70

gogo

преди 15 години

samo gerb i ataka

69

N

преди 15 години

KOI REANIMIRA TZARQ????????!!!!!!!!!!!!

68

Анонимен

преди 15 години

Ето затова на дъртите над 65 трябва ДА СЕ ЗАБРАНИ ИЗРИЧНО ДА ГЛАСУВАТ!Също и на тези, които нямат завършен 8 клас!

67

kuradon

преди 15 години

V sofiq ubeditelno pechelqt gerb i sinqta koaliciq- pozdravleniq! Nad 50 godishnite sa glasuvali totalno za Bsp- pozdravleniq, v selata Dps machka- pozdravleniq!!!

66

Анонимен

преди 15 години

Българите явно много си падат по *** - по *** като СТАНИШЕВ и турци като ДОГАН. Дано са ви сладки като ги лапате.

65

Веселин

преди 15 години

Който не гласува няма право да се оплаква какво става в държавата. А БСП и ДПС са си с постоянен електорат който или е неграмотен(*** и част от турците) или е на възраст, която не ги прави здравомислещи и едно време са нямали нищо дошла е партията и са имали колкото и другите и си мислят че тази партия е най-великото нещо в България по-велико и от делото на Левски, Ботев генералите ни през Балканската и Първа световна война и всички други които са умирали, за да е добре тази държава.

64

Анонимен

преди 15 години

гледахте ли по НОВА тв ? ВИДЯХТЕ ЛИ ...*** НЕЗНАЕ ЗА КАКВО ГЛАСУВА...АМА У МААЛАТА КАЗАЛИ С 4 ??????????????????????????????????????

63

Ванко

преди 15 години

Явно ще трябва да се махам от този "турски ***".Тук живот няма и като гледам пак същите САТРАПИ ще ни яхнат.България няма да издържи още един мандат на червените кхмери подкрепени този път от другите туркофили ГЕРБ!

62

студент

преди 15 години

Срам ме е, че съм българин, друго не искам да кажа!

61

M

преди 15 години

BRAVO ZA EVROPEISKIQ IZBOR-NAPRED S TZARQ!!!!!!!!!!!HAHAHA

60

доип

преди 15 години

ЗАЩО НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ ПРИЕ СИСТЕМАТАДОИП ????

59

мравка

преди 15 години

Нещасрен,*** и робски народ.Неможахте да си вдигнете гащите и серГЕИ и доган пак са зад бас.Заради такива *** пак сме на старото дередже плюс пожарникара бандит.Ликуваите ***.

58

ZXSC

преди 15 години

4 турски детутати от турската провинция българия

57

ТАНКИСТ

преди 15 години

Отрязаха едната глава на тройната коалиция и на нейно място зарастна друга Герб... *** народ слаба държава ... но дано да изляза лош пророк все пак има и други избори хора добре мислете вече за кой гласувате !

56

Анонимен

преди 15 години

Явно българския народ е мазохистичен и си заслужава управниците!!!После не ми ревете защо няма здравеопазване,няма сигурност,няма морал,няма пари за пенсий.Постоянно вдигане на данъците ни очаква ако ги изберете тези на парламентарнтие избори!Боже защо остави държава с хилядолетна история да бъде унищожена за двайсетина години...Тази хубава земя не си заслужава народа...дано след като станем турска територия управниците се грижат по добре...

55

tonef

преди 15 години

Защото е комунист,а комунистите освен да лъжат,друго не правят,защото са комунисти!И Станишев не го е страх от Господ,защото не вярва в него,защото е *** комунист!

54

Анонимен

преди 15 години

Добре си живеехме при ОДС и после при НДСВ, когато ДПС все пак бяха по-тихи от сега. Късно ще се сетите. Но вие сте си виновни за пишман изборите през проклетата 2005 година! 2005-2009 година са най-черните, дяволски години в новата Българска история.

53

Анонимен

преди 15 години

Turcia moje i da ima 3 deputata, ama ti ima6 edni skusani ga6ti ... Mehmed

52

R

преди 15 години

ZA TAQ PAK KUNEVA KOI GLASUVA?

51

Анонимен

преди 15 години

Водни кончета са разред хищни насекоми. Те са сравнително големи, с подвижна глава, големи фасетни очи, два чифта прозрачни крила набраздени с жилки и издължено тяло. Срещат се в различни цветове, най-често червено, оранжево, жълто, зелено и синьо. Разреда наброява около 4500 вида. В България се срещат около 70 вида.При равнокрилите водни кончета предните и задни крила са тесни, с почти еднаква форма и големина, повдигнати нагоре и притиснати едно към друго. При разнокрилите водни кончета крил