180

до 151

преди 14 години

евала ти Златко, като теб сме не много, но ни има, и к'во правим като знаем това...

179

Бягащите

преди 14 години

Това е едно от доказателствата на много близката роднинска връзка между БСП и ГЕРБ.Не случайно такива ,,стари членове ,, на партията като Б.Димитров и В.Рашидов отиват имменно там.Просто те с Б.Борисов са от едно тесто замесени-партийното.Но отърване на България от комунисти и ченгета няма да има..Така че ние се оттърваваме от България пък каквото ще да става!

178

Последно синьо лято

преди 14 години

"Пловдив също ще гласува за Синята коалиция за герб се отказваме "Цяла България ще гласува за Синята коалиция и ще минем 4%

177

Созопол

преди 14 години

Ама тоя българин ли е? Нещо много е ходил на плаж!

176

Проверете (ако может

преди 14 години

Най-популярните исторически съчинения на Б. Д. Са адресирани към лековерни балъци. Написани в каруцарско-риторичен стил според принципа куче влачи, диря няма ; в тях няма цитирана литература, нито исторически извори, за да не може да се разбере откъде какво е преписал, какво е преиначил, какво е предал неточно и непълно с цел да подведе читателя.

175

Един Луд

преди 14 години

***, стоя и се чудя... има ли българин, за когото да НЕ СЕ каже една лоша дума?Добре, че повечето велики личности не са вече между нас и няма да видят на какво сме заприличали...малък, злобен народ...Мисля си, че дори Васил Левски да беше тук - пак щяха 90% да го оплюват и клеветят.... Тежкò на България!

174

Obi One Kenobi

преди 14 години

АКЦИЯ СПАСИ БЪЛГАРИЯ - НА 05.07.09 СКРИЙ ЛИЧНАТА КАРТА НА БАБА СИ...ТАКА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СПЕЧЕЛИ БЪЛГАРИЯ!!! ДОЛУ СЪЮЗА НА ДПС-БСП ТОЙ Е ПАГУБЕН И СКОРО МОЖЕ ДА ИМА НОВА ДЪРЖАВА ВЪВ "ЕС" - "***" И ДЕЦАТА НИ ДА СЕ КАЗВАТ - АХМЕД, МЕХМЕД, АЛИ СЕВДЖАН, МЮМЮН, ЮКСЕЛ, ЕМЕЛ И ПРОЧИЕ ИЗЛЕЗ НА 05.07.09 И ГЛАСУВАЙ ЗА ВСЕКИ ДРУГ НО НЕ И ЗА ДПС-БСП-НДСВ..!!! СПАСИ БЪЛГАРИЯ И ДЕЦАТА СИ!!!

173

Това е

преди 14 години

Сякаш за него Ст. Михайловски е написал баснята си "ОРЕЛ И ***":На върха на една липасред Стара планинаорелът съгледал гадинка нищожна,гърбата,рогата,по-*** от змията,от дявола по-грозна!...- Какво ли е туй нещо тука? -извикал Царят на въздуха. -А, виждам, ***!... Игралотона естеството,животец във една черупка,подвижна кратунка,гневът или смехът на Божеството...Кажи ми, жалко то творенье,как се покачи тъй високо?- С пълзенье! -извикaрогатата гадинка.

172

Проверете

преди 14 години

Ето какво пише професор Минчо Драганов в книгата си Кога всъщност е създадена българската държава (София, 1994 г.) за морала на историка Божидар Димитров: През 1994 г. в статията си Кубрат върна с половин век назад създаването на България той (Б. Д.) преразказа моето схващане в статиите ми от 1993 г. Така към плагиатството Б. Димитров добави и фалшификация, разчитайки може би, че читателите няма да проверят по публикациите. Ще премълча отбраните фамилиарни ругатни по мой адрес, защото стилът му си е негов личен проблем.

171

Само питам

преди 14 години

Чия поръчка изпълнява "професорът - историк" - на БСП или но ДС? Ама то комай е едно и също, а?

170

Само питам

преди 14 години

Чия пхоръчка изпълнява "професорът - историк" - на БСП или но ДС? Ама то сомай е едно и също, а?

169

Анонимен

преди 14 години

Герб са стари комунисти и това ли не знаете или се правите на шест без пет

168

майната

преди 14 години

Пловдив също ще гласува за Синята коалиция за герб се отказваме

167

Анонимен

преди 14 години

аз и моето семейство ще гласувам за синята коалиция

166

минувач

преди 14 години

Ей, то от истината най-боляло: "По думите му съюзът БСПДПС е "разушителен за България". А не е ли така?...

165

Men

преди 14 години

Gledam 4e tezata za praznite tikvi si q probutal s drug nick (Venci) v materiala za Boiko Borisov. (BB izvun lisite, gotvq go za premier). Ne e mn umno 4estno kazano. Ama ina4e ste mnogo. HAhaha MNogo, ama mnogo tapi!!!!!

164

Men

преди 14 години

BSP+DPS = ve4na nerazdelna liubov i ograbvane na bulgarina!!!!!!

163

Митко

преди 14 години

БЪЛГАРИЯ - страната на празните тикви, които винаги избират не този, който трябва. Винаги гласуват, водени от злоба и реваншизъм. Затова и 20 години стоим на едно място и дори сме се върнали малко назад. Продължавайте така, празни тикви - гласувайте за най-празната Тиква, изберете я за премиер, а после ще се оплкавате по форумите, че някой друг ви е виновен.

162

Антон

преди 14 години

Недейте да спорите. Божидар Димитров отива точно там, където му е мястото. За никого (освен за мегазаслепените балъци) не е тайна, че Бойко Борисов и ГЕРБ са резервният вариант на БСП да остане на власт и да продължи да граби и изсмуква българския народ. Партията-майка вложи прекалено много пари в рожбата на медийния онанизъм Бойко Борисов за да се подсигури и да остане да краде и смуче българския народ още 4 години, в случай че се провали на изборите.

161

men

преди 14 години

Ama verno komunetata mn pluvat po Bojidar Dimitrov. Mai gi zabolq dosta, no 6te ima i po-lo6o. Prigotvete se. Gledam qko zlobeete. Vreme e da vi iztrebim do krak vsi4ki gnusni 4erveni kradci!!!!!!