61

преди 15 години

Ами като е кмет , какво търси на майка си в ....? Затова ли са го избрали? Или друго си е, кметска заплагта и привилегии + чалгаджийски доходи + участия по екзотични острови ! Аман от ***, дето не знаят за какво са назначени и гледат само далаверата! В Раднево, кой знае какъв *** е , но кметът - на гол корем - чифте пищови.

60

Косев

преди 15 години

Нончо загуби живота си. Това означава, че не е никакъв сървайвър

59

преди 15 години

Поклон пред паметта му!

58

преди 15 години

Видял *** мед, та си намазал и . Кому е нужно предаване като Сървайвър? Народопсихологията ни винаги ще остане чужда на такива реалитита. Българинът обича да е на маса, да му пее Нончо Воденичаров и тогава светът е в краката му. Този мъж е имал друга мисия, отговаряща на бита и манталитета ни. Къде е тръгнал този човек? Бог да го прости и съболезнования на близките. Винаги ще слушам песните му с удоволствие.

57

antimafiot_bs

преди 15 години

Поклон пред паметта му!

56

българка

преди 15 години

Не го познавам лично, но винаги когато съм гледала предавания за него и слушала песните му, е оставял приятни впечатления за човек, който върши добри дела. Избора за Сървайвър е негов хора, така е решил и го е направил. Жалко, че един всеотдаен кмет и една нежна душа на поет вече ги няма!Съболезнования за близките и на всички негови приятели.

55

krassi

преди 15 години

Бих искала да обърна внимание, че при починал човек, който не е погребан - е редно да сме съпричастни с молитви... светлина на душата му, Бог да прости греховете му, а не мир на праха /тялото в деня на съболезнования не е прах/, лека му пръст /тялото не е погребано/.Забелязала съм, че болшинство от българите са суеверни, а не вярващи.Влизат в църквата да измолват какво ли не, а не четат библията и когато не се изпълнят молбите им бързо констатират,че няма и Бог.Бог има, но Той иска да му се чете Словото и да се разбира.Моля Бог да прости този добър човек и да изпрати много светлина за душата му!!!

54

kalin

преди 15 години

Те реалите убиват вече и не само интелектуално.*** такова е обществото,обладано от ***.

53

Ivo

преди 15 години

И от това ще направят ПР само гледайте

52

ad

преди 15 години

Вместо "Мир на праха" по добре е Бог да го прости .

51

MihaiL

преди 15 години

Почивай в мир.

50

Doby

преди 15 години

Нончо беше много готин човек !

49

zabavnata

преди 15 години

Не съм съгласна с това! Забавленията не бива да са за сметка на човешки живот! Това не го разбирам....Песните му бяха стойностни и съдържателни.Жалко,че още една звезда угасна.Мир на праха му!

48

Mucka

преди 15 години

Спрете го тоя съвйвър най-накрая. Затвор за продуцентите.

47

NG14

преди 15 години

НЕ ГО ПОЗНАВАХ И НЕ СЪМ ГО СЛУШАЛ КАТО ПЕВЕЦ, НО ЗНАМ ЧЕ МИЛКО КАЛАЙДЙИЕВ МУ БЕШЕ ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ - А ТОЙ Е ДОБЬР ЧОВЕК И ПИЧ НА МЯСТО ! ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА ЧОВЕКА !!!

46

преди 15 години

pochivai v mir

45

грачов

преди 15 години

ПОЧИВАЙ В МИР НОНЧО!

44

stan

преди 15 години

imam edin priqtel toi sega e tam uchastva v survivor ..shte mi razkaje kato se vurne ...da pochiva v mir chovecheca

43

преди 15 години

Hora 4oveka si e dal suglasieto i e podpisal vsi4ki nujni dokumenti, ne e vinovno shouto a samiqt toi, ne bi mirno sedqlo ne bi 4udo vidqlo, poklon

42

преди 15 години

Първо искам да изкажа съболезнования на близките. Нека почива в мир, това е една ужасна и нелепа трагедия!Сега искам да попитам, няма ли някакво възрастово ограничение за участниците в това предаване? И ако има - какво е то? Участниците под постоянно лекарско наблюдение ли са? Своевременно ли се оказва медицинска помощ, ако някои почувства проблем? Как стоят нещата?