27

Анонимен

преди 15 години

ПРЕПОРЪКА ЗА СТАЧКУВАЩИТЕ! Най-напред влезте в централите на профсъюзите и ИЗМЕТЕТЕ,изгонете и ако трябва с бой ИЗХВЪРЛЕТЕ тези харантутници!Само ви вземат членски внос и имат достъп до държавната софра /техните роднини да правят печеливш бизнес с държ. поръчки/НИКОГА НЕ ПРОВЕДОХА една стачка и като ведят ,че се протакат работите да свикат и друге браншове.На 16.06 стачкуват на 05.07. има избори.САМА СЛЪНЧАСВАТЕ,МРЪЗНЕТЕ и нищо! Кучета е заровено в централите .Тренчев за раздаде пури ха ха х

26

konq

преди 15 години

biagai narode ot tazi prodajna pasmina... Glasuvai za naciata, ne za cini i cherveni ***. Koito moje biaga ot BG, a sled izboriteeee, ooh.

25

1

преди 15 години

На 14 януари тази година КНСБ отказа да подкрепи протестите! Желязко Христов лично отказа.

24

1

преди 15 години

Има интересни констатации на протестиращите. Например: държавата не се грижи за нас, заплатите са ниски. Аз искам да попитам в тори ред на мисли:Първо, държавата не е ли червена в момента? К"во дири министър-председател от БСП и бивш неин лидер начело страната. Президентът Георги Първанов-Гоце не е ли издигнат за президент като бивш лидер на и от БСП?Второ, дълги години КНСБ не беше ли т.нар. червен синдикат? Синият беше подкрепа?Щом свои започнаха да се освиркват... надобре отиват нещата!

23

boristodorov56

преди 15 години

А къде бяхте мижитурки на 14 януари?Децата ви измиха очите за пред света - а вие сте обречени - младите не са с вас.След изборите ще са в чужбина - щото пак ще гласувате за комунистите.

22

1

преди 15 години

Производителността на българина е на това дередже, защото умствения багаж на управляващите не струва! Всеки път, когато червените са под някаква форма във властта започва една неотменима рецесия. Едновременно с това текат разширявания на щата на чиновничеството, което нищо не прави. Дето се вика - за челяддата им да се намери местенце. Кадърните бягат... Въобще компартията е царица на създаването на неефективни работни места.

21

ан

преди 15 години

я ходи се скрий бе мишок, мъризи ги *** и тийновете - дето има кой да им дава ...иначе българския гражданин може да е всичко друго но не и мързелив !тва дето си го написал е комунистически изтъркан лаф - що не питаш някой чужденец какво мисли за българите ?

20

Анонимен

преди 15 години

za syjalenie niama kak da se wzimat evropeiski zaplati pri polojenie, che proizwoditelnostta na bulgarina e w pyti po-niska ot tazi na evropeeca. bulgarite gi myrzi da rabotiat, kafenetata, restorantite i discotekite sa pylni postoianno... kakwo iskate

19

фънки

преди 15 години

трябва да дойдат и булдозерите

18

petko

преди 15 години

glasuvaite pak za BSP i dogan :) i si stoite vkushti ... pa4i

17

Анонимен

преди 15 години

КНСБ има за роля да пали фитила, когато на поредно правителство му доде ред да пада. Преди да му дадат знак, че падането е на една педя, КНСБ си праи политики на лапкане и локумджийство. Нещо в заключение? Сиктир марш за "профсъюзите", тва е. В *** те са най-гадните лапачи, *** и слуги на управляващите.

16

Анонимен

преди 15 години

Няма смисъл човек да се връзва на такива глупости - тия реално никакви синдикати не са, а и се активизират само около избори. Смешници. А Желязко Христов и хората около него и без друго се вълнуват само каква ще е следващата оргия, синдикалните работи не ги вълнуват грам.

15

--

преди 15 години

През тия години правитеството се подигра с много хора, работещи в различни сектори, време е да си понесе последствията на изборите.

14

Templier

преди 15 години

Я! Българина можел да протестира! Как така бе?!?! Айде не се излагайте, бегом вкъщи!

13

Анонимен

преди 15 години

да затворят цяла София с митинги дано...

12

Пеликана Грую

преди 15 години

Вижте го синдикат номер 1! Какъв е толуп, какъв корем, каква гуша... Дали му дреме, че някой взима 300 лева?

11

бацко

преди 15 години

***, идете да гласувате сега, а не да задръствате и без това скапаните пътища..

10

хах

преди 15 години

Ама тоя добре ги окуражи ...

9

Анонимен

преди 15 години

Всички коментари до тук са от хора без каквата и да е идея за положението...Беше вкаран за гласуване закон в парламента за отнемане правата на хората за стачки... това е една от причините за протеста....

8

хах

преди 15 години

ах кви сте ми розовки :)