339

MARI

преди 14 години

Обяснението е много просто - Перфекционист- гласовете на децата между 5 и 13 години са най-чисти и не са започнали да се променят от възрастта и хормоните.ИНТЕРЕСНО... Да!

338

Валдес

преди 14 години

майната му

337

Фифа

преди 14 години

Милиони хора го боготворят,защото разбират от изкуство.Тези, които хал-хабер си нямат,какво означава *** му за света на изкуството.Продължават да пишат простотии и тотални глупости!Джако беше и ще си остане легенда и фантазия.Неговата ексцентричност,абсолютно оригинална пластика,характерен и разпознаваем глас, творческа плодовитост и необуздана енергиятози набор от качества го издига на върховете на музикалния Олимп.И,никога няма да го забравим - както Фр. Меркюри и другите...

336

Лина

преди 14 години

МИР НА ПРАХЪТ МУ! :( ЗА ФЕНОВЕТЕ СИ ТОЙ ВЕЧНО ЩЕ Е ЖИВ :( МОЛЯ ОСТАНАЛИТЕ,КОИТО СИ НЯМАТ ДРУГА РАБОТА ДА НЕ ГО УБИЖДАТ И ДА ИМАТ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ПАМЕТТА МУ.ЧОВЕК НЕ ЖЕЛАЕ СМЪРТТА И НА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СИ ВРАГ!

335

Световните медии

преди 14 години

Световните медии твърдят,че му е направена инжекция болко успокояващо "Демеро" минути след това дишането се е забавило и личният му лекар му е правил изкусвено дишане ,след 8 ми. е пристигнал медецинският екип,но той е изпаднал в кома последни новини...Ние пишем новините журналистите спът зимен сън...

334

Митко Балчиклийски

преди 14 години

Мир на праха му, титан в музиката, велика звезда, жалко за загубата ....

333

Поклон!

преди 14 години

Бог да го прости! Поклон пред светлата му памет!

332

deathwoman666

преди 14 години

Нямах нервите да изчета всички коментари. Не съм фенка на Джако,НО определено скърбя...Отиде си един велик талант,голям човек и идол...Мир на праха му!

331

muza

преди 14 години

Защото на тази възраст още не са им мутирали гласовете, уважаеми z3al0tМузиката на Джако изисква за фон специфични гласове, които няма как да откриеш при по-големите.Иначе - никога не съм му била фен, но определено загубата е голяма, той беше ИЗключителен Талант.

330

Анонимен

преди 14 години

о вече знам как се казваш 329 ти сам го написа,благодаря.

329

Анонимен

преди 14 години

педофил

328

1234

преди 14 години

... са ФАКТ, и най-малкото заради това заслужава почит поне в деня на *** му. Да не забравяме и таланат му, все пак. Направете си съотношение между положителното и негативното, доказаното и явното, и помислете какви оценки да давате. А в ден като този, нямате моралното право да плюете!

327

1234

преди 14 години

Ако хора е от момчета, гласовете им между 5 и 13 годишна възраст са най-ясни, все още немутирали и звучат най-добре, подобно на църковните хорове от евнуси едно време. Опошлихме и форума и деня и паметта на човека. Не желая да участвам в тези спорове вече, но искам да допълня, че наистина съдебната система, особено в САЩ, където не е опорочена както у нас, е тази, която обявява абсолютната истина. Дали е станало или не, никой от нас не знае, но благородните му каузи, всички дарения и добри дела,

326

Genka

преди 14 години

MJ има страхотни песни и безпорно е най-големия поп-певец на всички времена. Но е педофил... и откровенно казано през послдните години нямаше вид на психически нормален човек и честно казано не рева за него. Защото всички вие големи фенове няма да си пуснете децата в неговото имение, нали?

325

13м

преди 14 години

ами нека го обяснят тия които ронят салзи за него

324

ne4o

преди 14 години

mir na praha mu toi be6e edna golqma zvezdaa koqto sprq da sveti amin

323

GALAP

преди 14 години

ТАМ КЬДЕТО СВЪРШВАТ ДУМИТЕ ЗАПО4ВА МУЗИКАТА

322

13м

преди 14 години

да и точно тези личности никои не ги съди...защо ли,може би защото плащат добре

321

z3al0t

преди 14 години

Как ще ми обясните исканията му за концерта в Лондон ? :)) "Така например Джако желае децата в хора, който ще се качи на сцената заедно с него, да са на възраст между пет и 13 години."Интересно.. :))

320

Анонимен

преди 14 години

ДО ВСИЧКИ *** ***, КОИТО КАЗВАТЕ, ЧЕ ДЖАКО БИЛ *** И Т.Н.СЪДЪТ ГО ПРИЗНА ЗА НЕВИНЕН, И ТОВА ЗНАЧИ НЕЩО ЩОТО СЪДИЛИЩАТА В САЩ НЕ СА КАТО В БГ! СТИГА СТЕ ГОВОРИЛИ НАИЗУСТ, ДУШИЦИ ДРЕБНИ!*** СТЕ ВИЕ, КОИТО ГОВОРИТЕ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ЗА ЕДИН ВЕЛИК ЧОВЕК, БЕЗКРАЙНО ПО-ВЕЛИК ОТКОЛКОТО ВИЕ НЯКОГА ЩЕ БЪДЕТЕ!