30

анонимен

преди 15 години

искам само да се намери начин да се ограничи разпространението на тия наркотици. лошото е че само ще се увеличи.

29

Анонимен

преди 15 години

Ами щом се е нашмъркал, значи си е наркозависим ! Благодарим ти МВР, че ни продаваш дрога под път и над път !

28

Анонимен

преди 15 години

За съжаление деца не се възпитават с чалгия, сезона на дините и мутризъм ... но за съжаление комунистите държат на тези три ценности и даже дават личен пример на подрастващите с кражби, безочие, безнаказани убийства, мутризъм, алкохолизъм, чалга, пир по време на траур и т.н. Господ да ни е на помощ!!!!!! Берете, господа политици, плодовете на вашия труд!!!

27

анонимен

преди 15 години

натупал се е значи че се е нашмъркал.

26

боби

преди 15 години

Пак почнаха многознайковците да пишат глупости от рода на"обществото е виновно".Просто момчето е изперкалои това няма нищо общо с моралните ценности на днешното време.Това просто е такава жестокост,че само един луд може да го направи.

25

до 21

преди 15 години

Какво ще рече "натупал се е " ???

24

анонимен

преди 15 години

до 21. как да не е бил наркозависим. ще кажеш че веднъж се е надрусал и е изперкал. според мен доста редовно го е правил. и то от доста време. извинявай ама е така. ако го познаваш, ще знаеш че е така.

23

Анонимен

преди 15 години

Имаше но не толкова често както сега.Смъртното наказание го премахната но да има някой осъден на доживотен затвор до сега не съм чул. Така че ще има още много убийства.ДЕМОКРАЦИЯЯЯЯ

22

анонимен

преди 15 години

До 19,Аз не съм малка ,но такова нещо не помня!Не отричам ,че е имало престъпления,но те бяха наказвани адекватно.Може би грешката ни е в това ,че забравихме да възпитаваме децата си в морални ценности,оставихме ги на произвола,разрешихме им всичко,без да търсим отговорност от тях.Някак си възпитанието го оставихме за най-накрая.Първо гледаме да ги облечем и нахраним пък другото може и на улицата.

21

go6o

преди 15 години

pafkata ne e nikakav narko zavisim be glupaci natupal se e kato givotno i e isperkal.

20

Анонимен

преди 15 години

АМИ ДЕЦАТА ИМА ОТ КОЙ ДА СЕ УЧАТ...

19

s.

преди 15 години

Айде пак почнаха *** коментари!Американците виновни,Костов виновен,Станишев виновен и така нататък!Това са глупости!Такива неща са ставали винаги и ще стават!И по времето на соц-а ги имаше но тогава просто се мълчеше за тях!Всяка новина се одобряваше преди да бъде пусната в емисиите!Повечето сте малки но попитайте родителите си!

18

анонимен

преди 15 години

това момче го познавам от години и направо съм потресен от това което е направил. нито знам защо нито нищо. от месеци не съм общувал с него. не съм очаквал че може да направи такова нещо, но сега заслужава да седи в затвора мн дълго.

17

българин

преди 15 години

е гласувай тогава за Герб БСП и ДПС те от едно котило

16

haha

преди 15 години

Тва па кво общо има с БСП, бе ***, то *** си е ***, без значение кой управлява, докато има слободия в тая държава ще е така - Костов е виновен, от него почна цялата тази простащина, я се замисли малко , вкарай в действие промития си мозък, ако все още го имаш, *** селски!

15

Сергей

преди 15 години

Замислете се за кого ще дадете гласа си.ЗА Приятеля на Америка- нови американски шедьоври, амер. култура, състезания по ТВ от рода на "Кой най-бързо ще смаже главата на майка си и сестра си с тесла".

14

Анонимен

преди 15 години

Тоя народ тотално изтрещя! Ужас! И си пренася тялото ей, така посред бял ден, все едно носи багаж... :-( Господ да ни е на помощ, че иначе този народ няма да оцелее още дълго! То и без това както е тръгнало скоро *** ще са повече от нас! :-( Мъка,мъка!

13

777777777

преди 15 години

eeeeeeeeeee,tova e demokraciq!i demokratichnite balgari!ne sa turcite,*** ili rusnaci,a `chisti balgari!

12

Анонимен

преди 15 години

Спокойно бе хора. Ще го осъдят. Има бележка на която пише какво е трябвало да направи след като ги е убил. Няма да се измъкне от затвора с "невменяем".

11

stranger

преди 15 години

Боже..Боже..На къде отива този свят Господи.....