282

Някой

преди 14 години

Замислете се какво точно подкрепяте:http://internationalist.blog.bg/politika/2009/06/02/ujasiavashta-sataninska-pederastiia-i-homoseksualizym-v-sash.343401Лично аз настръхнах от тази статия...

281

абе ..българи.. :)

преди 14 години

Трябва да си абсолютен *** или тотален наивник,ако смяташ,че целта на тази паради са човешките права и равенство!Чуждите посолства просто искат да се компрометират нашите духовни ценности и оскърбяват националните и религиозните ни чувства.Идеята е чрез подобни паради да се търси промяна на общественото мислене и нагласи, така че неестественото да се приеме като естествено и да получи одобрение!Как може изобщо да смятате, че някой от вън би се загрижил за вас без да има интерес неговия народ!

280

Анонимен

преди 14 години

*** работа!

279

Noq^

преди 14 години

Българският парад ще се състои преди избори и е подкрепен официално от "Зелените", които преди се бореха за една благородна идея, а сега се съюзиха с меките китки. http:// .bulgariangreens. org/ Blogs/ 112/ 81/ 112. html Сега разбра ли защо ги подкрепят посолства? :)

278

анонимен

преди 14 години

Бил съм на парада в Амстердам. Отидох с пълно недеверие и очаквах нещо много зле а се оказа всенароден празник и то най вече за хетеросексуалните. Музика танци, пиене на биричка, снимаш някои по откачени костюмчета и това е. Майки с малки деца се бутаха по напред да виждат по добре. Стига с тия омрази и комплекси. Тука става въпрос за човешки права и равенство, затова има нужда от паради а не че толкова искат да си навират г.. под ваште чуствителни носове. Затова и ги подкрепят от посолства и тн

277

маскарад

преди 14 години

ПАРАДиране с каквото и да било е вид самодоволно хвалебствие и същевременно арогантна пропаганда да се привлече вниманието на околните с цел да ги агитират и те да последват примера. Та, тоя гей парад с каква различна от гореизложената ТЕНДЕНЦИЯ се организира и с каква ЦЕЛ се ПОДДЪРЖА от разните обявили се ЗА гей парада посолства? Докато не се получат ясни и смислени отговори на тези въпроси, не трябва да се дава ход на никакъв гей-мей-вей и от сорта парад.

276

Анонимен

преди 14 години

До 275И аз.....

275

Анонимен

преди 14 години

значи неискам когато имам деца те да гледат някви *** да се разхождат из софия

274

Анонимен

преди 14 години

Ами ще ви кажа слудното - не ми пречат, който каквото и където иска да си завира, стига да не ме занимават :)

273

Анонимен

преди 14 години

*** пол няма..........Без коментар! ;)

272

Дарвин

преди 14 години

Природата не търпи вечно това, което не се размножава и възпроизвежда. Афиширането на *** и превръщането и в мода се прави от големия бизнес с цел разширяване на пазара. Щом тия ще са на парад, защо да няма парад на педофилите, депутатите, серийните убийци .... Все подобни категории :)

271

Manuelle

преди 14 години

Знам, че има хора с мнение и за, и против подобни прояви.Но, за Бога, хората, които сте против, не правете золуми и не правете циркове! Хайде да не се прочуваме с лошо!

270

niko

преди 14 години

parada v sofia trqbva da se reklamira kato..*** seir2...2-za6toto si imame.... *** seir1...v parlamenta ve4e.

269

Кирил Софииски

преди 14 години

Чета какво се коментира по темата и ..... Абе работата е повече от ясна ! Гъзовете са си ваши ,правете си ги каквото искате! Но защо трябва да си ги тикате под носа ми? Аз не обичам! Миришете ми!Всички останали различни от вас , имат това в предвид, не желаят да си размахвате миризливите *** под носовете им!Иначе правете с ткях каквото сметнете за нужно!Основната логика е прави каквото ти харесва, стига то да не пречи на другите! Схващате ли?!!!

268

Наблюдател

преди 14 години

Има една такава приказка: "От е..н човек всичко можи да очакваш!"

267

европеец

преди 14 години

То щом има паради за гейове трябва и паради за нормални да има,че иначе е тъпо.А отностно парада щом са си гейове ок,ама не е нужно да го съобщават на цяла софия.

266

...

преди 14 години

Гейовете са си гейове ...а тия паради са си ***...м/у гей и *** има разлика!...

265

Noq^

преди 14 години

До всички защитници на гейовете:Абе хора, не разбрахте ли, че сме ПРОТИВ извратения парад. Гейове има и ще има, но няма нужда да излизат на парад. Единственият ефект, който ще постигнат, е да запалят още омраза. И тя ще е заслужена. Аман от педерастчета и лесбийки, за които сексуалността им е единственото важно нещо в живота. БЪДИ НЕТОЛЕРАНТЕН, БЪДИ НОРМАЛЕН!

264

Анонимен

преди 14 години

Homofobite sa skritite pedali! Edin istinski maj nikoga ne bi we zanimaval a takiva greshki ha prirodata!

263

мераклия

преди 14 години

Педелвайсите са "нежните цветя" на демокрацията...:))