142

Анонимен

преди 14 години

Аз пък мисля,че постоянно ни занимават с глупости.Нищо по същество.Буксуваме.Дано не е целенасочено.Подхвърля ни се нещо и хоп,някой клъвне,друг не.И накрая какво-едно голямо нищо.

141

Анонимен

преди 14 години

интересно болен(не е болен той,не е) какво ще си купи с милиончето ,дето му го даде слави бинев,май капка ше си поднови гардероба..

140

от 134

преди 14 години

И този сайт, и BTV и Нова телевизия са на БСП ! 2-те телевизий формално се водят чужда собственост но са създадени с червени пари!

139

Анонимен

преди 14 години

Според експертни данни и демографски екстраполационни анализи истинският брой на *** малцинство през 1992 г. би следвало да е бил около 650 700 000 души, тъй като е налице трайна демографска тенденция *** етнос в България за двайсет години да се удвоява. A more pessimistic demographic projection predicts that Bulgaria's population will fall to 6 million by 2025 and 4.5 million by 2050 (PRB ...Ако двете твърдения по-горе са верни и тенденциите се запазят , простата сметка изключва живи етнически българи през 2050 :премаме 2000 год за изходна точка и броя на *** ~ 1 000 000удвояваме за всеки 20 години2020 ~ 2 000 0002040 ~ 4 000 000 2050 ~ 5 000 000 *** - това означава ,че турците са напуснали пределите на Родината поради факта ,че пак са малцинство,ама този път в *** държава(по същество и сега си е таква) и идеала и националната доктрина на Атака са изпълнени 110% -- турците в Анадола .Само дето няма придворни летописци да го отразят в мемоарите си.....Така де , докато Атака се чудят как да вземат властта (и аз се Чудя как да я взема,ама на бодлива крава бог рога не дава) - пътят е ясен :*** ,братя

138

Анонимен

преди 14 години

Точно заради Волен; Капка и простия й син - дето отново го пуснахме да ни излага в Европа - НЕ ГЛАСУВАМ за Атака !!!И Атака стана като другите партии - все едни и същи лица са - няма промяна.Иначе добре говорят , но техните хора си предложиха 1 500лв. пенсия, добре, че не мина на гласуването !!!!!Така, че КОЙТО ГЛАСУВА ЗА АТАКА ДАВА ГЛАС ЗА ДОБЪР ЖИВОТ НА ВОЛЕН И СИЕ !!!!

137

:)

преди 14 години

"Атака" ЕООД продава изгодно депутатски места. За контакти: мол. Волен Сидеров, главен счетоводител Капка Сидерова. За покупка на едро-отстъпка 20%.:)

136

Искандер

преди 14 години

Блясък ! Светлина в мрака ! ...И надига се вълната на поредната АТАКА ! _____________________________ Влъхвите вижте пак какво ще оплюете и фалшифицирате, че АТАКА ще ви разпилее.Много ви пречи, съжалявам.Бройте хубаво какво се случва до 16 ч. в изборния ден и марш по Тарзан махала да пазарувате гласове.Ние пък ще идем след 18 часа, ха - ха.Те и малцинствата вече разбраха, че омразата е при вас, а АТАКА е представителството на почтените хора.

135

axaxax

преди 14 години

"Георги Димитров и Ваньо Хърков" са напуснали партията защото доган им е платил само и само да се разпадне тази парламентарна група.... ако Сидеров го няма няма и АТАКА !!! АТАКА без водача си няма да е никаква патриотична партия а ще има няколко надупени към доган чакащи с вазелина... АТАКА била ЕООД... съд в тая дуржава и го направиха СЪД ЕООД, МВР ЕООД... вие двмата *** за АТАКА в която до сега бяхте и вземахте заплати ревете нещастници... АТАКА ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!

134

Анонимен

преди 14 години

Явно повечето медии са на БСП - преди малко пускам Нова телевизия и предаването - "На кафе с Гала" - и какво да видя - рекламират БСП и правят някакви посещения в родното село и къща на Георги Димитров, споменаха президента, Гала се възхити от Зорка Първанова.... - абе какво да говорим - дори Нова телевизия явно е на БСП....

133

Анонимен

преди 14 години

абе петко,много си ***.как искаш да се развие една партия?ако всеки вземе да прави каквото си иска,става анархия.все едно в една фирма всички да са шефове.още повече,че тея двамата не са никои,че да решават дали Волен трябвало да си ходи от Атака.тея двамата са едни мишкивиж им биографиите.особено тоя Хърков не е в затвора,заради имунитета от партията,в същото време плюе тези,които му дават хляб.

132

Анонимен

преди 14 години

А за кого да гласува един интелигентен българин, можеш ли да споделиш интелигентна мисъл, умнико?

131

Анонимен

преди 14 години

Колкото до Слави Бинев, трябва да има повече като него.Сила трябва, видя се, че само с псувни и пeдeрaсчене не се променя нищо.Главния критерий е да работи за България.След това вече е интересно дали е беден, богат, *** или глупав, и т. н.....

130

Анонимен

преди 14 години

Щом са включени внедрени агенти на ДС - като този Ваньо Хърков, толкова сайтове, телевизий и други медии в оплюването на Атака - значи от Атака са на прав път!

129

Петко

преди 14 години

и да сидер и жена му решават кой да влезе..кой не вярва да пита как са издигнати кандидатите и дали местните структури са ги издигнали или сидер. Много ама много съм разочарован от еоод-атака.

128

бай ДЖОН

преди 14 години

който не ГЛАСУВА на ДОГАН СЛУГУВА.

127

Петко

преди 14 години

Ами да ..сигурно ..добре е да се раздели на подразеления : 1. хомота2. Педофили3. Печалбари4. Рушветчии5.ПрестъпнициИ всяко подразделение да си знае мястото... Един интелигентен българин никога не би гласувал за Атака просто защото ..Атака се развива по един и същ начин като ДПС ..а именно един лидер..решава какво да става и това е агент Сидер..Роднините на Сидер новообразовани..всички са в партията му ..Сега според интересите вече и листите. Синът му и Славчо как станаха евродепутати а ?

126

освиркаха серго

преди 14 години

Водещият на тържеството на варненския стадион "Тича" още не беше успял да произнесе името на "скъпия гост", когато мощното освиркване на събралите се на стадиона около 1500 фенове заглуши думите му и съпроводи премиера по целия път до официалната трибуна. С освиркване по-късно бе съпроводено и поздравителното му слово. Сайтът Varna-sport.com посочва, че събитието е било заснето от камерите на поне 20 телевизии, но нито една не е излъчила кадрите с освиркването.

125

Анонимен

преди 14 години

тая атакаджийска история е от типа "***" подобно на: "две гарги летели, особено втората". и без това не им давах повече от 5-6 години политически живот.

124

Електорат

преди 14 години

Тези Митковци, Димитровци и подобни влязоха в НС благодарение на Сидеров.Да му бъдат благодарни и за единия мандат.Както и тези, които се отделиха и чрез гласувана шмекерия им дадоха и държавната субсидия.Каквото и да стане, Волен е чист човек.Като нямат резултати ще ги маха, не като другите щом е техен го държат до безкрай.АТАКА се променя към добро.По - добре Калина Крумова и Огнян Стоичков който се представи отлично на Референдум по БНТ, отколкото лица без капацитет.

123

до българен

преди 14 години

ха ха ха ти отде се пръкна бре хахахаха