медии! Вижте CNN, NYtimes - така трябва заслужено да отдадем чест на Краля!

16

Petya

преди 14 години

Po4ivai v mir angel4e ;(

15

Анонимен

преди 14 години

То цял ден трагедии и драми. Наистина голям певец и талант. Няма спор. Но хората умират за съжаление. Всички. Не знам за какво се правят трагедии, все едно света е свършил. Трагедията е за близките му, всички други шествия, митинги и нз си какво са просто изхвърления. RIP

14

Макавели

преди 14 години

Ти си *** и ограничен. Една кръгла нула си сега, бил си и ще бъдеш. Дано пукнеш на 50 години ама малко по по-жесток начин и да видим кой ще тъжи за теб. Пожелавам ти го от сърце мой човек наистина без омраза ти го казвам.

13

Salida

преди 14 години

До МакавелиНапълно съм съгласна. Явно в нашата държава остана само изметта. А и как няма. Как да седя и да съм част от такъв комплексиран и низък народ!RIP, Michael!

12

jaja

преди 14 години

da be za6to s otvaraneto na novinata trygva videoto e ne da si go puska6 ako iska6 a i s toq televizor e super typotiq samo prozorec e ok

11

dj khaled

преди 14 години

MJ be6e edin adski kompleksiran briket,pri tova i mrysen pedofil,abe pylen boklyk!!

10

Макавели

преди 14 години

Колко *** има на тоя свят само като чета някой коментари, просто не е истина. Не разбирам от къде толкоз омраза и .....егати *** трябва да си. Деазнам такива хора кво правят измежду живите. То май като гледам само добрите си заминават и само *** остана ама рано или късно и *** ще си замине и дано бавно и болезнено. RIP MJ!

9

natyre

преди 14 години

RIP MichaelПрестанете с el dorado коментари!Имайте уважение поне при смъртта на човек.Каквото и да пишете Майкъл ще си остане една от най-великите личности на нашето съвремие!!!

8

Нета,нета...

преди 14 години

....Е връхта- кварталния лан... ша го местим на бТК

7

до Гаден

преди 14 години

кат си прекараш свестен интернет ша тръгне, преди това обаче - форгет.

6

Gio

преди 14 години

Поклон пред таланта! Дано намери покой вечно търсещата му душа...дано...